Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 02 17, 18:20)
Na taip, paskambina sukciai, labai grazhiai save pateikia, po to atiduoda visus pinigus jiems.
Moterims budavo raso vyrai is kalejimo, patiki, isimyli vel praranda turta, dar kartais sveikata ir gyvybe.
Tai diagnoze.
Sakysim as save graziai pateikiu ar ne? Idomu pasidare

Baisiai, tu bekompromisis, baisesnis už mane
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 17, 18:32)
Amadėja, kurio iš jūsų iniciatyva buvo svingeriauti pradėt? Nors gali ir neatsakinėt, ir taip aišku, kad tavo vyro. Nežinau kas geriau ar toks, kuris išsiskirtų jei sužinotų kad jo žmonai kas gerai palaižė (manasis tikrai skirtųsi biggrin.gif ) ar kai leidžia visiems tave tvarkyti. Dar klausimas, ar už tavo paslaugas pinigų (ar šiaip kokios naudos) iš vyresnių dėdžių nepaima.

tai va va, ir sutartis juk praverstų konfidencialumo, o tai išduotų pvz. Amadėja dabar visus fruktus iš Rokiškio raj., kur po to anie dėtųsi, kaimiečiai šakėmis užbadytų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 17, 18:35)
Nu bile jai gerai. Tik kažin ar vaikai jausis laimingi kai sužinos kuo jų mama užsiima. Ar kas iš bendraamžių sužinojęs pasišaipys...

Pala, o tai kodėl gėjų vaikais nesirūpini? Taip pat juos išjuokinėti gali
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 17, 20:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="73046332" data-time="1676650817"><div><p>Na taip, paskambina sukciai, labai grazhiai save pateikia, po to atiduoda visus pinigus jiems.
Moterims budavo raso vyrai is kalejimo, patiki, isimyli vel praranda turta, dar kartais sveikata ir gyvybe.
Tai diagnoze.
Sakysim as save graziai pateikiu ar ne? Idomu pasidare</p></div></blockquote><p>Čia? Tikrai nepateikinėji savęs kažkaip gražiai. Manau +- kaip yra...</p>

Tikriausia visi žmonės nori pasirodyti aplinkiniams geresni, nei iš tikrųjū yra. Tai yra žmogiška. Na, gal burbanti išimtis biggrin.gif . Bet ir tai ne visada, su savo neįtikėtinais turtais perlenkia lazdą biggrin.gif . Nors ar turtas parodo kiek esi geras žmogus biggrin.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 17, 20:47)

tai va va, ir sutartis juk praverstų konfidencialumo, o tai išduotų pvz. Amadėja dabar visus fruktus iš Rokiškio raj., kur po to anie dėtųsi, kaimiečiai šakėmis užbadytų biggrin.gif
Papildyta:

Pala, o tai kodėl gėjų vaikais nesirūpini? Taip pat juos išjuokinėti gali

Tai va, kaime ne tik tėvus, bet vaikus pirštais užbadytų.

Kodėl nesirųpinu, jie patyria patyčias ir tai reiktų taisyti, nes lytinė orientacija nėra ištvirkimas, jie tiesiog tokie gimė, kaip tu nesupranti. Užtat ir reikia lytinį auklėjimą mokyklose vesti, kad vaikams iš galvų iškrapštyti tėvų įdiegtą homofobiją.
O svingeriavimas tai tiesiok ištvirkavimas.
Atsakyti

Amadėja, kurio iš jūsų iniciatyva buvo svingeriauti pradėt? Nors gali ir neatsakinėt, ir taip aišku, kad tavo vyro. Nežinau kas geriau ar toks, kuris išsiskirtų jei sužinotų kad jo žmonai kas gerai palaižė (manasis tikrai skirtųsi biggrin.gif) ar kai leidžia visiems tave tvarkyti. Dar klausimas, ar už tavo paslaugas pinigų (ar šiaip kokios naudos) iš vyresnių dėdžių nepaima.

Techniškai vyro iniciatyva.

Tai nekomerciniai dalykai.

Žinau, kas daro komercinius. Įdomumo dėlei ten gal net daugiau jaunų berniokų, negu vyresnių dėdžių :D

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 17, 18:54)
Tikriausia visi žmonės nori pasirodyti aplinkiniams geresni, nei iš tikrųjū yra. Tai yra žmogiška. Na, gal burbanti išimtis biggrin.gif . Bet ir tai ne visada, su savo neįtikėtinais turtais perlenkia lazdą biggrin.gif . Nors ar turtas parodo kiek esi geras žmogus biggrin.gif ?
Papildyta:

Tai va, kaime ne tik tėvus, bet vaikus pirštais užbadytų.

Kodėl nesirųpinu, jie patyria patyčias ir tai reiktų taisyti, nes lytinė orientacija nėra ištvirkimas, jie tiesiog tokie gimė, kaip tu nesupranti. Užtat ir reikia lytinį auklėjimą mokyklose vesti, kad vaikams iš galvų iškrapštyti tėvų įdiegtą homofobiją.
O svingeriavimas tai tiesiok ištvirkavimas.

aš giliai įsitikinusi, kad jie tokie tapo ir neretai tėvai dėl to kalti tiek morališkai, tiek seksualiai
kiek čia pripasakojot, kad vaikai sexus tėvų mato, girdi ir t.t? O mūsų laikais to nebuvo, tėvai protingesni buvo, atsargesni ir gėjų nebuvo. Keli senberniai, senmergės ant rajono. Ir viskas.
Arba kiek dabar skyrybų, rasti pilną šeimą paieškoti reikia. Aš tik galiu įsivaizduoti kokia man būtų trauma, jei mano tėvai būtų skyręsi unsure.gif
Arba vienas iš tėvų koks nenormalus, despotas. Galvoji neveikia vaikų psichikos?

