Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(markovka @ 2023 02 18, 17:25)
<p>o kaip ja ismylet ,kad ji sukurtu seima rolleyes.gif​ </p>

Paprastai. Tiesiog mylėti savo dukrą.
Tėvas daro didžiulę įtaką moters savivertei. Nuo to kokie santykiai su tėvu buvo vaikystėje priklauso ar sugebės moteris būti laiminga, sėkminga.
Pvz. Amadeja akivaizdžiai bando pati sau gal ir kitiems įrodyti, kad ją yra už ką mylėti, kad ji verta meilės... Nes jai truko tėvo meilės, dėmesio vaikystėje.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 18, 16:04)
Apie kokį pasitikėjimą čia šneki? Koks pasitikėjimas? Koks skirtumas svingauji ar į šalį eini jei sutuoktinis žino. Tik čia mato, o ten ne, daugiau skirtumo jokio.

Tai čia plius iškrypimai- ekshibicionizmas ir vojerizmas. Oi ne, man jau priimtiniau būtų tiesiog vyro/moters neistikimybe. Kiek irgi gyvena su tokiais, irgi kaip norma laiko. Prezervatyvų dar prideda į cemodana 😂
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 18, 15:13)
<p>Grįžtant prie "svingavimo" tai ten nori nenori pasitikėjimo savimi (ir kitu) turi būti labai daug. </p><p>Kitaip bus šakės.</p>

Ane? O kodėl skiriasi tada tie svingeriai? Ir dažnai.

Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 18, 12:47)
<pNedomina jo jaunos</p>

Iš kur žinai? Bandė su jauna, gražia svinguoti? Pažįstu kolegės daugė, jos vyras nešiojo ją ant rankų, mylėjo beprotiškai, dovanojo brangiausias dovanas ir t.t.. vieną dieną atsirado kažkoks ten modelis, jaunesnė 15 m., kuri nedavė jam ramybės. Na ir viskas sugriuvo... Neliko nei meilės, nei dovanų, nk. Na sunku buvo patikėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 18 vasario 2023 - 17:46

Cia tvejis ,kai jie savo noru tai daro. :D 

sako;meile nuo neapykantos skiria tik vienas zingsnis .cia plona linija

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 18, 13:12)
Ai tiesa, apie akių švytėjimą, žiauriai mėgstu žiūtėti reortažus apie keliones, tai kažkada darbe laisva minutė, žiūriu išsižiojus kompe, paskui kažką su kolegom pabendravau, vienas sako, tu kiba įsimylėjus, kad akys taip žiba biggrin.gif . Jo, keliones biggrin.gif . Neblėstanti meilė, ne taip kaip tarp vyro ir moters- 3 metai biggrin.gif

Oi man žiauriai patinka keliauti, net dirbti kitoje šalyje, aš turbūt mėnesį prieš ir savaitę/dvi po kelionės, kol su visais issikalbu, nuotraukas parodau, visokie įspūdžiai, vaikstau su žibančiom akim 😆
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 02 18, 18:19)
Oi man žiauriai patinka keliauti, net dirbti kitoje šalyje, aš turbūt mėnesį prieš ir savaitę/dvi po kelionės, kol su visais issikalbu, nuotraukas parodau, visokie įspūdžiai, vaikstau su žibančiom akim 😆

Tai cia ne keliones, o bendravimas po kelioniu, turejimas ka parodyti.
Kai as niekam nieko nerodau, tai man idomu tik keliones.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 02 18, 18:48)
Tai cia ne keliones, o bendravimas po kelioniu, turejimas ka parodyti.
Kai as niekam nieko nerodau, tai man idomu tik keliones.

Ne tik po kelionių, bet rasiau-ir prieš kelionę.
Taip, be abejo ir bendravimas, ir kelionių laukimas kutena, pasiruosimas, kelionės (nors kartais žiauriai pavargsti, vos eina iki lovos išsiropsti arba skrydžiai ilgi su persedimais, tai ne iki akių švytėjimo būna 😁).... Issimiegi, pailsi ir tada tokia euforija 😍
Aš kartais "apgirstu" nuo gyvo bendravimo. Keistas pojūtis.
Aš manau kazkaip panašiai Amadėjai būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 18 vasario 2023 - 19:08
QUOTE(uarda @ 2023 02 18, 19:05)
Taip, be abejo ir bendravimas, ir kelionių  laukimas kutena, pasiruosimas, kelionės (nors kartais žiauriai pavargsti, vos eina iki lovos išsiropsti arba skrydžiai ilgi su persedimais, tai ne iki akių švytėjimo būna 😁).... Aš kartais "apgirstu" nuo gyvo bendravimo. Keistas pojūtis.

As skrydziu nemegstu. 1997 skridau i Australija, ten nelabai nuvaziuosi. 2019 i SKotija teko skristi. Na slykstu, visokie laukimai laukimai eiliu stovejimai nezinia kur detis kol viesbucio laikas ateis. Dar gerai kad Skotijoje transportas ir nakti veikia. nesamone...

Su automobiliu tai sugalvoji ir vaziuoji.
Kur greiciau?

Sakysim as va dabar sugalvoju vaziuot i Ispanija. 3500km
Po valandos galiu jau vaziuot. Po 3 dienu jau Ispanijoje ir ten kur reikia su automobiliu, jei reikia tai su bagazxine ant stogo.

