Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 22, 11:01)
<p>Šiaip "nevietoj padėti daiktai" turi savybę dingti... nors aš aiškinčiausi su kurjeriais. O gal tikrai ne ten nuvežė. Būna gi.</p>

Ne mūsų kvartale, kažkada garažo vartai visą dieną palikti buvo, neuždarėm, o pro juos į namus patekti galima, tai po kokių 6 valandų kaimynas paskambino, sako ko tiek laikot garažo vartus pakeltus. Tai žiema buvo, o vasarą net nebūtų skambinęs, galvotų kur nors tvarkomės.
Nu jo, paskambinau, sakau gal ne tuo adresu nuvežėt, nes sniego pasnigę ir jokių žingsnių kad eita, kažkoks neaiškus kurjeris, sako paieškosiu, paskambinsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 22 vasario 2023 - 10:41

Nežinau kaip pas jus su deliveriais , bet pas mus tai būna bele kur palieka tuos siuntinius, vienai draugei siuntini už 500+e paliko už kelių namų prie kaimynų tvoros, kitai šiukšlinėje, na toj kur popierius, nu bet vis tiek ,mums į mašina buvo ideję. Vienu žodžiu čiudikai.

Atsakyti

Niekaip negaliu taip pasakyti, nes dabar sėdžiu ir rašau: ir iš lietuvių kultūros, ir iš jos tradicijos, ir iš jos asmenybių paveldo, ir...

Bet jei rimtai, tai koks tau skirtumas, vis tiek nesuprasi.

Parašei eilinę nesąmonę apie mane ir tiek.

Ir ką tu čia dabar vartais, jau aiškiai pasirodei kiek verti ga tau lietuvių kultūra, paveldas, kad tavo manymu lietuvių tauta ksenofobiška, o tai, ką tu darai dėl pinigėlių, nieko nekeičia.

Atsakyti

Pagalvojau, gal perskaičius tą tekstą, ką nors suprasi...

https://www.delfi.lt...s.d?id=83643973

Jei tau rūpėtų tautų diskriminacijos, matytum kiek čia jos pilna ir patyčių prieš kitas tautas ir net linkėjimai jom išnykt, bet tu gi nematai..kaip visada dviveidiškumas per kraštus lenda ..

Atsakyti

O dėl čigonų, tikių kad ir tarp jų yra gerų žmonių,  deja,jie užsiima vagystem, apgaulėm, narkotikų prekybos ir t.t. mano močiutė turėjo draugę čigonę kol ta jos neapvogė, paskui nebenorėjo čigonų matyt.

Jiem taip būtina vogti. Mūsų miestelyje vienas jaunas čigoniukas nenorėjo vogti, tai jį savi pakorė.

Šiais laikais žinoma daugiau laisvių ir galimybių, deja tik mažuma iš jų tuo pasinaudoja ar gali pasinaudoti.

Atsakyti
Man yra buve, kad tupo pristate, netgi valanda parase kada pristate. As atrasiau, kad kameros neuzfiksavo jokio prekiuvatvezimo ir kad galiu pristatyti filmuota medziaga. Be ginčų gavau nauja siuntini.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 22, 11:17)
Man yra buve, kad tupo pristate, netgi valanda parase kada pristate. As atrasiau, kad kameros neuzfiksavo jokio prekiuvatvezimo ir kad galiu pristatyti filmuota medziaga. Be ginčų gavau nauja siuntini.

sakau su tais deliveriais visai buna, viena kart is vis gavom ko neuzsakem, nors ant dezes ir vardas ir adresas musu. Nu bet ten is amazone, tai tik atsiunte paskui ,ka uzsakem, o to nei nepasieme doh.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 02 22, 09:50)
Tuo metu zhydai turejo savo mokyklas, savo religines bendruomenes ir tas uzhdarumas buvo interpretuojamas kaip samokslu baze.