Aš tikrai nenoriu įžeisti, bet tas pats Idomucia. Kiek jis pasakojo apie savo mamą kaip apie kažkokią labai jau vyrišką moterį unsure.gif o tėvas kur? jis gyvenime jo nepaminėjo, nors klausiau bent du kartus. Aš jo tikrai neprievartauju atsiverti ir man nereikia net pletkų, nieko. Bet va pagalvoji žmogus, gal todėl jis ior toks, kenčia savyje? Nemanai?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 17, 20:54)
Žinau, kas daro komercinius. Įdomumo dėlei ten gal net daugiau jaunų berniokų, negu vyresnių dėdžių biggrin.gif</p>

Tikiu, gi jauniems sperma liejasi per kraštus. O čia už dyką. Ir įsipareigojimų jokių. Be to vyresnės daugiau visko moka biggrin.gif ... Draugių turiu vienišų, pažinčių svetainėse lankosi, tai jauni, į sūnus tinkantys, daugumoj daraugystes siūlo, sako man patinka vyresnės biggrin.gif .
Atsakyti

Burba, mano exui iki svingo, kaip tau pėškom iki mėnulio 😂

Ten be šansų būtų. Nebent jis ir 3 aplink šokinėjančios mergos. Tas tai gal patiktų jam :)

Atsakyti

Tikiu, gi jauniems sperma liejasi per kraštus. O čia už dyką. Ir įsipareigojimų jokių. Be to vyresnės daugiau visko moka biggrin.gif... Draugių turiu vienišų, pažinčių svetainėse lankosi, tai jauni, į sūnus tinkantys, daugumoj daraugystes siūlo, sako man patinka vyresnės biggrin.gif.

Nu ten ne už dyką, kur ima jaunimėlį.

Po 100eur.

Atsakyti

aš giliai įsitikinusi, kad jie tokie tapo ir neretai tėvai dėl to kalti tiek morališkai, tiek seksualiai
kiek čia pripasakojot, kad vaikai sexus tėvų mato, girdi ir t.t? O mūsų laikais to nebuvo, tėvai protingesni buvo, atsargesni ir gėjų nebuvo. Keli senberniai, senmergės ant rajono. Ir viskas.
Arba kiek dabar skyrybų, rasti pilną šeimą paieškoti reikia. Aš tik galiu įsivaizduoti kokia man būtų trauma, jei mano tėvai būtų skyręsi unsure.gif
Arba vienas iš tėvų koks nenormalus, despotas. Galvoji neveikia vaikų psichikos?

Aš tikrai nenoriu įžeisti, bet tas pats Idomucia. Kiek jis pasakojo apie savo mamą kaip apie kažkokią labai jau vyrišką moterį unsure.gifo tėvas kur? jis gyvenime jo nepaminėjo, nors klausiau bent du kartus. Aš jo tikrai neprievartauju atsiverti ir man nereikia net pletkų, nieko. Bet va pagalvoji žmogus, gal todėl jis ior toks, kenčia savyje? Nemanai?

Aš rimtą turiu klausimą: sakai nulemtas gyvenimas? O kaip tada su situacijomis kai atsiduri kryškelėje? Tikrai niekas nuo paties žmogaus nepriklauso? Ne pats pasirenka?

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 17, 21:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73046347" data-time="1676653208"><div><p>Tikiu, gi jauniems sperma liejasi per kraštus. O čia už dyką. Ir įsipareigojimų jokių. Be to vyresnės daugiau visko moka vartotojo įkelta nuotrauka... Draugių turiu vienišų, pažinčių svetainėse lankosi, tai jauni, į sūnus tinkantys, daugumoj daraugystes siūlo, sako man patinka vyresnės vartotojo įkelta nuotrauka.</p></div></blockquote><p>Nu ten ne už dyką, kur ima jaunimėlį.</p><p>Po 100eur.</p>

O tai kas tuos pinigus pasiima? Suteneriai pas svingerius irgi yra?
Atsakyti

O tai kas tuos pinigus pasiima? Suteneriai pas svingerius irgi yra?

Nu tai kažkas gi suorganzuoja vakarėlį: pasirūpina patalpomis, muzika, kažkokia programa, žmonėmis, užkandžiais, gėrimais arba, kad jų atsivežtų. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 17, 21:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73046352" data-time="1676654473"><div><p>O tai kas tuos pinigus pasiima? Suteneriai pas svingerius irgi yra?</p></div></blockquote><p>Nu tai kažkas gi suorganzuoja vakarėlį: pasirūpina patalpomis, muzika, kažkokia programa, žmonėmis, užkandžiais, gėrimais arba, kad jų atsivežtų. </p>

Nu tai aišku, aš galvojau visi ir susimetat ant tų patalpų, maisto, muzikos. Bet pasirodo čia irgi verslas biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Lietuviai isleido milionus, kad per klaidą prištampuotų lietuviskus 2 eurus su latvisku užrašu

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti