Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Bet tai gal tavę ir palaužė,kaip moteri, dėl to taip elgiesi dabar? Žinai ta pasaka Maleficent . Kai moteriai sudaužoma širdis, ji gali virsti vos ne monstru, pasekmės nenuspėjamos. Ir taip neturėjai daug meilės sau, kad gyvenai su tokiu vyru, jis dar pamažino, o dabartinis visai pribaigė. Aš manau sveika, mylima, save gerbiančią, save mylinčią moterį neturėtų traukti, dominti tokios veiklos. Čia kaip ir apsiuosčius trumpam pradžioj akys žiba, bet kokia kaina,žaidi su ugnim, kurioj pati gali sudegti. Spėju traukia ta euforija, kad esi geidžiama, graži, tas virpulys, kai gauni tiek atviro dėmesio iš vyrų, vis ieškai to patvirtinimo sau kad esi kažko verta....ir  nebetiki meile, esi nusivylus su nulaužytais sparnais ir manai kad tai geriausia, ką gali šiame gyvenime susikurti, bendryste nuodėmėj su vyru. Juk dažniausiai žmonės save nuodyjasi bureliais eina parukit kartu, geria kartu, žolę ruko kartu, tai savotiškai apjungia, tarsi apnuogini savo pasąmonę ir žemiausius instinktus kartu. Oi tai labai pavojinga, ne mažiau, kaip bet kokie narkotikai. 

Dėmesys aišku patinka, bet, kai jo nėra perdaug :) Patinka žaisti, flirtuoti. 

Oj, su sparnais viskas ok ir meile aš tikiu. Labai netgi tikiu :)

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 18, 10:03)
Dėmesys aišku patinka, bet, kai jo nėra perdaug smile.gif Patinka žaisti, flirtuoti. </p><p>Oj, su sparnais viskas ok ir meile aš tikiu. Labai netgi tikiu smile.gif</p>

Kaip tu mokeisi mokykloje? Ką baigusi esi? Bent maždaug, jei specialybės rašyti negali. Vidurinę, profesinę, bakalaurą, magistrą?
Atsakyti

Aš tikrai nei kraupstu, nei smerkiu iš vis esu  ne tai, kad tolerantiškas žmogus, bet dažniausiai į viską žiūriu per protą ir logiką. Tai man tik įdomu motyvai ir pasekmės.

Bet tu taip ir neatsakai, ką klausiu, būtent kas tau patinka, būtent tau asmeniškai.

Leisti mes viską galim sau, ką norim, na ir suprantu, kad jei darai tai patinka, idomu, smagu, bet būtent kas? Jei sakai, kad ne esmė seksas ir lyt pasitenkinimas tai kur esmė? Kas sukelia tą smagumo jausmą, patikimo, patinka kas konkrečiai?

Realiai visuma:

Geras laikas, pikantiški pojūčiai (ne tik fiziniai).

Tai, kaip jaučiamės po to namie.

Laisvė.

Atvirumo lygmuo.

Žinojimas, kad niekur vyras slapčia tikrai nevarys, nes prasmės nėra.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 18, 10:23)
</p><p> Žinojimas, kad niekur vyras slapčia tikrai nevarys, nes prasmės nėra.</p>

Nu. Čia ir yra tas pagrindas. Vargšės moters pagrindas. Pvz. aš niekada per visą gyvenimą net minties nesu turėjusi, kad vyras eis pas kitas. Mano giminėje iš viso praktiškai nėra skyrybų ir neištikimybės. Mano vyro giminėje irgi praktiškai to nėra.
Atsakyti

Kaip tu mokeisi mokykloje? Ką baigusi esi? Bent maždaug, jei specialybės rašyti negali. Vidurinę, profesinę, bakalaurą, magistrą?

Mokiausi gerai. 

Magistro neturiu, nes nelipo sritis. 

Atsakyti

Nu. Čia ir yra tas pagrindas. Vargšės moters pagrindas. Pvz. aš niekada per visą gyvenimą net minties nesu turėjusi, kad vyras eis pas kitas. Mano giminėje iš viso praktiškai nėra skyrybų ir neištikimybės. Mano vyro giminėje irgi praktiškai to nėra.

Tai elementari savisauga, bet nežinau ar tame esmė. Tiesa, priduoda saugumo. 

