Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

jei žmonės užsilakstę, užsidirbę, tai jie visur permoka ir po to gal apsigraibo jau per vėlai, kad ne tik nakvynė, bet ir maistas brangus, tai ir graibosi po to paslapčia viską.
Iš tikrųjų, atsirinkti tinkamą vietą tam tikroje vietovėje, kad tikrai pailsėtum, o ne dar daugiau privargtum, yra savotiškas menas. Reikia akį turėti, pasiskaityti atsiliepimus ko tau reikia, kas tave erzins.
Pamenu kaip skaičiau mūsų vietinio viešbučio Palangoj atsiliepimus. Iš blogų: ojei, šunys po stalus laksto restorane!!! sakau vyrui - imam, mūsų biggrin.gifpo to kitas: ojei, nėra vaikams kambario, žaidimų. Vėl sakau vyrui: imam, mūsų vieta, reiškia mažiau bus triukšmo nuo vaikų biggrin.gifsekantis: ojei, mažos pagalvės. Vėl sakau vyrui: mūsų vieta, kaip nemėgstam didžiulių sovietinių pagalvių per pusę lovos biggrin.gif

Oi ne, ten ne tokie atvejai buvo, manau čia tokie žmonės, kuriem smagu kazka pasiimti, nors tai kainuotu gal keli eurai, jei pirkti. Biedni tame viešbutyje neapsistodavo.

Tikrai taip. As pailsiu geriausiai namie, o kelionės man dėl įdomumo, kažko naujo pamatymo, pramogų ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 04 06, 14:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73062699" data-time="1680779682"><div><p>Ne, nedidžiausias, bet pliusas vartotojo įkelta nuotrauka. Pigiausia Turkijoj ar Bulgarijoj galima pailsėt vartotojo įkelta nuotrauka. Nu arba savo kieme kaip judvi su putkos pakalike darot vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>geriausias santykis, manau, Turkijoj, jei tik viešbučio teritorijoj pabūt. Bulgarijon netraukia, nebuvau biggrin.gif</p>

Tu tuoj 50 busi, o buvus ATOSTOGU SU SAVO VYRU IR VAIKAIS, tai galima butu suskaiciyoti qnt vienos rankos pirstu. Cia as apie artimaji ZUZSIENI biggrin.gif . Tolimajamr jusu seima nera atostogavuai niekada....o tau jau tuoj 50....
Atsakyti

Oi ne, ten ne tokie atvejai buvo, manau čia tokie žmonės, kuriem smagu kazka pasiimti, nors tai kainuotu gal keli eurai, jei pirkti. Biedni tame viešbutyje neapsistodavo.

Tikrai taip. As pailsiu geriausiai namie, o kelionės man dėl įdomumo, kažko naujo pamatymo, pramogų ir t.t.

Vieni ilsisi gulėdami, o kiti pamatydami kažką naujo, pramogaudami.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 04 06, 15:01)
<p>Atsiliepimus, aišku, būtina skaityti. Mes LT nesiblaškom-pajūryje kasmet savaitę atostogaujam toj pačioj vietoj. Vasaros vieną ilgąjį savaitgalį visad leidžiam toj pačioj sodyboj miške, kitos pagal poreikį.
</p><p> dabar dar rezervavomės su šunimis ir chebra kažkokią, tikiuosi, pasiteisins, bet jau rinkomės dėl šunų biggrin.gif</p>

Joptvajumat...tu savaitgalinius isvaziavimus priskqitai prie atostogu? biggrin.gif biggrin.gif

Mes su vyru dabar leksim 8 Amsterdam dviese savaitgali7i, bet as to pateikti, kaup atostogu , tikrai niekada nepateikineciau biggrin.gif
Atsakyti

Joptvajumat...tu savaitgalinius isvaziavimus priskqitai prie atostogu? biggrin.gifbiggrin.gif

Mes su vyru dabar leksim 8 Amsterdam dviese savaitgali7i, bet as to pateikti, kaup atostogu , tikrai niekada nepateikineciau biggrin.gif

tema apie atsiliepimus. tau kol DAeis...

