Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 20, 22:00)
Dievas visada viska mato.  mirksiukas.gif

Taip taip, Lutuke, ypač tave.
Papildyta:
Bet tai visuose informaciniuose frontuose kremlinių blusų neliko anei vienos... na, kurios ten dažnos.

Kažkas bus rolleyes.gif

Labai norėčiau, kad būtų tiesiog Taika, pagal kurią Ukraina atgautų visas jos okupuotas teritorijas.

Kad nežūtų žmonės: šeimos, tiesiog pusryčiaujančios savo virtuvėse... angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 20 vasario 2023 - 22:10

Kepsiu ryt mielinius blynus su razinom.

Man jie kaūkaip patys pačiausi užgavėnių proga 😊

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 20, 22:20)
<p>Kepsiu ryt mielinius blynus su razinom.</p><p>Man jie kaūkaip patys pačiausi užgavėnių proga 😊</p>

pamenu jau didele sbuvom gal 12, 13, persirengem raganom ar cigonem nepamenu, mokyklai, paskui sugalvojau dar vsur pasivaiksciot uzejom i salia esanti vaiku darzeli, su tuo mes zydukai lietuvos norim blynu ir kavos biggrin.gif nu ir gavom tokiu mieliniu storu, skaniu blynuku, oi dar dabar skoni pamenu, kaip skaniai buvo biggrin.gif smagi svente vaikam. Tikiuosi tebesvencia mokyklose Lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 20, 22:36)
pamenu jau didele sbuvom gal 12, 13, persirengem raganom ar cigonem nepamenu, mokyklai, paskui sugalvojau dar vsur pasivaiksciot uzejom i salia esanti vaiku darzeli, su tuo mes zydukai lietuvos norim blynu ir kavos  biggrin.gif nu ir gavom tokiu mieliniu storu, skaniu blynuku, oi dar dabar skoni pamenu, kaip skaniai buvo  biggrin.gif smagi svente vaikam. Tikiuosi tebesvencia mokyklose Lietuvoje?

Švenčia, bet jau išpindėję vaikai iki begalybės. Jei ne saldainių ar pyragų duosi arba ne pinigą, tai išmes tuos blynus ir tiek. Ne kartą teko matyti.
Nors kažkada klasiokė pasakojo, kad jos ir pačios su draugėm nešiojo kitiems pyragus. Tipo keitėsi jais, vaišino. Bet paminėjo ir tokį dalyką, kad išmetė ant žemės, vėl surinko ir kaip niekur nieko vėl siūlė biggrin.gif Oi tie vaikai. Toliau nuo jų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 20, 22:51)
Švenčia, bet jau išpindėję vaikai iki begalybės. Jei ne saldainių ar pyragų duosi arba ne pinigą, tai išmes tuos blynus ir tiek. Ne kartą teko matyti.
Nors kažkada klasiokė pasakojo, kad jos ir pačios su draugėm nešiojo kitiems pyragus. Tipo keitėsi jais, vaišino. Bet paminėjo ir tokį dalyką, kad išmetė ant žemės, vėl surinko ir kaip niekur nieko vėl siūlė biggrin.gif Oi tie vaikai. Toliau nuo jų biggrin.gif

jo buvo smagumas paprastume musu vaikysteje, visgi pervirsis, perteklius zmones gadina , gal is cia ir krizes visokios, kad nusileisutme siek tiek ant zemes. unsure.gif

Cia patinka vaikam blynai, nes tevai ju nekepa, cia gi buna mieste pvz sestadieniais pardavineja bynus, vienas tas didelis blynas(crepe) su nutella dabar jau nebezinau ar tai 5-6e biggrin.gif
Cia nera Uzgaveniu tokiu kaip pas LT, bet vis tiek jie sia diena vaidna Blynu Antradieniu ir nekepa blynu duag kas jau, nes dazniausiai nei nemoka, bet kas moka kepa,ar bent nusiperka iskeptus , vadinasi seniau tradicijos visoje Europoje buvo labai net panasios.

