Nepyk, bet kartais skaitau ir galvoju, jei jau išsiskyrei, susiradai gerą vyrą, pamiršk tu aną, lai pasiunta. Bet tu vis prisimeni. Tu bandai pateisint kodėl jo antroji su juo gyvena, klasinėji vaiką. Toks jausmas kad ir jam norėtum papasakot apie savo svingeriavimus. Kad pavydėtų
Nepyk, bet kartais skaitau ir galvoju, jei jau išsiskyrei, susiradai gerą vyrą, pamiršk tu aną, lai pasiunta. Bet tu vis prisimeni. Tu bandai pateisint kodėl jo antroji su juo gyvena, klasinėji vaiką. Toks jausmas kad ir jam norėtum papasakot apie savo svingeriavimus. Kad pavydėtų
Matyt pati irgi su visokiomis problemomis be to ir zhmoniu vertinimas neadekvatus.
Zurnaluose duoda visokius rebusus spresti, kad lavinti prota. nebandet nei viena?
Na va cia as rebusas. Mane cia keikia del transeksualumo (na ta prasme kad normaliai moteriai netikciau). Palaukit, juk geriau paziurekit kiek daug tu vyru ir kiek is ju tinka? Tai gal kitaip sudeliosit prioritetus. Kai kurioms moterims net gyvenimas su kita moterimis jau pasidaro malonesnis, nei su vyru. Matyt yra priezasciu. Tam ir duotas protas kad surusuot, kas labai blogai, kas maziau blogai ir rinktis.
O ne bukai rinktis ir po to verkti, po to dar kelis kart rinktis ir vis verkti po to
Tai šiais laikais jau kas antras diedas su papais, o kur dar pilvas
Tu esi tragedija, tu. Tu viską griauni aplink save.
Papildyta:
Tu mandavoške, ilgai cia apgaudinesi publiką? Jis tave ismetė, jis. Tu niekur nėjai is jo buto. Jis tave ismetė, kaip šunį uz pakaroos paėmęs.
Bet iki tol gi bais norėjo dar vaikų 😁
O po 3mėn.jau nauja merga atsirado ![]()
Na taip, paskambina sukciai, labai grazhiai save pateikia, po to atiduoda visus pinigus jiems.
Moterims budavo raso vyrai is kalejimo, patiki, isimyli vel praranda turta, dar kartais sveikata ir gyvybe.
Tai diagnoze.
Sakysim as save graziai pateikiu ar ne? Idomu pasidare
Papildyta:
Tu mandavoške, ilgai cia apgaudinesi publiką? Jis tave ismetė, jis. Tu niekur nėjai is jo buto. Jis tave ismetė, kaip šunį uz pakaroos paėmęs.</p></div></blockquote><p>Bet iki tol gi bais norėjo dar vaikų 😁</p><p>O po 3mėn.jau nauja merga atsirado
Tai nekeicia fakto, kad jis tave išspyrė, o ne tu išėjai, kaip cia nori itikinti nezinancias tavo istorijos. Ir isejai pas ta frukta, su kuriuo swingavot.
Jos inixiatyvq. Nesusimilink jos liūliavimu, neužmik.. Ji renkasi swingerius. Nes tiek pirmas, tiek antras ne tik swingeriqi, bet swingeriai is tos pacios swingavimo artelės
Nu bile jai gerai. Tik kažin ar vaikai jausis laimingi kai sužinos kuo jų mama užsiima. Ar kas iš bendraamžių sužinojęs pasišaipys...
. Ir bloga laikai dušioj, paleisk, lai gyvena.Tai dabar jų gyvenimas. Ir dar. Nemanau, kad mylintys vienas kitą žmonės gali svingeriauti. Nėra meilės pas jus, tik bendras ūkis. Tas pasakojimas apie laižymus, nu kažkaip
. Ir ne ta vieta čia. Aišku, ne man kištis, bet man taip ių šono atrodo. Tai tavo gyvenimas ir tu gyveni kaip tau atrodo. Na bet toks šeimos modelis ne man. Ir tai tik mano nuomonė, nebūtinai ji teisinga.
Tai, kad buvom laikus susiplanavę vienaip, o ten dramos, tai teko persiplanuot viską. Gi taikau gyvenimą prie vaiko pasiėmimo grafiko 😄
O dar vaikas sumąstė pas mergas per atostogas varyt, tai nori nenori teko pasiaiškint kas ten per melodramos ir kodėl jo neima. Nes tas: pats su autobusu važiuosiu, nes su draugais jau laiką suplanavęs, o aš: tu palauk, paklausiu kas nutiko ir ar galima. Aišku jos klausiau, nes adekvati. Būna ji man parašo ir klausia kažko, pvz.ar exas pasiėmė vaiką.
Tiek, kad seniau nervindavausi, o dabar nebeimu galvon. Kitaip vistiek nebus ![]()
Na taip, paskambina sukciai, labai grazhiai save pateikia, po to atiduoda visus pinigus jiems.
Moterims budavo raso vyrai is kalejimo, patiki, isimyli vel praranda turta, dar kartais sveikata ir gyvybe.
Tai diagnoze.
Sakysim as save graziai pateikiu ar ne? Idomu pasidare
Čia? Tikrai nepateikinėji savęs kažkaip gražiai. Manau +- kaip yra...
Tegu renkasi,, negi gaila, bet tegul nevarto akiu, kaip piemenaitė ir nevqidina pusglušės durnelės.
Tai nekeicia fakto, kad jis tave išspyrė, o ne tu išėjai, kaip cia nori itikinti nezinancias tavo istorijos. Ir isejai pas ta frukta, su kuriuo swingavot.
Taip. Išspyrė iš to buto, bet aš "pardaviau" gi jam savo dalį, kad atsikratyt paskolos, o tam degė apsigyvent su dar viena meile.
Toks gyvenimas ![]()