Tavo logika sekan taip iseina, kad visi, kas ne Lietuvoje gyvena - ,visi vatnikai

Mes tai tik stebim is sono mėšlą, ir komentyojam, o tu tai tame mėšle gyveni.

tau, aišku, geriau matyti iš londės

Vilnietės, jei neapsisprendėt už ką balsuoti, labai geros Olego įžvalgos
UŽ KĄ GI BALSUOTI PER RINKIMUS. ŠTAI MANO VERSIJA, O JEI NESUTINKAT, AŠ VIS TIEK PROTINGIAUSIAS.
Visų pirma, aš neturiu jokios realios galios priversti jus balsuot ir tai nėra mano tikslas, jei patinka gyvent šūde - žmonės laisvi tai daryti. rusija yra įrodymas, kai mes duodam žmonėm laisvą valią ir jie pasirenka šūdą, mes irgi galim, jei norim 🙂
Balsuoti Vilniuje reikia strategiškai: ne už Majauską, nes jis korumpuotas populistas, kuris stūmė restoranų lengvatą ir dabar jo kompaniją remia restikai, ypatingai Matijošaičio amberfood. Niekad Majauskas nebuvo ypatingai principingas politikas, tik vat išstojo iš konservatorių ir automatiškai tapo herojum. Majauskas eina į rinkimus be komiteto - tai populizmas, eiti be komiteto reiškia neturėti taryboje jokio palaikymo, kas yra absurdas ir jokių pokyčių daryti negalėsi. Absurdas, kurio dėka nereik net degint biuletenių. Majauskas yra jaunesnė Zuoko versija.
Zuokas: vagia, vogė, vogs. Vežė žmones į mišką, papirkinėjo tarybos narius, yra teistas, bet dėl senaties teistumas panaikintas, bet teistas, kaip sakoma “Už gerus darbus”. Sedėjo rubikon grupės kišenėje ir apvogė vilniečius. Siūlė pirkti elektrą iš Kaliningrado (rimtai). Čiuvakas iki šiol myžčioja pasakyti, kad Krymas yra okupuotas, rusai atsakingi, o rusija teroristinė valstybė, nes tikisi paimt Tomaševskio elektoratą. Zuokas nepritarė SGD terminalui, Zuokas pataikauja vatai, net jei net ir pats nėra vata, jam tai neprincipalu, jis tiesog korumpuotas vagis, kuris pritars/nepritars viskam. Jis vienoj partijoj su Žemaitaičiu, apie ką mes kalbam.
Strategija balsuoti, imam realistinį scenarijų. Kažkas turi būti su Zuoku antrajame ture, jei bus Majauskas - finito, jei bus Tomaševskis - emigruojam, jei bus Gražulis - vėl pradėdu gerti. Realius šansus pagal nepriklausomas uždaras apklauskas turi: Tomas Raskevičius ir Valdas Benkunskas. Iš esmės jie turi rimtą partijos palaikymą, turi realiai veikiančias partijas, supranta kam yra reikalinga savivalda ir iš esmės nėra pigūs populistai. Jei, pavyzdžiui, jums nepatinka nei vienas iš šitų kandidatų ir jūs neinat balsuot sąmoningai - tai balsas Zuokui ar Majauskui ar Tomaševskiui. Bet pasiruoškit antrajame ture balsuoti prieš Zuoką, čia optimistiškai.
O kalbant apie “BALSUOSIU UŽ” - pas konservatorius turiu minimum penkis žmones, kurie man atrodo mldc:
Valdas Benkunskas - realiausias antro turo kandidatas prieš Zuoką. Nematau kodėl jis galėtų būti problema ar kad būtų susitepęs bent 1% kiek yra susitepęs Zuokas.
23 numeris: Remigijus Černius - dirbom prie Ukrainos parodos, eruditas.
13 numeris: Dovydas Skarolskis - dažniausiai mūsų nuomonės sutampa 95%, geriausias variantas Vilniuje, imkit, kol kiti nepaėmė.
5 numeris: Vygintas Gasparavičius - tiesiog labai labai protingas žmogus, seku jį.
28 numeris: Vytautas Vaitiekūnas - kartu dirbom prie ukrainietiškų knygų projekto, dirba švietimo ministerijoj, jis padėjo ukrainiečių mokyklai turėti savo vietą Vilniuje ir Klaipėdoje. Konsultuojuos su juo švietimo klausimais, labai pasitikiu ir neįsivaizduoju kas turėtų atsitikti, kad nepasitikėčiau, maksimaliai doras ir geras žmogus, imkit kol kiti nepaėmė.
