Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Tu bijai pasenti biggrin.gif
.tu galvoji, kad diedai, vienu metu sukise savo birkas I putę ir išangę, pripumpuos tau jaunystės? biggrin.gif

Psichinis tu ligonis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 vasario 2023 - 22:11

taip ir nesupratau, tai esme kokia? nezmoniskai bile kitoniskai? unsure.giftai galima pvz kokiu lipimu i klanus uzsiimt irgi retas uzsiemimas, buna ir is vis retesniu,siaip va istikimybe seimoje jau egzotika darosi biggrin.gifkodel svingeriavimas?

ar svarbu daznai ar nedaznai?
paskot pabendrauti ri taip dauguma tai daro , nebutina tam svingeriauti, cia tas ne prie ko.

esme tavo ir vyro santykis? o tai kam kiti zmones tada, jei esme jusu santykis? nesvarbu kokie kiti as apie tave klausiu, tau kas is to? nu zinok nieko nesuprantu, gal galetum kazkaip aiskiau, tu tai darai, nes?

Nes man/mums idomu, nes man/mums patinka, nes galiu/-im sau tai leisti. 

Atsakyti
Malafeikė bl..fek...
Atsakyti

Amadeja, o jus su vyru esat megine tantra? dao kokias praktikas? nejau vienas su kitu negalit atrasti idomiu , maloniu, iskirtiniu uzsiemimu, malonumu, be kitu zmoniu? atsibode vienas kitam esat, nebentraukiat ar kas yra? Kam jum tie kiti zmones del sekso?
As nieko nesakau dauguma jauciu su draugais ir i pirti nueina ir baliavoja ir soka ir maudosi kur kubiluose, bet nemiega vieni su kitais.Yra ir nudistu, kurie plikuciai ten issirengia, jaucia laisve kuno taip, nu bet neseksuoja. Draugu reikia, bet as niekaip nesuprantu, kam su tais draugais seksu uzsiimineti? unsure.gif

Taip ir draugų niša užsipildė, nes maniškiai po nesąmonių su ex buvo atkritę, mb kažkaip labiau su giminėm būdavo laiką leidžia arba kur buvę šeimos draugai tai...

Taip tiesiog gavosi :)

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 17, 21:40)
Aš esu minėjus, kad mane veža galėti gyvent kitaip, negu kiti.</p><p>Mes tikrai netūsinam dažnai. Net, jei vakarėlis, tai nereiškia net, kad tikrai būna to sekso su kitais. Būna pakanka pašokt, pabendraut.</p><p></p><p>Mb.nėr lb.mėgėjas tų kitų moterų, o jei kažką trise su kitu vyru, tai jis visada yra tiesiog kaip dirgiklis labiau, o esmė mano ir vyro santykis.</p><p></p><p>Tikrai yr.kurkas labiau ištvirkusių žmonių 🙈</p>

biggrin.gif santyki tu santyki vyro
susirask padorų vyrą ir turėsi santykį
žinai, jau geriau koks šiaip keistuolis, su mama ilgai gyvenęs, bt jau apsisprendęs vesti, nei toks, kuriam reikia kažkokių dirgiklių, kad savo išrinktosios norėtų biggrin.gif
Atsakyti

Burba, ką aš žinau koks buvo. Gi keičiau

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 17, 22:07)
<p>Pvz.turim tarp draugų porą.  Kai pas mus buvo pasakojo, kad dabar abu turi meilužius. Vyras kaip vyras, o moteris tiesiog švyti! Jai 45, o 35 neduotum. </p>
<p>Tiesiog sėdi žmonės prie stalo ir pasakoja. Visiems kitiems atrodo viskas normaliai smile.gif</p>

yra tokie dalykai kaip hialiuronai ir kt. mixai šiaip jau biggrin.gif
Atsakyti

yra tokie dalykai kaip hialiuronai ir kt. mixai šiaip jau biggrin.gif

Nuo jų akys nespindi...

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 18, 00:30)
Nuo jų akys nespindi...</p>

o tavo akys spindi?
Tai ir sakyk, kad tavęs tavo diedas nepatenkina, todėl reikia kitų. Nu užmuščiau savo diedą jei pasiūlytų taip atjaunėti biggrin.gif
Nežinau kokie tie tavo diedai buvo iš tikrųjų, bet pagal pasakojimus jei iš dviejų reiktų rinktis, pirmą pasirinkčiau, nors kitiems nepardavinėjo.
Papildyta:
Tarp jūsų vienų pačių seksas kada būna, ar dar reikia vieno diedo dirgiklio? Netikiu, kad tavo diedas tavęs nepardavinėja tam trečiam. Nu ***, pasidarysiu kaip burbanti biggrin.gif . O galvojau tolerantiška esu biggrin.gif
Atsakyti

o tavo akys spindi?
Tai ir sakyk, kad tavęs tavo diedas nepatenkina, todėl reikia kitų. Nu užmuščiau savo diedą jei pasiūlytų taip atjaunėti biggrin.gif
Nežinau kokie tie tavo diedai buvo iš tikrųjų, bet pagal pasakojimus jei iš dviejų reiktų rinktis, pirmą pasirinkčiau, nors kitiems nepardavinėjo.

Aš neturiu meižio😂

Ojezau, pirmo priešui nelinkėčiau... nebent nori būt iškeikta, apspjaudyta, apmėtyta kuo papuola ir sužlugdyta morališkai.

Atsakyti

Tolerancijai rimtas išbandymas čia 😁

Atsakyti

Viskas čia ok su jumis. Normaliai reaguojat.

Atsakyti