Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 20, 17:29)
Taisayti tave burina  nes apsisaukei rasytoja, o rasai, kaip penktokė  biggrin.gif

kaip penktokė? Oho, nes rašiau gi tik kaip penkiametė unsure.gif biggrin.gif biggrin.gif

Gerai, tetuke, eik Lutukės guost, aš jau kaip nors biggrin.gif Nelengva dabar jums.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 20, 18:33)
kaip penktokė? Oho, nes rašiau gi tik kaip penkiametė unsure.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 

Gerai, tetuke, eik Lutukės guost, aš jau kaip nors biggrin.gif Nelengva dabar jums.

Nu jo...kaip penktokė biggrin.gif , nes tokiu metu vaikai dar nelabai baraškina uzsienio kalbas. Ka pamateme siandien su tavo tipo posakiu 'pakvipo degesiais' biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 vasario 2023 - 17:38
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 20, 17:36)
Nu jo...kaip penktokė  biggrin.gif , nes tokiu metu vaikai dar nelabai baraškina uzsienio kalbas. Ka pamateme siandien su tavo tipo posakiu 'pakvipo degesiais'  biggrin.gif

taip taip. Ir dar daug pamatysi, nes Burbe, reikiamu momentu visus pataisys mirksiukas.gif biggrin.gif

Bet čia, žinok, tokia smulkmena: šią minutę pasaulyje daug įdomesni įvykiai vyksta, istoriški, manau, einam žiūrėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 20, 18:23)
O tu tai personažas. Maža to - to personažo Alma Mater.

Pala...pala biggrin.gif biggrin.gif kazkaip akis uzkibo uz sitos tavo šizofrenijos biggrin.gif
Tu rasai, kas as esu personazas, maza to as to personažo mokymo institucija
biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 20, 18:42)
taip taip. Ir dar daug pamatysi, nes Burbe, reikiamu momentu visus pataisys mirksiukas.gif  biggrin.gif

Bet čia, žinok, tokia smulkmena: šią minutę pasaulyje daug įdomesni įvykiai vyksta, istoriški, manau, einam žiūrėt 4u.gif

Oi daug. Va ruosiuosi sudalyvauti parodoje, diena paskirta vaziuoti i London i Čiurlionio ekspozicija, siuvames su draugemis ir ju vaikais lietuviskas aprangas, veliavas, nes organizuoju apylinkės lietuvius sudalyvauti miesto dienose. O kiek dar visko darau, ko tau nesakysiu biggrin.gif biggrin.gif
O tu ką - tik stebi kas vyksta pas kitus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 vasario 2023 - 17:50
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 20, 17:47)
Pala...pala  biggrin.gif  biggrin.gif  kazkaip akis uzkibo uz sitos tavo šizofrenijos  biggrin.gif
Tu rasai, kas as esu personazas, maza to as to personažo mokymo institucija

biggrin.gif biggrin.gif
Be abejo, o kas čia (kad ir šioje temoje) nori visiems vadovaut? Ar ne tu: o, kas čia ką iš temos į temą n metų varinėja ir rašo, kad čia yra svarbiausia? A? Kažkur skaičiau, kad tu taip darai. Ne?

Viskas gerai, tu šaunuolė 4u.gif

Bet, žinok, pasaulis dabar daug įdomesnis nei tu... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 20 vasario 2023 - 18:00
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 20, 18:51)
Kiek crb?</p><p></p><p>Pažįstamai temperatūra arti 40 ketvirtą dieną. Iš lovos neišlipa. Kažkokį skreptokoką nustatė.</p>

Nežinau kiek, sakė didelis irgi kažkoks kokas ax.gif

QUOTE(paštininkė @ 2023 02 20, 18:54)
Būtinai rašyk, kaip jis?