Žiūrint uždaras apklausas, antras variantas BALSUOTI UŽ yra Laisvės Partija. Tai Tomas Raskevičius. Pažįstu Tomą, nesam geri draugai, nes aš nemėgstu Laisvės Partijos ir Armonaitės, jaučiu labai stiprią neobjektyvią antipatiją, sorry, bet balsuojam ne už save ar savo jausmus, balsuojam už geriausią tarp to kas yra.
4 numeris: Deimantė Rimkutė - dirbom su ja ties tranzito ir sankcijų klausimais, kai tik prasidėjo karas, pažįstu ją gan seniai, jinai smart ir labai myli politiką bei viešą erdvę, todėl žymėkit sau.
6 numeris: Erika Kuročkina - mes iš vienos mokyklos, irgi smart žmogus, labai smagu, kad tokie žmonės eina į politiką, aš rekomenduoju.
13 numeris: Rasa Račienė - nors jos vyro nemėgstu totaliai, bet ne vyras eina, o žmogus, kuris stipriai kovoja už savo idėjas, tas žavi.
21 numeris: Skirmantas Tumelis - seku fb, patinka kaip mąsto šis žmogus.
Tai iš manęs tiek, balsuokit, nes jei nebalsuosit ateis tomaševskių vata ir prabalsuos už jus. Aš į politiką neisiu, bet labai aktyviai agituosiu, niekas man neuždraus ir neišgąsdins, todėl laisvai dalinuos savo rekomendacijom. Ačiū jums už kantrybę.
Aš irgi panašiai matau +-
tik tiek, kad nemeluoja, patikrinau
aš gal žiauri, bet nesuprantu kaip taip neatsargiai tada reikėjo su tuo antru?
Na nežinau visko pasitaiko gyvenime buvo jau kaip buvo, vaikas jau yra, reik kazkaip gyvent, reik vyrukui biski pajudėti,ieškot geresnio darbo, nieko nebus, reiks gi ir toliau gyventi, ne tik šias sąskaitas susimokėti. Dėl to ir emigruoja žmonės, kad išgyventi neina normaliai. Bet Maja gi sako, kad Lietuvoj jau dabar viskas super, tai nežinau.
Bet vis tiek yra gal kokia pagalba? Kaip taip dirbti ir ant duonos neužtekti.
Krištolinio pagalba tikrinai?
Papildyta:
Kas nesidomi politika, labai aiškiai sudėjo visus pliusus minusus. Man labai įdomu kas Vilniuj laimės. Tu miestui ar rajonui priklausai? Nes rajone ten tomoševskininkai laiko savo rankose viską
Todėl ten reik būtinai balsuot ir ten 2 var: socdemai arba Skvernelis (daugiau niekas konkuruot negali), tai lieka socdemai su visai tokiu nieko jaunu meru lenku.
Sveikos,esu Sandra man 22
![]()
turiu dukryte 7,5men ir laukiu antro vaikucio liepos menesi turetumem gimti jau
Nebezinojau kur kreiptis su pagalbos sauksmu tad rasau cia,labai prasau nesmerkti musu,nes ir taip prasyt yra begalo sunku..labai stipriai cia issiplesti nenoriu,tad jeigu kazkam bus idomu ir gautusi bent kazkaip mums padeti ar bent isklausyt ir palaikyt mane busiu begalo dekinga
gaunu 380€ is kuriu 250€ sumokam busto paskola ir beveik nieko nelieka,vyras gauna minimalia alga susimoka paskolas,nuperka mums maisto ir visada uztenka susimoketi konunalinius,bet si menesi daug dienu praleido darbe del mano lankimosi pas gydytojus turiu siek tiek problemu su nestumu ( gaus isvis mazai pinigeliu ir neisivaizduoju kaip susimoketi uz komunalinius,o si menesi jie atejo kosmiskai dideli.. tad prasau geru zmoniu pagalbos kaip nors bent dali komunaliniu padeti apmoketi😥 suma 179,79€ galiu visas saskaitas atsiusti,taip pat atsiusiu visas ataskaitas,kad tikrai sumokejau jeigu kas gales mums padeti