Žoooodžiu, veikia :)

Faktas, kad, jei ne buvę patirtys, gal ir nebūtų to, bet negarantuoju, nes pažįstu žmonių, kurie "swinguoja", nors kartu nuo 16-18m.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 18, 10:35)
Faktas, kad, jei ne buvę patirtys, gal ir nebūtų to, bet negarantuoju, nes pažįstu žmonių, kurie "swinguoja", nors kartu nuo 16-18m.</p>

Per jaunas amžius susieiti irgi ne rodiklis. Ypač jei iš reikalo tuokėsi. Tada dažnai link 40-ies ar net anksčiau išsidrasko. Didžiausia garantija man atrodo yra kaip tik nesituoti kuo ilgiau. Gyventi kartu, pereiti per sunkumus, neskubėti prisidaryti vaių. Tada ir matysis. Jei be štampo nebėga, nedurniuoja, nesiūlo nesąmonių lovoje, kodėl vėliau turėtų?
Aišku, čia tik dalis. Kita dalis yra padori giminė, geri genai smile.gif
Atsakyti

Tai jiems l.gerai vienam su kitu. 

Tiesiog gal ne visiems tinka monogamija :)

As tuo netikiu. Aš manau už seksą, be isipareigojimų yra per didelė kaina. Man čia, kaip narkotikai ir sakymas, kad gal ne visiem tinka blaivus gyvenimas. Gal ir taip gal yra kokios karinės būtinos skaudžios patirtys, nežinau.

Atsakyti

Per jaunas amžius susieiti irgi ne rodiklis. Ypač jei iš reikalo tuokėsi. Tada dažnai link 40-ies ar net anksčiau išsidrasko. Didžiausia garantija man atrodo yra kaip tik nesituoti kuo ilgiau. Gyventi kartu, pereiti per sunkumus, neskubėti prisidaryti vaių. Tada ir matysis. Jei be štampo nebėga, nedurniuoja, nesiūlo nesąmonių lovoje, kodėl vėliau turėtų?

Oj, sudurniuoja tie padorūs vyrai po15-20m.santuokos dažnai. Tik nebūtinai išsidrasko. Gal tyliai ramiai į kairę pavaikšto... :)

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 18, 02:16)
Žinai ta pasaka Maleficent . Kai moteriai sudaužoma širdis, ji

biggrin.gif

As galvojau, jei kas paklaus kodel Amadėją vadinu Malafeike, tai parasysiu , kad Malafeike gi yra jaunesnioji Maleficent sesuo biggrin.gif , Na ta....kvailelė sesuo.
O seip, tai Amadeja yra brokuota. Jos galvoje kazkoks varztelis persisuka. Ji nemato saves, kaip moters, vaikysteje tai kazkas sutrypė ir ta paslapti ji nusines su savimi anapilin.

Viskas, as daugiau apie ligoni nediskutuosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 vasario 2023 - 11:03

gyvenime reikia turet uzsiemima ,o jei gyvenimo 50 procentu sexas ir visokie vakareliai -tai reikia ir kompanija tokia susirast ,

pvz alhogolikai  ir turi draugu kompanijas su kuriais galetu isgert  :D​  

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 18, 12:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73046497" data-time="1676710439"><div><p>Per jaunas amžius susieiti irgi ne rodiklis. Ypač jei iš reikalo tuokėsi. Tada dažnai link 40-ies ar net anksčiau išsidrasko. Didžiausia garantija man atrodo yra kaip tik nesituoti kuo ilgiau. Gyventi kartu, pereiti per sunkumus, neskubėti prisidaryti vaių. Tada ir matysis. Jei be štampo nebėga, nedurniuoja, nesiūlo nesąmonių lovoje, kodėl vėliau turėtų?
Aišku, čia tik dalis. Kita dalis yra padori giminė, geri genai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Oj, sudurniuoja tie padorūs vyrai po15-20m.santuokos dažnai. Tik nebūtinai išsidrasko. Gal tyliai ramiai į kairę pavaikšto... smile.gif</p>

Man tai zema butu moketi pinigus, kad mane kas pakruštų. Tau nezema, nu tai ir valio. Tuo ir baigiam, nes atsibodo jau ta pati per ta pati skaityti antra desimtis metu.
Tik neuzmirsk, kad dar keleta meteliu ir jau tau teks maldauti kad koks diedas tave pakrustu ten swingeriuose, neuzteks sumoketu pinigu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 vasario 2023 - 11:10