QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 17, 19:12)
Aš rimtą turiu klausimą: sakai nulemtas gyvenimas? O kaip tada su situacijomis kai atsiduri kryškelėje? Tikrai niekas nuo paties žmogaus nepriklauso? Ne pats pasirenka?</p>
Aš nesakiau, kad nulemtas. Gal tik tam tikri dalykai, pvz. gimimo vieta, parinkti tėvai, net vyras gali būti parinktas ar draugė. O visa kita ir mes patys koreguojam.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 17, 20:18)
Nu nesakyk, nėra to blogo
Šiandien vakare McDonalds nemokamai dalins Big Mac mėsainius
Matomai užsiveisė per daug žiurkių, reikia apsivalyt
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 17, 20:55)
Tai sakai gi iš jaunimo po 100 eur ima. Tai ne visi vyrai po lygiai metasi? Jaunimas dar papildomai po 100 eur? Ir dar galvojau, kad ten poromis renkasi, o čia pasirodo gali ateit bet kas, kas nori pasidulkint. Žodžiu, viešnamis, tik gražesniu pavadinimu.
Taip. Kai Amadėja apie viską papasakojo išsamiau, tai netgi gryna prostitucija.
Todėl ir nesuprato to paveikslėlio, kurį įdėjau a a la svingeriams nuomai. Na kur dvi vienodos lovos labai arti viena kitos. Nes ji neužsiima gražiu svingeriavimu, kur ji su vyru ir kažkokia jiems žinoma draugų pora, kuriuos tikrai galima pamilti kaip žmones, kaip draugus ir tada priimti lytiškai.
Žinai, net man jau gėjai daug padoriau atrodo nei svingeriai dabar. Amadėja būtų miela moteris, bet tai ką ji daro, na šlykštu ir todėl neišeina jos gerbti. Todėl ir norisi kažką nemielo parašyti