Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Tai ir sakau pakeisti norisi į kažką idomiauir naują, o ne prasčiau, tau tas nedašyla.  :D

ai, o pietūs yra prasčiau? :D nenauja ir neįdomu?

ir dar, rimtas klausimas-pas jus ten įmanoma į Turkiją ar Graikiją nukeliaut šeimai už 2000? 

Atsakyti

Islandijoj, sako, labai gražu, bet tai kelionė turint laiko jau paatostogavus šiltuose kraštuose :D 

Kodėl tu manai, kad visiem reikia į tuos šiltus kraštus?  :hmm: 

Atsakyti

ai, o pietūs yra prasčiau? :D nenauja ir neįdomu?

ir dar, rimtas klausimas-pas jus ten įmanoma į Turkiją ar Graikiją nukeliaut šeimai už 2000? 

Taip būtent, tai bandau jau per n žinučių pasakyt. Minėjau, kad kartą buvom Ispanijoje nu man visai nepatiko, visai netraukia. Ta pati Airija, tik be žolės, be medžiu, miškų. Namukai, siauros gatvės, per pietus nežmoniškas karštis ir visur smėlis. Ir dar šiukšlių gana daug...

Taip, o ka pas jus ne? :blink: Tai kiek kainuoja pas jus???

Atsakyti
nu va siaip is idomumo paziurejau ta sala Roda, kuria minejai 2 suauge 2 vaikai, 2 kambariai, skrydis, viesbutis 2141. Na zinoma reiks maista dar pirktis, bet tai tikrai savaite manau 1000 per akis uztektu, paskui dar kazkokios pramogos 1000 vargu ar kainuos. Tai nezinau is kur tu trauki tas dideles kainas? Cia ant socialo kas gyvena sugebavisi, kas nori nuvaziuoti i Ispanija kokia pakeliauti. Turkija, Graikijanera labai populerios atostogom, kiek su kuo bendrauju labiau Kanaru salos, Tenerife kokia, Ispanija.

vartotojo įkelta nuotrauka

https://www.loveholidays.ie
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 04 06, 15:39)
<p>Juokauji gal? palygino ji LT jūrą ir šiltųjų kraštų biggrin.gif Aš LT net nesimaudau, man tamsu, šalta, no no.</p>
<p>LT orai nepalyginami su piečiau.</p>
<p>Kaip tai koks tikslas? Kita aplinka, kiti restoranai, kitas dugnas, pakeliui pamatai vaizdų, bl, nu koks tikslas jai biggrin.gif </p>

eik jau, nešnekėk nesąmonių. Neringoje gana skaidru ir viskas matosi. Nesimaudyk Klaipėdoj prie molo ir nebus tamsu biggrin.gif O ir šilumos užtektinai. Tu gi mėsas ryji, sportuoji, kaip tau taip šalta gali būti? Man nešalta
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 04 06, 15:39)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="73062736" data-time="1680784439">
<div>
<p>Lietuvoj vasara manau ir buna tiek šilumos.</p>
<p>Jūra irgi šilta Lietuvoj. O kur dar ežerai, upės.</p>
<p> </p>
<p>Aš jau net airišką jaukinuosi, neseniai ėjom į pirtį ant jūros kranto ir maudėmės, fainai visai, energijos daug duoda vėlesnis vanduo. O šiai jei norisi šiltesnio yra gi baseinai.</p>
<p> </p>
<p>Airijoje iš vis yra pramogų, baseinų kompleksas kur viduje padarytas tropinis karštis, tiem, kam reik to karščio.</p>
<p> </p>
<p>Jūra tai ta pati, koks tikslas to važinėjimosi? Suprantu apžiūrėt gamtą, idomias vietas, bet tam kad kitam paplūdimy išsimaudyti, na keista.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Juokauji gal? palygino ji LT jūrą ir šiltųjų kraštų biggrin.gif Aš LT net nesimaudau, man tamsu, šalta, no no.</p>
<p>LT orai nepalyginami su piečiau.</p>
<p>Kaip tai koks tikslas? Kita aplinka, kiti restoranai, kitas dugnas, pakeliui pamatai vaizdų, bl, nu koks tikslas jai biggrin.gif </p>

Va sitas tavo palialiakimnimas parodo, kad tu nelabai kur plaukiojai UŽSIENYJE biggrin.gif biggrin.gif , nes butum paminejusi, kad tau patinka maudytis labai suriame vandenyje biggrin.gif . Nes baltijos jura viena is nesuriausiu palyginus su Mediterranean
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 balandžio 2023 - 16:12
QUOTE(Monteverte @ 2023 04 06, 17:04)
eik jau, nešnekėk nesąmonių. Neringoje gana skaidru ir viskas matosi. Nesimaudyk Klaipėdoj prie molo ir nebus tamsu biggrin.gif O ir šilumos užtektinai. Tu gi mėsas ryji, sportuoji, kaip tau taip šalta gali būti? Man nešalta

nu toks jausmas, kad jie po Lietuva visai niekur nekeliauja unsure.gif , pilna ezeru, kur skaidriausias vanduo, smeliukas dugne. Kad ir tas pats Traku ezeras, nezinau gal jau ant tiek prasta situacija visur, bet paskutini kart kai maciau tai buvo labai super.

netoli kur gyvenom Lietuvoj irgi buvo toks vandens telkinys, ten buve smelio karjerai, seniai nebenaudojami, tai padarytas plezas, aplink pusinelis, vanduo kaip arbata vasara ir jokiu pavoju kaip juroje, su vaikais ten vaziuodavom.

