Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(markovka @ 2023 02 18, 11:03)
gyvenime reikia turet uzsiemima ,o jei gyvenimo 50 procentu sexas ir visokie vakareliai -tai reikia ir kompanija tokia susirast ,</p><p>pvz alhogolikai  ir turi draugu kompanijas su kuriais galetu isgert  biggrin.gif​  </p>

vat būtent
vyras per mažai užimtas gyvenime, jei tiek velnio turi kada galvoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 18, 11:43)
Ane? 😃😃😃</p><p></p><p>Aš tik tiek noriu atsakyti smile.gif</p>

na nenori tai nenori, svabru sau zinai tuos atsakymus. biggrin.gif
nes ir taip aisku kad tai darai, kad tau smagu, bet va kas ta smaguma au suteikia taip ir neatsakai.

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 02 18, 11:46)
Jei zmona paemei nekalta tai tikrai svarbu istikimybe, o jei ji jau turejus kazkas tai nezinau ar svarbu laikas kada ji buvo su kitu? As kazkaip laikrodzio, kalendoriaus nesureikshminu
Papildyta:
Esi skupa? O ar nezema moketi pinigus us maista, kaip gali nemokamai kur ismesto prisirinkti

kokie nesveiki pas tave palyginimai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 18, 11:07)
Man tai zema butu moketi pinigus, kad mane kas pakruštų. Tau nezema, nu tai ir valio. Tuo ir baigiam, nes atsibodo jau ta pati per ta pati skaityti antra desimtis metu.
Tik neuzmirsk, kad dar keleta meteliu ir jau tau teks maldauti kad koks diedas tave pakrustu ten swingeriuose, neuzteks sumoketu pinigu.

Taip. O patrauklios kam nors ir senos nori būti. Tam ir reikia surasti normalų vyrų šalia savęs, kad būdamas deduku į jaunas nespoksotų biggrin.gif Nes senatvė Amadėjai gali būti labai niūri. Daug esu mačiusi iškrypėliškų dedukų naktiniuose klubuose ar kur kavinėse, kur gyva muzika ir šokiai
Atsakyti

Tai ir nėra jie tada padorūs biggrin.gifVisada velnią galvojo.

Tai taip... Šiaip l.mažai negalvojančių. 

Aišku, jei šeimoj tikrai geras tarpusavio ryšys ir negyvena kaip kambariokai arba vyras l.stiprius jaučia įsipareigojimus dėl vaikų, tai tikėtina šeima neiširs. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 18, 12:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73046529" data-time="1676713968"><div><p>Tai ir nėra jie tada padorūs vartotojo įkelta nuotraukaVisada velnią galvojo.</p></div></blockquote><p>Tai taip... Šiaip l.mažai negalvojančių. </p><p>Aišku, jei šeimoj tikrai geras tarpusavio ryšys ir negyvena kaip kambariokai arba vyras l.stiprius jaučia įsipareigojimus dėl vaikų, tai tikėtina šeima neiširs. </p>

Moterys buna kales, joms kazkas uzeina apie 40m amziaus. tada joms nusispjauti ir i vaikus
Atsakyti
Tai taip... Šiaip l.mažai negalvojančių. </p><p>Aišku, jei šeimoj tikrai geras tarpusavio ryšys ir negyvena kaip kambariokai arba vyras l.stiprius jaučia įsipareigojimus dėl vaikų, tai tikėtina šeima neiširs. </p>

ne taip delioji ivykius, jei zmones pasuko i kaire, seima jau isirus pries tai buvo. nieka sneina i kare is graziu, siltu artimu santykiu, kur gyvena meile.
Reiskia, pasirinko prastai, nemokejo kurti santykiu, gal ir meiles is pat pradziu nebuvo, gal buvo tik aistra, kuri po keliu metu pabega be meiles..Paskui gyvenimas is inercijos gal del vaiku, o jiem paaugus na tada jau zmones gal uzsinori meiles, tikrumo ir bando to ieskoti kaip moka. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 18, 11:54)
Nu ir iš kur čia taip viską žinai dabar biggrin.gif . Nesi minties turėjus, bet kažkada pasakojai kaip kontroliuoji kiekvieną žinksnį. Apie save garantuot negali, o čia apie kitą.

Taip ir nesupratai ko 'kontroliuoju'. Tikrai ne meilužių ieškojau. Tada buvo tam tikra situacija, kai vyras darė verslą su tėvu. Tiesiog norėjau žinoti ar viską papasakoja ir pan. Nes rašydavosi ir žinutėmis. Tėvas tada buvo stipresnėje pozicijoje, o maniškis jaunutis dar, nepatyręs. Bet su mergomis tai nieko bendro biggrin.gif
Žinau. Nes pas mus yra visų pirma dvasinis ryšys. Jis mane be žodžių žino. Net mintis nuspėja. Be to, aš esu bjauri, aš tikrai netaikau, ant cypkų nelakstau ir pan. Tai kas jam draustų mane palikti šitiek metų? Mes gi apie 20 metų kartu bigsmile.gif Na kas jį laiko?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 18, 12:10)
ne taip delioji ivykius, jei zmones pasuko i kaire, seima jau isirus pries tai buvo. nieka sneina i kare is graziu, siltu artimu santykiu, kur gyvena meile.

