QUOTE(Amadėja* @ 2023 03 01, 07:40)
<p>Tai gvazdikas ne ant rusų tanko - viskas ok 😃😃😃</p><p></p><p>Nu neduoda šiam kare žuvusių ruskių gerbt dėl labai suprantamų priežasčių😃 </p>
Cia yra du momentai.
Pirmas, kad po fashistiniu represiju per COVID afera jau Lietuvoje aplamai greitai baus ne tik uzh geles bet ir uzh shypsena, o gal net uzh tai ka galejai pagalvot. Tipishka fashistine totalitarine tvarka.
Antra,
tie ruseliai kuriuos sukisho ir nusiunte manau nelabaia turejo pasirinkimo, be to valdzia juos uzhdzombinus, kaip cia matau jau uzhdzombinti vietiniai.
Nu ir kas bus po karo? Manot valdzia duos jums laisve neplaus smegenu? Putino ar kokia kita?
1920 metais prasidejo kitas pasaulio etapas. Rusija pasidare nereikalinga trecia jega. Liks Kinija ir USA ir tada bus del kazhko susitarta
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 01, 10:44)
Dabar jau joms lt mokytis mnė neapsimoka, reiktų en mokytis, nes nebesusigaudys niekur su visokiom porgramėlėm, savitarnom, visais tais en pavadinimais ir t.t.
niekam neįdomi ta maža vargšė šalis ir jos paveldas, kai jai reikalinga sąjunga taip ar taip
Vokietijoje pragyvenau 9 metus vokishkai ishmokau labai minimaliai, esu negabus kalboms. Vokieciai bande mane spausti neshnekedami, bet ash jiems paprastai pasakydavau: "Ash cia galiu vokishkai pusvalandi bandyti veblenti ir bus man nemokama pamoka, bet gal sujunkite su mokanciu anglsihkai... Ir sujungdavo...
problema, kai kur jau vokishkai kaalbantys robotai, nu tai reikejo jau vokishkai. Bet robotu kalba skurdi.
Vokieciu filmu suprantu gal trecdali, jei su subtitrais tai 50 proc