Ash zhinau, kad reikia saugotis lietuviu labiausia

tai ir dabar gi turi smile.gif
o supriesinimas dirbtinis tai jau seniai vyksta, pati religija yra pagrindas susipriesinti, jei esi albai religingas, ir seki savo religija. Zydui buti biednam, reiskia nuo jo Dievas nusisuko, reiskia kazkas blogai, kriskcioniui buti turtingam reiskia blogis, nes tik biedni pateks i Dievo karalyste, na ir kaip tiem zmonem dabar sutarti tarpusavyje? bigsmile.gif

saugotis visu reikia, jei ne durnas esi, nes nuo tautybes tikrai nepriklauso koks bus zmogus, kartais didziausi vilkai eriuko kailiuose. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 02 22, 11:36)
o supriesinimas dirbtinis tai jau seniai vyksta, pati religija yra pagrindas susipriesinti, jei esi albai religingas, ir seki savo religija. Zydui buti biednam, reiskia nuo jo Dievas nusisuko, reiskia kazkas blogai, kriskcioniui buti turtingam reiskia blogis, nes tik biedni pateks i Dievo karalyste, na ir kaip tiem zmonem dabar sutarti tarpusavyje? bigsmile.gif

saugotis visu reikia, jei ne durnas esi, nes nuo tautybes tikrai nepriklauso koks bus zmogus, kartais didziausi vilkai eriuko kailiuose. unsure.gif

pas pagonis panašiai, žydai ne durni smile.gif
tik realiai ne Dievas nusisuka, o pats žmogus nepasirūpina savo apsivalymu, apsaugomis ir Dievai nebegali prie jo prieiti. Kaip sakoma, jei jau sėdi kokioje duobėje džiunglėse giliai įkritęs ir į tave žiūri ne gelbėtojų būrys, o alkanas lūtas, tai viskas, jei šauksies Dievo, tik dar daugiau be reikalo jėgas leisi. Dievo reikėjo ieškotis iki tol smile.gif
Papildyta:
iš nevykėlių kurjerių statistikos, tai blogiausiai iš mūsų patirties dirba Omniva. Mėgėjai ilgokai siuntas pasivežiot.
Atsakyti
Tegul nieks net nebando sakyti, kad reikia uzdrausti zyduku vaiksciojima ir Morės deginimą, nes tai yra Lietuvos paveldas.
O kam nepatinka musu tradicijos - tegul patys susidegina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 vasario 2023 - 11:58
QUOTE(Monteverte @ 2023 02 22, 11:52)
pas pagonis panašiai, žydai ne durni smile.gif
tik realiai ne Dievas nusisuka, o pats žmogus nepasirūpina savo apsivalymu, apsaugomis ir Dievai nebegali prie jo prieiti. Kaip sakoma, jei jau sėdi kokioje duobėje džiunglėse giliai įkritęs ir į tave žiūri ne gelbėtojų būrys, o alkanas lūtas, tai viskas, jei šauksies Dievo, tik dar daugiau be reikalo jėgas leisi. Dievo reikėjo ieškotis iki tol smile.gif
Papildyta:
iš nevykėlių kurjerių statistikos, tai blogiausiai iš mūsų patirties dirba Omniva. Mėgėjai ilgokai siuntas pasivežiot.

tai zinoma, taigi logiska, jei cia gyvenam su kunu tai turim ir juo pasirupinti, gal tik dideli turtai tai jau papildomos pagundos biggrin.gif

Pas mus omnivos nera, bet jauciu visur va tokiu pasitaiko, nes tu vairuotoju sake darbo grafikai nenormalus, kad jiem speti visur, tai ir daro tokias nesamones. Kiek dar visokiu aferu buna su tais deliveriais.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 22, 13:17)

Atsirado siuntinys, ne tuo adresu nuvežė, gatvės pavadinimas labai panašus, irgi nuosavas namas. Ir kurjeris nenorėdamas suklydo, nes man dabar žmogus skambina ir klausia ar čia mano siuntinukas, nes kurjeris atvažiavo paimti, o vakar sako numetė prie durų, aš net neliečiau kad ne bomba kokia... Paklausė ar gali atiduoti. Tikiuosi neišpakuotą gausiu biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 22, 13:56)
Tegul nieks net nebando sakyti, kad reikia uzdrausti zyduku vaiksciojima ir Morės deginimą, nes tai yra Lietuvos paveldas.
O kam nepatinka musu tradicijos - tegul patys susidegina.

Jūsų?
Atsakyti

Reiškia teisingai spėjau 😁

Atsakyti