Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Oi kur dingo gerieji 90 net prie mafijos or reketo siautėjimo,šalis neatrodė taip beviltiškai...žmonės turėjo viltį...

pasakė ta, kuri n metų LT nebuvo ir gyvena gluškaimy, kur VISI žino, kur įsigyti narkotikų, o alkoholis ir energiniai parduodami nepilnamečiams :D Tiesiog pasaka :D 

Atsakyti

pasakė ta, kuri n metų LT nebuvo ir gyvena gluškaimy, kur VISI žino, kur įsigyti narkotikų, o alkoholis ir energiniai parduodami nepilnamečiams :D Tiesiog pasaka :D

Nu ir vėl tu su savo kūryba. :D 

Lietuvoje pasirodo net mokyklose narkotiku galima isigyti, ką ten jau gatvėje. :blink: 

Bet mes gi ne apie tai, o apie tavo siaurą pasaulio suvokimą, nes jei toliau nuo tavo kiemo ir regos lauko, tu gi jau nebežinai kas vyksta. :huh2:  :unsure: 

Aš džiaugiuosi, kas gyvenu šalyje, kuri nestato tankų į miesto aikštes ir nespjaudo ant mirusių ir mirties. Kur prezidentas ir kiti esantys valdžioje nekeikia žmonių, jų neskirsto, nežemina. Kur žmogus gerbiamas visoks ir yra reali žodžio laisvė.

Atsakyti

Tai gvazdikas ne ant rusų tanko - viskas ok 😃😃😃 Nu neduoda šiam kare žuvusių ruskių gerbt dėl labai suprantamų priežasčių😃 

Aš nežinau kokiu tikslu pirmi žmonės dėjo gėles ant to tanko, gal samdyti kipišo kėlėjai?

Bet dabar po tokių prezidento pasisakymų iš principo, manau, dedančių jų ten bus daugiau už kovą dėl žodžio ir išraiškos laisvės. Nes gėlių dėjimas bet kur, nėra joks nusikaltimas, na nebent už šiukšlinimą gali pritaikyti ką.  

Kaip bebūtų toks valdžios veiksmas statyti tankus jau nusikaltimas pats savaime ir neapykantos kėlimas tarp žmonių ,ypač karo gretimoj valstybėj metu.  

Bet kur ta jūsų apdainuota lietuvių vienybė?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 kovo 2023 - 09:32
Vargšė lerva, ir taip, ir anaip, o kaip nepavyksta savęs paguosti, taip nepavyksta :D
Atsakyti

Kaziukas tuoj prasidės, reiks penktadienį nueit. kol žmonių mažiau. 

Atsakyti

Aš nežinau kokiu tikslu pirmi žmonės dėjo gėles ant to tanko, gal samdyti kipišo kėlėjai?

Bet dabar po tokių prezidento pasisakymų iš principo, manau, dedančių jų ten bus daugiau už kovą dėl žodžio ir išraiškos laisvės. Nes gėlių dėjimas bet kur, nėra joks nusikaltimas, na nebent už šiukšlinimą gali pritaikyti ką.  

Kaip bebūtų toks valdžios veiksmas statyti tankus jau nusikaltimas pats savaime ir neapykantos kėlimas tarp žmonių ,ypač karo gretimoj valstybėj metu.  

Bet kur ta jūsų apdainuota lietuvių vienybė?

kitus gal ikvepia  ,kitiem giliai px    ..  cia nuo durnumo priklauso 

Atsakyti

kitus gal ikvepia  ,kitiem giliai px    ..  cia nuo durnumo priklauso 

Įkvepia kam? Neapykanta, karui? Tai ir sakau nusikaltimas. 

Jei jau gvazdikas pritempti prie Rusijos garbinimo, tai tas tankas dar didesnis garbinimas tada, atvežė tariamai rusų tanką ir pastatė garbingiausioj Lietuvos vietoj, kaip paminklą pagerbimui.

Atsakyti

Įkvepia kam? Neapykanta, karui? Tai ir sakau nusikaltimas. 

Jei jau gvazdikas pritempti prie Rusijos garbinimo, tai tas tankas dar didesnis garbinimas tada, atvežė tariamai rusų tanką ir pastatė garbingiausioj Lietuvos vietoj, kaip paminklą pagerbimui.

ir kaip tau pavyko mokyklą baigti....

