Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2023 03 13, 21:59)
Tu savo noru man čia rašai, ar kas tave verčia?

Tqi kur tas turtas pasleptas jūsų žydiškas?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 13, 20:58)
A jai, gal kaip žydei, bile aukselis i delnelį idėtas, kas ta Lietuva jai?

nu matyt, pinigai svarbiau nei tevyne, parduotu jei galet viska....del to ir saiposi is zmoniu , kurie sieke tai sustabdyti. as tai kai pabendravau su kaimieciais, tai supratau, ka djau per velu, jau viskas isparceliuoa buvo, del to gal zmones ir nejo i ta referenduma, nes tai buvo beprasmiska jau...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 13, 20:48)

Daugiau nei 160 žydų buvo apdovanoti aukščiausiu kovos apdovanojimu..."
https://www.yadvashe...#narrative_info

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
taip taip

Tik "Memorial" istorijos kitokios....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 13, 22:00)
nu matyt, pinigai svarbiau nei tevyne, parduotu jei galet viska....del to ir saiposi is zmoniu , kurie sieke tai sustabdyti. as tai kai pabendravau su kaimieciais, tai supratau, ka djau per velu, jau viskas isparceliuoa buvo, del to gal zmones ir nejo i ta referenduma, nes tai buvo beprasmiska jau...

Tai ko noret , abu jos broliai jobani migrantai, ji neemigravo (kisenes zydisko aukso prisikišus) vien del to, kad invalide, greiciausiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 kovo 2023 - 21:03
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 13, 20:58)
A jai, gal kaip žydei, bile aukselis i delnelį idėtas, kas ta Lietuva jai?

Aš lietuvė. Lituanistė. Dirbanti kiek galinti šiopje srityje. Bet nebijanti pasakyti, kad mano diedukas buvo žydas, Lietuvoje patyręs savo pirmos šeimos totalią katastrofą.

O tu, Burbe, ką pasakysi apie savo močiutę romę/čigonę? Vis dar gėda?

Aukso gal jūs ir neturėjot, bet vogėt, kad net milicija susidomėjo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 kovo 2023 - 21:07
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 13, 22:06)
Aš lietuvė. Lituanistė. Dirbanti kiek galinti šiopje srityje. Bet nebijanti pasakyti, kad mano diedukas buvo žydas, Lietuvoje patyręs savo pirmos šeimos totalią katastrofą.

O tu, Burbe, ką pasakysi apie savo močiutę romę/čigonę? Vis dar gėda?

Ji nebijo pasakyti biggrin.gif biggrin.gif Tipo tu cia kam rupi ant Lietuvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 13, 21:01)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
taip taip

Tik "Memorial" istorijos kitokios....

nezinau kur ten ka skaitai, kokia sporpagandas, bet mano idetoje nuorodoje yra zydu nuotraukos su apdovanojimais, na jauciu prifotoshopno ar ne? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif cia siaip greita paieska, manau daugiau paieksojus daugiau eitu rasti.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 13, 21:02)
Tai ko noret , abu jos  broliai jobani migrantai, ji neemigravo (kisenes zydisko aukso prisikišus) vien del to, kad invalide, greiciausiai.

Tai aišku. O ko taip pavydi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 13, 22:06)

Aukso gal jūs ir neturėjot, bet vogėt, kad net milicija susidomėjo rolleyes.gif

Žydų auksą vogė, nes vogtas auksas, kuri perpavogė čigonė, kaip ir neegzistuoja.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 13, 22:09)
Tai aišku. O ko taip pavydi? ax.gif

Tqi kur paslepei savo dali zydisko aukso? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 13, 21:08)
nezinau kur ten ka skaitai, kokia sporpagandas, bet mano idetoje nuorodoje yra zydu nuotraukos su apdovanojimais, na jauciu prifotoshopno ar ne?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif cia siaip greita paieska, manau daugiau paieksojus daugiau eitu rasti.

Pasidomėk SSSR 5 straipsniu. Kvotos ten buvo: tik tiek ir viskas. Ir tą tik tiek eksponavo. O kaip kiti gyveno, kaip su jais elgėsi? Ne tik Lietuvoj, tu plačiau žiūrėk.

Taip kad jau kas kas, bet SSSR niekad nebuvo žydų svajonių šalis. Čia jau nepritrauksi, neprilipinsi.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 03 13, 22:13)
Pasidomėk SSSR 5  straipsniu. Kvotos ten buvo: tik tiek ir viskas. Ir tą tik tiek eksponavo. O kaip kiti gyveno, kaip su jais elgėsi? Ne tik Lietuvoj, tu plačiau žiūrėk.

Taip kad jau kas kas, bet SSSR niekad nebuvo žydų svajonių šalis. Čia jau nepritrauksi, neprilipinsi.

Diedukui nedavė pilnom saujom vogti (uz kapeikas supirkineti) auksą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 kovo 2023 - 21:15
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 13, 21:14)
Diedukui nedavė pilnom saujom vogti auksą?

Va, nu, nepaveldėjai iš savo romės močiutės, kad galima ne tik vogt, galima ir pirkt. Net auksą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 kovo 2023 - 21:17