Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Nu tai aišku, aš galvojau visi ir susimetat ant tų patalpų, maisto, muzikos. Bet pasirodo čia irgi verslas biggrin.gif
Kaip tu įsivaizduoji visi susimeta? Net kai draugai daro kažkas vistiek vienas pasirūpina. Gi ir avanso reik, ir žmones suskaičiuouti, nes gi patalpos ne guminės. 

Pvz., jei pirtelė kainuoja 500 ir, tarkim iki 20 žmonių (o moterys standartiškai už patalpas nemoka), tai ir turi būti spie 20 žmonių. Negali būti 30, nes netilps ir negali būti 10, nes tada kaina gainasi didelė. 

O, dar planuojant užkandžius irgi gi reik žinot kiek užsakyt/supirkt ir dar +200-300bent. Plius turi būti geras vyrų-moterų santykus.

Žodžiu, kalnas reikalų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 17 vasario 2023 - 20:32
Del geju niekas kol kas neirode, kokia to priezastis, genu gejisku nera tokiu arba nerasti.

Gal kazkas tokiais tampa labai anksti, gal kazkas veliau. Ir visuomene juos priima normaliai, kol jie normaliai elgiasi, bet jei nori buti iskirtines snieguoles, kurias visi ant ranku nesios ir pagal juos pasaulis pradetu suktis, na taip nebus.
Buvimas geju nera blogai,lytiniai santykiai tarp vyru blogai, praktikavimas sekso palaido tai yra isvirtkimas nepriklausomai ar gejisko ar heteroseksualaus, grupese, keiciant nuolat partnerius ir t.t. visa tai yra isvirkavimas. Blogai tike sveikatai, tiek smegeninei, zmogus kitus ir save visu pirma pasidaro tik objektais, daiktais, bedvasiais.

O jei jau sakom kad gejiskas lytinis aktas neisvtirkavimas, tai ir svingeriavima galima pritempti prie poligamiskos orientacijos.

O geju ar biseksualu daugeja manau del to, kad aplamai skatinamas ir propaguojamas palaidas gyvenimo budas ir tiek. Jei nera viduje vidiniu moraliniu vertybiu, jei vaikas auga neismyletas, neisklausytas, ar gal is vis tevai patys propaguoja pasileidusi gyvenimo buda, dingtsa gal vidiniai stabdziai pas vaika,
dauguma ir pasileidzia. Jei butu propaguojama vogti, kaip sovietu laikais, manau, irgi vel dauguma vogtu. Toks tas zmogus nusideti, daug lengviau, nei dorovej gyventi.
Atsakyti

Del geju niekas kol kas neirode, kokia to priezastis, genu gejisku nera tokiu arba nerasti.

Gal kazkas tokiais tampa labai anksti, gal kazkas veliau. Ir visuomene juos priima normaliai, kol jie normaliai elgiasi, bet jei nori buti iskirtines snieguoles, kurias visi ant ranku nesios ir pagal juos pasaulis pradetu suktis, na taip nebus.
Buvimas geju nera blogai,lytiniai santykiai tarp vyru blogai, praktikavimas sekso palaido tai yra isvirtkimas nepriklausomai ar gejisko ar heteroseksualaus, grupese, keiciant nuolat partnerius ir t.t. visa tai yra isvirkavimas. Blogai tike sveikatai, tiek smegeninei, zmogus kitus ir save visu pirma pasidaro tik objektais, daiktais, bedvasiais.

O jei jau sakom kad gejiskas lytinis aktas neisvtirkavimas, tai ir svingeriavima galima pritempti prie poligamiskos orientacijos.

O geju ar biseksualu daugeja manau del to, kad aplamai skatinamas ir propaguojamas palaidas gyvenimo budas ir tiek. Jei nera viduje vidiniu moraliniu vertybiu, jei vaikas auga neismyletas, neisklausytas, ar gal is vis tevai patys propaguoja pasileidusi gyvenimo buda, dingtsa gal vidiniai stabdziai pas vaika,
dauguma ir pasileidzia. Jei butu propaguojama vogti, kaip sovietu laikais, manau, irgi vel dauguma vogtu. Toks tas zmogus nusideti, daug lengviau, nei dorovej gyventi.

