As nesuprantu zmoniu kiek galima ta pati per ta pati sneketi? Mano nuomone nuo pat pradzios nepasikeite, koks tikslas ja kas savaite, kas menesi vis kartoti?
As pries kara, uz taika visada buvau ir busiu. Man svarbiau zmones, ne zeme, ir ne politiku interesai.
Man sis karas nieko nesiskiria nuo visu kitu karu pasaulyje, as ne rasiste man lygiai taip pat gaila zmoniu siu metu kencianciu nuo bado mirstanciu vaiku Jemene, del ilgai trukusio karo, Afganistane paliktu niekam nebeidomiu zmoniu Talibu valdziai, po amerikonu demokratijos nesimo, kaip ir Ukrainoje, zustanciu nuo karo, bado, troskulio, ligu, beganciu, praradusiu namus ir t.t....
Kas zinot datas kada prasidejo karas Jemene? Irake? Sirjoje?
Jus dviveides apsimeteles godotojos, "ziniasklaidos" aukos...uzzombintos iki negaliu...bet tai jusu pasirinkimas, jus laisvos ji rinktis.
Jei labai idomu jau taip mano nuomone ir vel is naujo, jei jau pamirsot, tai geriausiai ja atspindi si airiu parlamentare, jos aplamai dauguma minciu visiskai sutampa su mano. Airiai saunuoliai, protingus zmones isrenka i EU.

jei norit kazka is manes suzinoti mano nuomone, atsidarykit duagiau jos video, nereiks tusciai ausinti burnu.
https://www.facebook...514636667520089Papildyta:Rytoj Uzgavenes, viena smagiausiu, linksmiausiu svenciu, pasidziaukit siek tiek gyvenimu, ne vien pysiais ir karais rupinkites
OI kepsiu kruva blynu rytoj