Atsakyti

Vieni ilsisi gulėdami, o kiti pamatydami kažką naujo, pramogaudami.
O namie gulėt neina? Kurių galų trenktis kažkur, teršti gamtą, kad pagulėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 balandžio 2023 - 14:13
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 04 06, 15:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73062722" data-time="1680783015"><div><p>Joptvajumat...tu savaitgalinius isvaziavimus priskqitai prie atostogu? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Mes su vyru dabar leksim 8 Amsterdam dviese savaitgali7i, bet as to pateikti, kaup atostogu , tikrai niekada nepateikineciau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>tema apie atsiliepimus. tau kol DAeis...</p>

Tu vardinti pradejai tai, kaip atostogas biggrin.gif ubagėle tu musu.
Atsakyti

O namie gulėt neina? Kurių galų tenktis kažkur, teršti gamtą, kad pagulėt?

niu man smagiau pagulėt ten, kur +35, vis įmerkiant uodegą į šiltutėlę jūrą :D Išsinuomoji mašiniuką ir merki uodegą vis kitam paplūdimy :D

Atsakyti

Dar idealiau, kai gali ir pasimaudyt, ir pabimbinėt kokiais antikiniais griuvėsiais, sustoti papietauti seno miesto senamiesty ar kavinėj ant jūros kranto. Na, bet čia mes taip nes vaikų turim. Jiems patinka saulė, jūra, pramogos.

Atsakyti

niu man smagiau pagulėt ten, kur +35, vis įmerkiant uodegą į šiltutėlę jūrą :D Išsinuomoji mašiniuką ir merki uodegą vis kitam paplūdimy :D

Lietuvoj vasara manau ir buna tiek šilumos.

Jūra irgi šilta Lietuvoj. O kur dar ežerai, upės.

Aš jau net airišką jaukinuosi, neseniai ėjom į pirtį ant jūros kranto ir maudėmės, fainai visai, energijos daug duoda vėlesnis vanduo. O šiai jei norisi šiltesnio yra gi baseinai.

Airijoje iš vis yra pramogų, baseinų kompleksas kur viduje padarytas tropinis karštis, tiem, kam reik to karščio.

Jūra tai ta pati, koks tikslas to važinėjimosi? Suprantu apžiūrėt gamtą, idomias vietas, bet tam kad kitam paplūdimy išsimaudyti, na keista.

Atsakyti

Padarytas tyrimas, kiek JAV pandemijos apribojimai paveikė vaikų mokslą, rezultatai rodo labai didelį nuostolių mąstą.

https://www.facebook...1?s=yWDuG2&fs=e

Atsakyti

Lietuvoj vasara manau ir buna tiek šilumos.

Jūra irgi šilta Lietuvoj. O kur dar ežerai, upės.

Aš jau net airišką jaukinuosi, neseniai ėjom į pirtį ant jūros kranto ir maudėmės, fainai visai, energijos daug duoda vėlesnis vanduo. O šiai jei norisi šiltesnio yra gi baseinai.

Airijoje iš vis yra pramogų, baseinų kompleksas kur viduje padarytas tropinis karštis, tiem, kam reik to karščio.

Jūra tai ta pati, koks tikslas to važinėjimosi? Suprantu apžiūrėt gamtą, idomias vietas, bet tam kad kitam paplūdimy išsimaudyti, na keista.

Juokauji gal? palygino ji LT jūrą ir šiltųjų kraštų :D Aš LT net nesimaudau, man tamsu, šalta, no no.

LT orai nepalyginami su piečiau.

Kaip tai koks tikslas? Kita aplinka, kiti restoranai, kitas dugnas, pakeliui pamatai vaizdų, bl, nu koks tikslas jai :D 

Atsakyti