Velniažin kaip yra išties. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 17, 21:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73046352" data-time="1676654473"><div><p>O tai kas tuos pinigus pasiima? Suteneriai pas svingerius irgi yra?</p></div></blockquote><p>Nu tai kažkas gi suorganzuoja vakarėlį: pasirūpina patalpomis, muzika, kažkokia programa, žmonėmis, užkandžiais, gėrimais arba, kad jų atsivežtų. </p>

Tai sakai gi iš jaunimo po 100 eur ima. Tai ne visi vyrai po lygiai metasi? Jaunimas dar papildomai po 100 eur? Ir dar galvojau, kad ten poromis renkasi, o čia pasirodo gali ateit bet kas, kas nori pasidulkint. Žodžiu, viešnamis, tik gražesniu pavadinimu.
Atsakyti

Lutuke, lengviausia ir paprasčiausia yra gyventi standartiškai.

Tiek, kad man nepaėjo... Pabandžiau kitaip - paėjo.

Atsakyti

Tai sakai gi iš jaunimo po 100 eur ima. Tai ne visi vyrai po lygiai metasi? Jaunimas dar papildomai po 100 eur? Ir dar galvojau, kad ten poromis renkasi, o čia pasirodo gali ateit bet kas, kas nori pasidulkint. Žodžiu, viešnamis, tik gražesniu pavadinimu.

Dažniausiai būna 2-3 variantai tų vakarėlių:

komerciniai, kur surenka belen ką ir kur įprastai vyrui, tarkim, 100, poroms nemokamai arba simboliškai,

irgi komerciniai kur renkasi +- pažįstamų žmonių kompanija ir ten, tarkim, vyrams kokie 80, poroms 60 ar pnš.

nekomerciniai, kuriuos darosi draugai ir tiesiog pasidalina išlaidas sutartu būdu.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 17, 20:55)
<p>Lutuke, lengviausia ir paprasčiausia yra gyventi standartiškai.
</p><p>Tiek, kad man nepaėjo... Pabandžiau kitaip - paėjo.</p>

as nezinau kas tai yra standartiskai? ir nemanau, kad tu gyvenai su normaliu vyru, jei jis pas kitas lakste ar cia tipo vadinama standartiskai? man tai ne. Man norisi gyventi normaliai, nestandartiskai. Kai esi mylima ir myli ir ne kai kunas ir jo malonumai prioritetas, o dvasia, aisku, geriausia kai yra hamronija, bet vis tiek man prioritetas visada bus dvasines vertybes, bent jau to siekiu.
jei tau tai atrodo gerai, ka tu darai tai valio, bet as abejoju ar tie jusu veiksmai liks be kainos uz juos. viska sgyvenime turi kaina, kazin ar menkas kuniskas malonumas bus jos vertas. Pasnekeism ta tema uz 10, 20 metu tada bus idomus tavo poziuris, nes dabar apti sakei vos tik pradejot, dar viskas nauja, sviezia , idomu.... biggrin.gif cia kaip tik kokaina pradejus vartot irgi veza gi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 17, 19:12)
Aš rimtą turiu klausimą: sakai nulemtas gyvenimas? O kaip tada su situacijomis kai atsiduri kryškelėje? Tikrai niekas nuo paties žmogaus nepriklauso? Ne pats pasirenka?</p>

Aš nesakiau, kad nulemtas. Gal tik tam tikri dalykai, pvz. gimimo vieta, parinkti tėvai, net vyras gali būti parinktas ar draugė. O visa kita ir mes patys koreguojam.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 17, 20:18)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Lietuviai isleido milionus, kad per klaidą prištampuotų lietuviskus 2 eurus su latvisku užrašu
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu nesakyk, nėra to blogo biggrin.gif

Šiandien vakare „McDonald‘s“ nemokamai dalins „Big Mac” mėsainius

Matomai užsiveisė per daug žiurkių, reikia apsivalyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 17, 20:55)

Taip. Kai Amadėja apie viską papasakojo išsamiau, tai netgi gryna prostitucija.
Todėl ir nesuprato to paveikslėlio, kurį įdėjau a a la svingeriams nuomai. Na kur dvi vienodos lovos labai arti viena kitos. Nes ji neužsiima gražiu svingeriavimu, kur ji su vyru ir kažkokia jiems žinoma draugų pora, kuriuos tikrai galima pamilti kaip žmones, kaip draugus ir tada priimti lytiškai.
Žinai, net man jau gėjai daug padoriau atrodo nei svingeriai dabar. Amadėja būtų miela moteris, bet tai ką ji daro, na šlykštu ir todėl neišeina jos gerbti. Todėl ir norisi kažką nemielo parašyti unsure.gif
Atsakyti

