Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Siaubai Turkijoj nesibaigia, vėl griūna viskas

Kazkaip wangos pranasystes pildosi .ligos,karas  ,del turkijos -tipo neliks jos kaip valstybes  :blink:​ 

Atsakyti

Aš ir dabar esu girdėjusi: jis toks ir anoks, tikras žydelis. 

Nežinau, gal tiesiog kažkokie būdo bruožai ar elgesys būdavo būdingas... Neįsivaizduoju.

(Neapkaltinkit antisemitizmu, nes aš pati tkrai nieko prieš neturiu)

Atsakyti

Dėl čigonų, tsa žemdirbiams lietuviams tiesiog galėjo būti nepriimtinas jų gyvenimo būdas.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 21, 20:40)

pvz. mano dedukų laikais
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 02 21, 20:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="73047881" data-time="1677004849"><div><p>O žydukų?
Papildyta:
Kada?
Papildyta:
Rimtai manai, kad ir dabar normalu tokį romų naratyvą plėtoti?</p></div></blockquote><p>Aš tiesiog taip spėju to priežastis. </p><p>Faktas, kad taip buvo. Aš nesakau, kad tai gerai ar blogai</p>

taip, patvirtinu, tą patį esu girdėjusi
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 21, 21:44)

kažkur skaičiau, kad stiprūs Graikijos kovą bus. Prognozės aišku čia,
Maja Di, tu kovą ne į  Graikiją?
Papildyta:

tai taip taip biggrin.gif

Ne, Graikijoj dar šalta kovą biggrin.gif Biški toliau biggrin.gif
O man šiandien žydai siuntinį jaučiu nukniso. Dieną kurjeris skambina, klausia ar namuose esat, sakau sūnus yra, bet serga, palikit prie durų. Daugybę siuntinių yra palikę, niekad niekas nėra dingę, namus atvirom durim palikę ne kartą esam, niekas visam kvartale niekam niekada nėra dingę. Ir dėžė turėjo būt nemaža, dvieji batai sūnui, vieni man, striukė, megztinis, maikių. Žodžiu....
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 21, 21:38)
Ne, Graikijoj dar šalta kovą biggrin.gif Biški toliau biggrin.gif
O man šiandien žydai siuntinį jaučiu nukniso. Dieną kurjeris skambina, klausia ar namuose esat, sakau sūnus yra, bet serga, palikit prie durų. Daugybę siuntinių yra palikę, niekad niekas nėra dingę, namus atvirom durim palikę ne kartą esam, niekas visam kvartale niekam niekada nėra dingę. Ir dėžė turėjo būt nemaža, dvieji batai sūnui, vieni man, striukė, megztinis, maikių. Žodžiu....

tai gal, netyčia, neatvežė - paskambink dar rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 21, 23:49)
tai gal, netyčia, neatvežė - paskambink dar rolleyes.gif

Nu tai matau parduotuvės sistemoje- "pristatyta"
Atsakyti
Arba pagal siuntos numerį siuntų tarnyboj pažiūrėk, koks statusas? Kai pristato, tai jau ir parašo, kad pristatyta. Gal nepristatė?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 21, 21:58)
Nu tai matau parduotuvės sistemoje- "pristatyta"

va, jau parašei...
Tada gaila unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 21 vasario 2023 - 22:01
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 22, 00:01)
Arba pagal siuntos numerį siuntų tarnyboj pažiūrėk, koks statusas? Kai pristato, tai jau ir parašo, kad pristatyta. Gal nepristatė?
Papildyta:

va, jau parašei...
Tada gaila unsure.gif

Ir nežinau kiek metų šneku, kad nebėr vagių Lietuvoj biggrin.gif , galima duris palikt atrakintas ir va tau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 21, 22:03)
Ir nežinau kiek metų šneku, kad nebėr vagių Lietuvoj biggrin.gif , galima duris palikt atrakintas ir va tau blink.gif

Na, iš kitos pusės, tokia diena: gal pagalvojo, kad atiduodi.
Bet siuntinys gi nė neišpakuotas, tai su tavo visais duomenim (adresu, telefonu) dar plius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 21 vasario 2023 - 22:08
QUOTE(paštininkė @ 2023 02 22, 00:07)
Na, iš kitos pusės, tokia diena: gal pagalvojo, kad atiduodi.
Bet siuntinys gi nė neišpakuotas, tai su tavo visais duomenim (adresu, telefonu) dar plius...

Nu. Bet gi sūnus buvo namuose, niekas į duris neskambino.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 02 21, 22:10)
Nu. Bet gi sūnus buvo namuose, niekas į duris neskambino.

Pasakei, kad serga, tai neskambino, paliko prie durų, kaip liepei.

Oi, kaip gaila...
Atsakyti