Rasai nesamones.... BUna seimos stabilios kur tik vargas pykciai ir asaros, o sugriauname tokios kur viskas grazu tik viena puse uzsimano kazko tokio.

As ziuriu savo dukros nuotykius, pralenke kale motina kilometrais. As nieko net nepasakoju
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 18, 11:54)
Ką reiškia praktiškai?

Tą ir reiškia, kad minėjau ir Amadėjai. Mokyklos meilė ir op - vaikas. O tada žinai, visa romantika baigiasi su vaiko vystyklais kaip sakoma. Bet ir to ilgai gyveno. Laukė, kol vaikas pakankamai didelis bus, kad nebūtų traumos
Papildyta:
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73046529" data-time="1676713968"><div><p>Tai ir nėra jie tada padorūs vartotojo įkelta nuotraukaVisada velnią galvojo.</p></div></blockquote><p>Tai taip... Šiaip l.mažai negalvojančių. </p><p>Aišku, jei šeimoj tikrai geras tarpusavio ryšys ir negyvena kaip kambariokai arba vyras l.stiprius jaučia įsipareigojimus dėl vaikų, tai tikėtina šeima neiširs. </p>

Na, visų pirma reikia būti įdomiems vienas kigtam ir maksimaliai laiko leisti kartu. Nes jei tu nuolat trinsies su kitais vyrais, o jis su kitomis moterimis, na tai aišku, kad bet kada, bet kur gal sutikti labai įdomų, naują, šviežią žmogų ir įsikliopinti. Tai žmogiška. Kad to nebūtų, taim ir jungiasi du žmonės į atskirą savo šeimą, užsiima savo buitimi, prisiekia, domisi vienas kito gimine, o ne svetimais.
Pas jus gi viskas išvirkščiai, vis einate dūkti su svetimais. Nu tai ko tu po to nori? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 02 18, 12:13)
Rasai nesamones.... BUna seimos stabilios kur tik vargas pykciai ir asaros, o sugriauname tokios kur viskas grazu tik viena puse uzsimano kazko tokio.

As ziuriu savo dukros nuotykius, pralenke kale motina kilometrais. As nieko net nepasakoju

Nusisnkejai, pykciai buna visose seimose, jei ju nebuna, reiskia kazkas negera, nera artumo, nera pasitikejimo, nera artimo rysio, svarbu kaip pykstasi ir ar sugeba issiaiskinti ir susitaikyti ar tie konfliktai ne beprasmiski, tik pasiriejimas tuscias. Jei santykiuose yra stabilumas, meile, supratimas abipusis, ir tie patys konflitkai, realus tikras rysys, tai zmones tikrai nesigrezios i kitus, net ir varge tokie zmones bus sulipe kartu.

Greziojamasis i sonus buna, kai kazko nera, dazniausiai meiles, supratimo, isiklausymo.

Ta tavo dukra traumuota nuo vaikystes. Tau seksas gi buvo svarbiau nei vaikai, tai ir perdavei tokias vertybes, ko stebiesi dabar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 vasario 2023 - 12:24
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 18, 12:17)

Na, visų pirma reikia būti įdomiems vienas kigtam ir maksimaliai laiko leisti kartu. Nes jei tu nuolat trinsies su kitais vyrais, o jis su kitomis moterimis, na tai aišku, kad bet kada, bet kur gal sutikti labai įdomų, naują, šviežią žmogų ir įsikliopinti. Tai žmogiška.

Tadaa galima teigti, kad jei vyras turi zmona nes jai duoda pinigus, tai normalu. Tiesiog jis turi duoti pakankamai pinigu ir neleisti su niekuo bendrauti, nes dar sutiks kita vyra, kuris daugiau pinigu gales duoti?

Mano suspratimas apie santykius yra kitoks. Istikimybe neturi priklausyti, nuo to ka dar geresnio gali sutikti, reikia dziaugtis tuo ka turi. Cia ne koks mobilus, kad pasenus kas keli metai pasikeiti i kazka normalesnio
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 02 18, 12:36)
Tadaa galima teigti, kad jei vyras turi zmona nes jai duoda pinigus, tai normalu. Tiesiog jis turi duoti pakankamai pinigu ir neleisti su niekuo bendrauti, nes dar sutiks kita vyra, kuris daugiau pinigu gales duoti?

Mano suspratimas apie santykius yra kitoks. Istikimybe neturi priklausyti, nuo to ka dar geresnio gali sutikti, reikia dziaugtis tuo ka turi.  Cia ne koks mobilus, kad pasenus kas keli metai pasikeiti i kazka normalesnio

Nesakau, kad tai pagrindas. Bet tai yra vienas iš variantų, kodėl poros skiriasi. Užsisėdi kur, užsikalba, širdį viens kitam atveria (jau nekalbu apie Amadėjos atvejį, kad kūnus dar demonstruoja vienas kitam svetimi), na tai ko norėti po to? Žmogus yra sugundomas padaras. Viskuo galima sugundyti.
Atsakyti