Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2023 02 20, 19:15)
Nežinau, tu taip parašei, tu sau ir atsakyk.

Ne, netiesa. Burbanti yra vientisa ir nykiai nuspėjama. Koliažas būtų įdomesnis. Taip kad niekuo negaliu padėt: aiškinkis su savo advokatais biggrin.gif

Savo personazo Alma Mater as gi esu, pati rasei biggrin.gif biggrin.gif ajau gliukos praejo, jau neatsimeni? biggrin.gif

Alma Mater yra mokymo istaiga biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 vasario 2023 - 18:21
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 20, 18:13)
Matai kaip mane daznai visur kviecia, gyvenacią kaime?  biggrin.gif  O as daznai atsisakau dar  biggrin.gif

Aisku, kad as saunuolė. Organizatoriai visada buvo ir bus patys paciausi žmonės  wub.gif
As esu maladiec!!

Pritariu. Rimtai ir be ironijos.

Tu tikra šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 20, 19:21)
Pritariu. Rimtai ir be ironijos.

Tu tikra šaunuolė 4u.gif

As esu MALADIEC!!!!!! bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 vasario 2023 - 18:22
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 20, 17:57)
Nežinau kiek, sakė didelis irgi kažkoks kokas ax.gif
Nu net išsižiot skauda, aplink burną daugiausia nubertas, akis užpuliavo, žodžiu, sakė po 2 dienų turėtų pagerėt.Sako, ką greitoji, nieko, vaistų jokių? Palingavo tik galva. Superynė mano gydytoja, ką be jos daryčiau ax.gif . Paasitikiu besąlygiškai. Sako, gerai kad atvažiavot, iš apibūdinimo telefonu ne tuos vaistus būčiau skyrus.

Na, nuolat palaikykit ryšį su gydytoja, būtinai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 20, 18:22)
As esu MALADIEC!!!!!!  bis.gif  bis.gif  bis.gif

Taip, Burbe.

Tu esi apskritai megaBURBANTI 4u.gif 4u.gif lithuania.gif cray.gif 000189.gif help.gif soske.gif liezuvis.gif flirt.gif

Žodžiu, tu esi faina. Iš esmės tai labai.

Tik dabar ne tu svarbiausia. Bet paskui (visai greitai) būtinai būsi.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 20, 19:29)

Taip, Burbe.

Tu esi apskritai megaBURBANTI 4u.gif  4u.gif  lithuania.gif  cray.gif  000189.gif  help.gif  soske.gif  liezuvis.gif  flirt.gif

Žodžiu, tu esi faina. Iš esmės tai labai.

Tik dabar ne tu svarbiausia. Bet paskui (visai greitai) būtinai būsi.

Nelabai man rūpi kada busiu tau svarbiausia. Man svarbiausia, kad as pati sau svarbiausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(markovka @ 2023 02 20, 17:21)
Nusprende ,kad ji per maza ka nors pakeisti ,Ir aplamai dar ateis aiskintis i namus  ...  prinrs purvo,reikes grindis plaut .Dar ko uzsimanys ..nu geriau negvildent tos temos</p>

Bet tyli kaip pelė po šluota smile.gif

Jetau, kokia palaiminga akimirka wub.gif

Prieš audrą turbūt - arba tiesiog ir viskas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 20 vasario 2023 - 20:25
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 20, 16:05)
o kas ypatinga 24?

jo blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti

jo blink.gifblink.gifblink.gif

02 24 dar ilgai nebus tiesiog šiaip 02 24

Atsakyti
As nesuprantu zmoniu kiek galima ta pati per ta pati sneketi? Mano nuomone nuo pat pradzios nepasikeite, koks tikslas ja kas savaite, kas menesi vis kartoti?
As pries kara, uz taika visada buvau ir busiu. Man svarbiau zmones, ne zeme, ir ne politiku interesai.
Man sis karas nieko nesiskiria nuo visu kitu karu pasaulyje, as ne rasiste man lygiai taip pat gaila zmoniu siu metu kencianciu nuo bado mirstanciu vaiku Jemene, del ilgai trukusio karo, Afganistane paliktu niekam nebeidomiu zmoniu Talibu valdziai, po amerikonu demokratijos nesimo, kaip ir Ukrainoje, zustanciu nuo karo, bado, troskulio, ligu, beganciu, praradusiu namus ir t.t....
Kas zinot datas kada prasidejo karas Jemene? Irake? Sirjoje?
Jus dviveides apsimeteles godotojos, "ziniasklaidos" aukos...uzzombintos iki negaliu...bet tai jusu pasirinkimas, jus laisvos ji rinktis.

Jei labai idomu jau taip mano nuomone ir vel is naujo, jei jau pamirsot, tai geriausiai ja atspindi si airiu parlamentare, jos aplamai dauguma minciu visiskai sutampa su mano. Airiai saunuoliai, protingus zmones isrenka i EU. mirksiukas.gif jei norit kazka is manes suzinoti mano nuomone, atsidarykit duagiau jos video, nereiks tusciai ausinti burnu. mirksiukas.gif

https://www.facebook...514636667520089
Papildyta:

Rytoj Uzgavenes, viena smagiausiu, linksmiausiu svenciu, pasidziaukit siek tiek gyvenimu, ne vien pysiais ir karais rupinkites biggrin.gif 4u.gif
OI kepsiu kruva blynu rytoj biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 vasario 2023 - 21:50
pas mus oras ne koks Užgavėnėms. Šiaip išeiti prasibėgti gerai, labai smagu, bet jei kur būti šventėje kokias 2-3 valandas, tai jau kiauras peršlapimas
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 20, 21:48)
As nesuprantu zmoniu kiek galima ta pati per ta pati sneketi?

Ooo, reikalai Kremliuj tiksliai prasti unsure.gif

Tik, va, įtariu, reiks už viską atsakyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 20 vasario 2023 - 21:58
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 20, 21:51)
pas mus oras ne koks Užgavėnėms. Šiaip išeiti prasibėgti gerai, labai smagu, bet jei kur būti šventėje kokias 2-3 valandas, tai jau kiauras peršlapimas

pas mus siandien tai superine diena buvo saulyte sviete, ziuresim kai rytoj bus smile.gif bet kaip bebutu, blynu kepsiu daug biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 20, 21:56)
Ooo, reikalai Kremliuj tiksliai prasti unsure.gif

Tik, va, įtariu, reiks už  viską atsakyt...

biggrin.gif na tu zinoma geriausiai zinai, sedi ten rusiskoj informacinei ervej sedek, kam mum cia nuolat viska pasakoji, kam idomu?
visada visiem uz viska reikia atsakyti gyvenime, nezinojai? Dievas visada viska mato. mirksiukas.gif
Atsakyti