Oi kaifuoju matydama kaip vatnikai siunta
Man tai faina, kad žmonės turo drąsos tuos gvazdikininkus į vietą padėt, o tiek metų toleravom...
O tu ne Vilniuj gyveni? Nes ten būtent kandidatus į Vilniaus merus jis analizavo
Liežuvius laužėm ruskai jiems atsakinėdamiMan patiko, neseniai masažiukus lankiau reabilitacinėj, tokia tipiška vatinė senė atėjo, ruskai prie resepšeno, tos mergaitės jai lietuviškai atsakinėja, matyt suprato ką atsakė, nors pradžioj sakė neponimaju. Jos sako 10 metų jau gyyvenat ir lankotės kasmet, laikas pradėl suprast lietuviškai. Taip gera dušioj kai tokias į vietą pastato.
Papildyta:
Aš neprisimenu kainų tada bet palyginimui
https://www.delfi.lt...a.d?id=92658023
Tai esmė, kad patys durni...buvom
Būna reik sukrėtimų, kad nušvistų smegenys.
"Pastarosiomis dienomis prie tanko atnešta gvazdikų – gėlių, kuriomis įprastai puošiami sovietų karių kapai, uždegtos žvakutės.
Reaguodama į šias akcijas, policija yra pradėjusi administracinę teiseną dėl galimo nacistinių, komunistinių simbolių demonstravimo."
Cia geras. Nerealu.
Sulauksime, kai bus baudziami zhmones uzh tai, kad neverje mirus kokiam vadukui ir straipsnis bus uzh valstybes vadovu viesha niekinima...
Tai gal lai apsisprendžia gvazdikai tai nacistinis ar komunistinis simbolis? Ar čia tipo du viename
Sakyčiau reiktų uždrausti gvazdikų prekybą ir žvakių kuriam laikui, kol išsivalys šalis nuo vatnikų.
O tankas čia kieno simbolis?
Toks tai būtinas įstatymas visuotinas gedulas ir viešos raudos, jei konservatoriai vėl papuls į valdžią...jie kaip grifai ....
Kai į mane tiesiai kreipiasi rusiškai-neatsakau. Visų pirma, bet kuris rusiškai kalbantis turi paklausti, ar aš suprantu rusiškai. Elementarus mandagumas. nesvarbu, iš kur žmogus.
Tos bobos, visą gyvenimą LT pragyvenusios, vis dar tikisi, kad su jomis rusiškai kalbėsis. no no. Šitas tai reikia vanot ignoru.