As pamenu man tokia smagi, linksma svente budavo, Kanapinio ir Lasininio kovos, prisijuokdavom, dainuodavom, persirengdavom visaip, tikrai budavo smagu. Tokia paprasta, zemiska, be pafoso ir sureiksminimo didelio svente, paprasciausiai linksmai pabuti.
Atsakyti
Ale tik pažiūrėkit, kaip ji nusiramino bigsmile.gif

Gražu.

Įdomu, ilgam?
Atsakyti

pamenu jau didele sbuvom gal 12, 13, persirengem raganom ar cigonem nepamenu, mokyklai, paskui sugalvojau dar vsur pasivaiksciot uzejom i salia esanti vaiku darzeli, su tuo mes zydukai lietuvos norim blynu ir kavos biggrin.gifnu ir gavom tokiu mieliniu storu, skaniu blynuku, oi dar dabar skoni pamenu, kaip skaniai buvo biggrin.gifsmagi svente vaikam. Tikiuosi tebesvencia mokyklose Lietuvoje?

Daržreliuose švenčia. Mokyklose kaip kur

Atsakyti

As nesuprantu zmoniu kiek galima ta pati per ta pati sneketi? Mano nuomone nuo pat pradzios nepasikeite, koks tikslas ja kas savaite, kas menesi vis kartoti?
As pries kara, uz taika visada buvau ir busiu. Man svarbiau zmones, ne zeme, ir ne politiku interesai.
Man sis karas nieko nesiskiria nuo visu kitu karu pasaulyje, as ne rasiste man lygiai taip pat gaila zmoniu siu metu kencianciu nuo bado mirstanciu vaiku Jemene, del ilgai trukusio karo, Afganistane paliktu niekam nebeidomiu zmoniu Talibu valdziai, po amerikonu demokratijos nesimo, kaip ir Ukrainoje, zustanciu nuo karo, bado, troskulio, ligu, beganciu, praradusiu namus ir t.t....
Kas zinot datas kada prasidejo karas Jemene? Irake? Sirjoje?
Jus dviveides apsimeteles godotojos, "ziniasklaidos" aukos...uzzombintos iki negaliu...bet tai jusu pasirinkimas, jus laisvos ji rinktis.

Jei labai idomu jau taip mano nuomone ir vel is naujo, jei jau pamirsot, tai geriausiai ja atspindi si airiu parlamentare, jos aplamai dauguma minciu visiskai sutampa su mano. Airiai saunuoliai, protingus zmones isrenka i EU. mirksiukas.gifjei norit kazka is manes suzinoti mano nuomone, atsidarykit duagiau jos video, nereiks tusciai ausinti burnu. mirksiukas.gif

https://www.facebook...514636667520089
Papildyta:

Rytoj Uzgavenes, viena smagiausiu, linksmiausiu svenciu, pasidziaukit siek tiek gyvenimu, ne vien pysiais ir karais rupinkites biggrin.gif4u.gif
OI kepsiu kruva blynu rytoj biggrin.gif
Screenshot-from-2023-02-20-19-46-58.png

Primenu (vis tu pamiršti), kad klykei, jog švenčių nešventi. Jokių. Tai tiek. 

Atsakyti

Ale tik pažiūrėkit, kaip ji nusiramino bigsmile.gif

Gražu.

Įdomu, ilgam?

Tu snapso su vaistukais savo nemaišyk mažiau gliukinsi. :console:​ 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 20, 22:59)
vadinasi seniau tradicijos visoje Europoje buvo labai net panasios.

tikrai taip, tik pavadinimai skirtingi ir kartais šiek tiek datos varijuoja
Atsakyti

Primenu (vis tu pamiršti), kad klykei, jog švenčių nešventi. Jokių. Tai tiek. 

Primenu vis tau nedašyla, kad rasiau, jog svenciu kiekvieną dieną. Matau irgi gliukini kažką nuolat, ką jus ten vartojate nuolat? :huh2:  :unsure:​ 

Atsakyti

Daržreliuose švenčia. Mokyklose kaip kur

O  miestuose? Bendruomenese?

Atsakyti