O jei skristi... tai neaisku kur ten lektuvas, nusileidi kaip stovi, "ruki v briuki" Kol dasigauni iki vietos, o ten... 2 paru reikes nebent lektuvas skrenda i ta miesta kur reikia ar netoli.

Ispanija tai cia gal jau ant ribos, o kokia Vokietija, tai sedi ryte vakare jau Vokietijoje, lektuvu nebus greiciau nebent viskas sutampa
Atsakyti

Paprastai. Tiesiog mylėti savo dukrą.
Tėvas daro didžiulę įtaką moters savivertei. Nuo to kokie santykiai su tėvu buvo vaikystėje priklauso ar sugebės moteris būti laiminga, sėkminga.
Pvz. Amadeja akivaizdžiai bando pati sau gal ir kitiems įrodyti, kad ją yra už ką mylėti, kad ji verta meilės... Nes jai truko tėvo meilės, dėmesio vaikystėje.
Papildyta:
Tai čia plius iškrypimai- ekshibicionizmas ir vojerizmas. Oi ne, man jau priimtiniau būtų tiesiog vyro/moters neistikimybe. Kiek irgi gyvena su tokiais, irgi kaip norma laiko. Prezervatyvų dar prideda į cemodana 😂
Papildyta:
Ane? O kodėl skiriasi tada tie svingeriai? Ir dažnai.

Papildyta:
Iš kur žinai? Bandė su jauna, gražia svinguoti? Pažįstu kolegės daugė, jos vyras nešiojo ją ant rankų, mylėjo beprotiškai, dovanojo brangiausias dovanas ir t.t.. vieną dieną atsirado kažkoks ten modelis, jaunesnė 15 m., kuri nedavė jam ramybės. Na ir viskas sugriuvo... Neliko nei meilės, nei dovanų, nk. Na sunku buvo patikėti.

Tai visi skiriasi. 

Žinau aš kas jam patinka ir kas ne, apie ką svajoja, fantazuoja. Kalbamės mes. Kalbėdavomės dar iki visų fiti miti :)

Atsakyti
QUOTE(markovka @ 2023 02 18, 20:08)
<p>Cia tvejis ,kai jie savo noru tai daro. biggrin.gif </p><p>sako;meile nuo neapykantos skiria tik vienas zingsnis .cia plona linija</p>

tai aišku savo noru. Jei ne savo, tai jau nusikalstama veika būtų biggrin.gif . Tai ar ne geriau su vuro leidimu meilužį įsitaisyt. Ir akys tada spindėtų, nes dabar gi nespindi, nes meilužio nėra, tik barškintojų ir laižytojų krūva.

QUOTE(uarda @ 2023 02 18, 21:05)
Taip, be abejo ir bendravimas, ir kelionių  laukimas kutena, pasiruosimas, kelionės (nors kartais žiauriai pavargsti, vos eina iki lovos išsiropsti arba skrydžiai ilgi su persedimais, tai ne iki akių švytėjimo būna 😁).... Issimiegi, pailsi ir tada tokia euforija 😍

Man tas pats, prieš kelionę net pilvo apačią pakerta. Iš jaudulio. Kaip prieš seksą biggrin.gif . Kai jau žinau datą, tai gyvenu ateinančia kelione. Jau turiu kovui ir rugpjūčiui lėktuvų bilietus. Dar antrąja negyvenu, nes pirmos nebuvo. Bet kovo mėnesio 10 dienų iki smulkmenų suplanuota ax.gif . Man gali būti belekaip varginanti kelionė, vis vien kaifuoju biggrin.gif
Tiesa, gal kas į Varšuvą į Beyonce koncą varysit birželio mėnesį? Kolega pasakojo kaip jų žmonos bilietus gaudė biggrin.gif Pigiusias 150 eur ir iš 1 paskyros tik 2 bilietus galima pirkti. Viešbučiai aplink visi užsakyti jau, traukinių bilietų irgi nebėr, lėktuvo spėjo nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri zino...
Turejau nedidele operacija (nasru, ne ano galo).
MB sako, kad jei priskirti antibiotikai tai negalima gerti alkoholio. Ar ji teisi?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 02 18, 19:16)

Ispanija tai cia gal jau ant ribos, o kokia Vokietija, tai sedi ryte vakare jau Vokietijoje, lektuvu nebus greiciau nebent viskas sutampa

Taip, sutinku. Į Vokietiją važiuojam automobilių. Bet šiek tiek ilgiau. Nes vien Lenkija 1000 KM. O reikia nuvažiuoti pvz. iki Niurnbergo.
Atsakyti

Taip, be abejo ir bendravimas, ir kelionių laukimas kutena, pasiruosimas, kelionės (nors kartais žiauriai pavargsti, vos eina iki lovos išsiropsti arba skrydžiai ilgi su persedimais, tai ne iki akių švytėjimo būna 😁).... Issimiegi, pailsi ir tada tokia euforija 😍

Panašiai.

Pvz., jei aš dalyvauju renginuko organizavime, tai labai netgi panašu tada.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 18, 19:22)

Žinau aš kas jam patinka ir kas ne, apie ką svajoja, fantazuoja. Kalbamės mes. Kalbėdavomės dar iki visų fiti miti smile.gif</p><p></p>

😁
Neįdomus tada. Kad viską žinai. 😂
Atsakyti