Nu net išsižiot skauda, aplink burną daugiausia nubertas, akis užpuliavo, žodžiu, sakė po 2 dienų turėtų pagerėt.Sako, ką greitoji, nieko, vaistų jokių? Palingavo tik galva. Superynė mano gydytoja, ką be jos daryčiau ax.gif . Paasitikiu besąlygiškai. Sako, gerai kad atvažiavot, iš apibūdinimo telefonu ne tuos vaistus būčiau skyrus.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 20, 17:57)
Nu net išsižiot skauda, aplink burną daugiausia nubertas, akis užpuliavo, žodžiu, sakė po 2 dienų turėtų pagerėt.Sako, ką greitoji, nieko, vaistų jokių? Palingavo tik galva. Superynė mano gydytoja, ką be jos daryčiau ax.gif . Paasitikiu besąlygiškai. Sako, gerai kad atvažiavot, iš apibūdinimo telefonu ne tuos vaistus būčiau skyrus.

Bet gydymą turit bent kelioms dienoms?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 20 vasario 2023 - 18:03

Nežinau kiek, sakė didelis irgi kažkoks kokas ax.gif

Nu net išsižiot skauda, aplink burną daugiausia nubertas, akis užpuliavo, žodžiu, sakė po 2 dienų turėtų pagerėt.Sako, ką greitoji, nieko, vaistų jokių? Palingavo tik galva. Superynė mano gydytoja, ką be jos daryčiau ax.gif. Paasitikiu besąlygiškai. Sako, gerai kad atvažiavot, iš apibūdinimo telefonu ne tuos vaistus būčiau skyrus.

Medu cilpiau nuo gerkles

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 20, 18:57)
biggrin.gif  biggrin.gif
Be abejo, o kas čia (kad ir šioje temoje) nori visiems vadovaut? Ar ne tu: o, kas čia ką iš temos į temą n metų varinėja ir rašo, kad  čia yra svarbiausia? A? Kažkur skaičiau, kad tu taip darai. Ne?

Viskas gerai, tu šaunuolė 4u.gif 

Bet, žinok, pasaulis dabar daug įdomesnis nei tu... unsure.gif

Tu man papasakok viskă is naujo, kad eitusi suprasti tavo nusisnekejimus biggrin.gif biggrin.gif

Tai ir sakau - tu tik stebi pasauli, tu niekur pati nedalyvauji. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 20, 18:04)
Tu man papasakok

Primink dar kartą, kas esi ir kodėl turėčiau tai daryti? unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 20, 17:47)
Va ruosiuosi sudalyvauti parodoje, diena paskirta vaziuoti i London i Čiurlionio ekspozicija, siuvames su draugemis ir ju vaikais lietuviskas aprangas, veliavas, nes organizuoju apylinkės lietuvius sudalyvauti miesto dienose.

Linkiu sėkmės siuvant "foninę medžiagą" 4u.gif

Kokios šaunuolės esat - ypač tu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 20, 19:08)

Prasyciau man berazumei paaiskinti ka tai rwiskia "tu esi personazas, maža to tu esi to personažo koledžas"
Labai didžiai dėkavoju uz busimą adekvatų paaiškinimą
biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 20, 19:11)

Papildyta:

Linkiu sėkmės siuvant "foninę medžiagą" 4u.gif

Kokios šaunuolės esat - ypač tu 4u.gif

Matai kaip mane daznai visur kviecia, gyvenacią kaime? biggrin.gif O as daznai atsisakau dar biggrin.gif

Aisku, kad as saunuolė. Organizatoriai visada buvo ir bus patys paciausi žmonės wub.gif
As esu maladiec!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 vasario 2023 - 18:15
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 20, 18:11)
  "tu esi personazas, maža to tu esi to personažo koledžas"

Nežinau, tu taip parašei, tu sau ir atsakyk.

Ne, netiesa. Burbanti yra vientisa ir nykiai nuspėjama. Koliažas būtų įdomesnis. Taip kad niekuo negaliu padėt: aiškinkis su savo advokatais biggrin.gif
Atsakyti