as nezinau kas tai yra standartiskai? ir nemanau, kad tu gyvenai su normaliu vyru, jei jis pas kitas lakste ar cia tipo vadinama standartiskai? man tai ne. Man norisi gyventi normaliai, nestandartiskai. Kai esi mylima ir myli ir ne kai kunas ir jo malonumai prioritetas, o dvasia, aisku, geriausia kai yra hamronija, bet vis tiek man prioritetas visada bus dvasines vertybes, bent jau to siekiu.
jei tau tai atrodo gerai, ka tu darai tai valio, bet as abejoju ar tie jusu veiksmai liks be kainos uz juos. viska sgyvenime turi kaina, kazin ar menkas kuniskas malonumas bus jos vertas. Pasnekeism ta tema uz 10, 20 metu tada bus idomus tavo poziuris, nes dabar apti sakei vos tik pradejot, dar viskas nauja, sviezia , idomu.... biggrin.gifcia kaip tik kokaina pradejus vartot irgi veza gi biggrin.gif

Bus matyt 😊

Tiek, kad esmė tikrai nėra fizinis malonumas. 

Atsakyti
ir dar man visiskai nebutu jokio skirtumo ar vyras laksto pas kitas ar mes abu kartu su kitais seksu uzsiimam, koks skirtumas is vis kad matau ir zinau su kuo? doh.gif man abu variantai butu slykstus. antras dar slykstesnis, nes pirmas gal ejo, nes sekso truko tarkim, o antras visai zmona px arba jis iskrypes, jei jam malonu ziuret, kaip koks vyras ten jo zmonai ka darytu, fui, net pagalvojus nupurto...
Amadeja gerai pamascius as nezinau kuris tavo vyras blogesnis ar pirmas kuris bent nesiafisavo, kad pas kitas ejo, neskainat jo aisku pykciu, ka pasakojai, ar antras, kuris net tave velniui pardave biggrin.gif nezinau as begciau nuo tokiu abeju, bet matyt yra kazkas tavyje, kas tokius vyrus traukia ir kad jie traukia tave, matyt tau tokie patinka. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 17, 21:24)
Tiek, kad esmė tikrai nėra fizinis malonumas. 

o kas tada?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 17, 21:24)
Tiek, kad esmė tikrai nėra fizinis malonumas. </p><p></p>

O kas? Jie gal aria tavo sielą? biggrin.gif
Žinai, jau geriau gal kokia sekta, jei tu nori būti palaikoma, vertinama, išklausoma. Kiek esu girdėjusi, tam tikros sektos tą suteikia tokiems pasimetusiems, sužeistiems žmonėms. Priima juos tarsi į šeimą, o tau tereiktų kažkiek susimokėti ir siūlyti knygeles gatvėje smile.gif Tokie visokie Hari krišna gana mielai juk atrodo smile.gif
Atsakyti

Aš nesakiau, kad nulemtas. Gal tik tam tikri dalykai, pvz. gimimo vieta, parinkti tėvai, net vyras gali būti parinktas ar draugė. O visa kita ir mes patys koreguojam.
Papildyta:
Nu nesakyk, nėra to blogo biggrin.gif

Šiandien vakare „McDonald‘s“ nemokamai dalins „Big Mac” mėsainius

Matomai užsiveisė per daug žiurkių, reikia apsivalyt biggrin.gif
Papildyta:
Taip. Kai Amadėja apie viską papasakojo išsamiau, tai netgi gryna prostitucija.
Todėl ir nesuprato to paveikslėlio, kurį įdėjau a a la svingeriams nuomai. Na kur dvi vienodos lovos labai arti viena kitos. Nes ji neužsiima gražiu svingeriavimu, kur ji su vyru ir kažkokia jiems žinoma draugų pora, kuriuos tikrai galima pamilti kaip žmones, kaip draugus ir tada priimti lytiškai.
Žinai, net man jau gėjai daug padoriau atrodo nei svingeriai dabar. Amadėja būtų miela moteris, bet tai ką ji daro, na šlykštu ir todėl neišeina jos gerbti. Todėl ir norisi kažką nemielo parašyti unsure.gif

Aš pasakoju vaizdui susidaryt, bet tai nereiškia, kad apie save :)

T.y. visko man netaikykit 😁

Atsakyti