.tu galvoji, kad diedai, vienu metu sukise savo birkas I putę ir išangę, pripumpuos tau jaunystės?
Psichinis tu ligonis
taip ir nesupratau, tai esme kokia? nezmoniskai bile kitoniskai?
tai galima pvz kokiu lipimu i klanus uzsiimt irgi retas uzsiemimas, buna ir is vis retesniu,siaip va istikimybe seimoje jau egzotika darosi
kodel svingeriavimas?
ar svarbu daznai ar nedaznai?
paskot pabendrauti ri taip dauguma tai daro , nebutina tam svingeriauti, cia tas ne prie ko.
esme tavo ir vyro santykis? o tai kam kiti zmones tada, jei esme jusu santykis? nesvarbu kokie kiti as apie tave klausiu, tau kas is to? nu zinok nieko nesuprantu, gal galetum kazkaip aiskiau, tu tai darai, nes?
Nes man/mums idomu, nes man/mums patinka, nes galiu/-im sau tai leisti.
Amadeja, o jus su vyru esat megine tantra? dao kokias praktikas? nejau vienas su kitu negalit atrasti idomiu , maloniu, iskirtiniu uzsiemimu, malonumu, be kitu zmoniu? atsibode vienas kitam esat, nebentraukiat ar kas yra? Kam jum tie kiti zmones del sekso?
As nieko nesakau dauguma jauciu su draugais ir i pirti nueina ir baliavoja ir soka ir maudosi kur kubiluose, bet nemiega vieni su kitais.Yra ir nudistu, kurie plikuciai ten issirengia, jaucia laisve kuno taip, nu bet neseksuoja. Draugu reikia, bet as niekaip nesuprantu, kam su tais draugais seksu uzsiimineti?
Taip ir draugų niša užsipildė, nes maniškiai po nesąmonių su ex buvo atkritę, mb kažkaip labiau su giminėm būdavo laiką leidžia arba kur buvę šeimos draugai tai...
Taip tiesiog gavosi ![]()
o tavo akys spindi?
Tai ir sakyk, kad tavęs tavo diedas nepatenkina, todėl reikia kitų. Nu užmuščiau savo diedą jei pasiūlytų taip atjaunėti
Nežinau kokie tie tavo diedai buvo iš tikrųjų, bet pagal pasakojimus jei iš dviejų reiktų rinktis, pirmą pasirinkčiau, nors kitiems nepardavinėjo.
Aš neturiu meižio😂
Ojezau, pirmo priešui nelinkėčiau... nebent nori būt iškeikta, apspjaudyta, apmėtyta kuo papuola ir sužlugdyta morališkai.