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 03 01, 08:50)
<p>Kai į mane tiesiai kreipiasi rusiškai-neatsakau. Visų pirma, bet kuris rusiškai kalbantis turi paklausti, ar aš suprantu rusiškai. Elementarus mandagumas. nesvarbu, iš kur žmogus.</p><p></p><p>Tos bobos, visą gyvenimą LT pragyvenusios, vis dar tikisi, kad su jomis rusiškai kalbėsis. no no. Šitas tai reikia vanot ignoru.</p>

Dabar jau joms lt mokytis mnė neapsimoka, reiktų en mokytis, nes nebesusigaudys niekur su visokiom porgramėlėm, savitarnom, visais tais en pavadinimais ir t.t. biggrin.gif
niekam neįdomi ta maža vargšė šalis ir jos paveldas, kai jai reikalinga sąjunga taip ar taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 03 01, 07:40)
<p>Tai gvazdikas ne ant rusų tanko - viskas ok 😃😃😃</p><p></p><p>Nu neduoda šiam kare žuvusių ruskių gerbt dėl labai suprantamų priežasčių😃 </p>

Cia yra du momentai.
Pirmas, kad po fashistiniu represiju per COVID afera jau Lietuvoje aplamai greitai baus ne tik uzh geles bet ir uzh shypsena, o gal net uzh tai ka galejai pagalvot. Tipishka fashistine totalitarine tvarka.

Antra,
tie ruseliai kuriuos sukisho ir nusiunte manau nelabaia turejo pasirinkimo, be to valdzia juos uzhdzombinus, kaip cia matau jau uzhdzombinti vietiniai.

Nu ir kas bus po karo? Manot valdzia duos jums laisve neplaus smegenu? Putino ar kokia kita?
1920 metais prasidejo kitas pasaulio etapas. Rusija pasidare nereikalinga trecia jega. Liks Kinija ir USA ir tada bus del kazhko susitarta
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 03 01, 10:44)
Dabar jau joms lt mokytis mnė neapsimoka, reiktų en mokytis, nes nebesusigaudys niekur su visokiom porgramėlėm, savitarnom, visais tais en pavadinimais ir t.t. biggrin.gif
niekam neįdomi ta maža vargšė šalis ir jos paveldas, kai jai reikalinga sąjunga taip ar taip smile.gif

Vokietijoje pragyvenau 9 metus vokishkai ishmokau labai minimaliai, esu negabus kalboms. Vokieciai bande mane spausti neshnekedami, bet ash jiems paprastai pasakydavau: "Ash cia galiu vokishkai pusvalandi bandyti veblenti ir bus man nemokama pamoka, bet gal sujunkite su mokanciu anglsihkai... Ir sujungdavo...

problema, kai kur jau vokishkai kaalbantys robotai, nu tai reikejo jau vokishkai. Bet robotu kalba skurdi.

Vokieciu filmu suprantu gal trecdali, jei su subtitrais tai 50 proc
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 01 kovo 2023 - 10:54

Lietuviai su vata turi karčios patirties. Istoriškai.

Suprantu, kad nebus to, bet iš tokios vatos atimčiau pilietybę tiesiog ir viskas, tegu vyksta gyventi į mylimą chuilostaną, kas gi juos čia laiko? niekas. bet va, kažkodėl čia tūno.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 03 01, 10:55)
<p>Lietuviai su vata turi karčios patirties. Istoriškai.</p><p>Suprantu, kad nebus to, bet iš tokios vatos atimčiau pilietybę tiesiog ir viskas, tegu vyksta gyventi į mylimą chuilostaną, kas gi juos čia laiko? niekas. bet va, kažkodėl čia tūno.</p>

So vokieciais turir dar bjauresnes patirties. O aplinkines tautos turi bjaurios patirties su Lietuva.
Lenkai ne veltui kryzhiuocius pasikviete, kad apgintu nuo lietuviu.

Bet kuriuo atveju matom, kad cia jau nera jokio saiko. Pasaulyje skatinamas fanatizmas ir Rusija cia ne ne ishimtis
Atsakyti