Neznau skustis, kad Lietuvoje nera kur vasara issimaudyti, man nesuvokiama. Cia tokia kazkokia debiliska mada atejus i Lietuva, kad butinai prie juros ir butinai ne Lietuvoje, net juokas ima. Kai buvom paskutine vasara grize, tai kaip fainai visur tuscia vietiniuose plezuose, visi isvare prie juru biggrin.gif
ot patriotai biggrin.gif

nu va trakai, kas cia negerai? kazkoks uzzombinimas vyksta, iesko kazkur kazko ko nepamete...Graikija kokia kur akmenys daug kur plezuose.... unsure.gif

nu kur cia tamsu ir salta? unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 04 06, 16:01)
Liūdna, kad skanų maista valgot tik savaitę į metus.   huh.gif 

Nu rimtai
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 04 06, 17:16)
nu va trakai, kas cia negerai? kazkoks uzzombinimas vyksta, iesko kazkur kazko ko nepamete...Graikija kokia kur akmenys daug kur plezuose.... unsure.gif

nu kur cia tamsu ir salta? unsure.gif

Trakuose situacija ženkliai pablogėjusi, ženkliai užšnerkšta, bet taip, įmanoma dar rasti švaresnių vietų, jei žinai

Jo, dėl "šalčio", tai man dar būna spalio mėnesį jūroje norisi išsimaudyti biggrin.gif Ir nesu aš kažkokia sušilusi. Labai adekvačiai rengiuosi, be jokių ten atsilapojimų žiemą. Nešioju kepures, pirštines. Bet nu jei pabėgioji nors kiek paplūdimy su šunim, tai viskas, šilta gi. Įdomu kaip Montekristos šunys, visai nebėgioja, ji su jais neužsiima, kad jai šalta? Keista vienok
Atsakyti
Ne nu as suprantu visi turim skirtingus poreikius, kazkam reikia butinai kelias valandas skristi kazkur kad tik silciau siek tiek issimaudyti ar paguleti prie baseino, kur galima ir pagerti, bet as keliiones suprantu siek tiek kitaip. Kazko realiai idomaus, naujo pamatymo, ismokimo kazko. O tik siek tiek kitoks plezas, baseinas, maistas kazkoks, nu mane tai nemotyvuoja keliauti.

Nors gal gerai, kad nors siek tiek daugiau lietuviu keliauja visgi keliones nors siek tiek akirati platina... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 04 06, 17:21)
Trakuose situacija ženkliai pablogėjusi, ženkliai užšnerkšta, bet taip, įmanoma dar rasti švaresnių vietų, jei žinai

Jo, dėl "šalčio", tai man dar būna spalio mėnesį jūroje norisi išsimaudyti biggrin.gif Ir nesu aš kažkokia sušilusi. Labai adekvačiai rengiuosi, be jokių ten atsilapojimų žiemą. Nešioju kepures, pirštines. Bet nu jei pabėgioji nors kiek paplūdimy su šunim, tai viskas, šilta gi. Įdomu kaip Montekristos šunys, visai nebėgioja, ji su jais neužsiima, kad jai šalta? Keista vienok

jei zmogui ant tiek salta, kad net Lietuvoje vasara per salta maudytis, rodo kad kazkas nera gerai su sveikata, gal per plona? as kai buvau labai plona man irgi amzinai salta budavo, matyt kazkokios sistemos kune nepakankamai gerai veikia.
dabar va issimaudziau juroje ir visai nieko, vesoka, aisku, buvo, bet paskui toks jegu anpludis, taip faina, reiks vel pakartoti. biggrin.gif
o tos fobijos maudytis ezere irgi ne is sveikiausios psichikos, zmgus jei sveikas, neturi fobiju.

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 06, 17:17)

tai galvoju gal jai geriau reiktu tuos pinigus uz kelione,jei ten kainuoja 8000 nuvaziuot i paprasta kurorta skirti metam geresnei mitybai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 04 06, 11:47)
taip jau sutapo, kad ten buvo rusai.

Visai nesutapo. Lietuviu teletabiams keliones pardavinedavo tokias kaip rusams, nes mantalitetas toks pat.
kadangi as su lietuvias nekeliauju ir nevaziuoju kur juo veza, tai rusus matydavau tik tam tikruose miestuose. Viesbuciuose kur budavau tai budavo vietiniai arba sveicarai vokieciai olandai. Jei budavo rusu tai is vokietijos ir labai kulturingi.

Man labiau nepatiko kinieciai. Nekulturingi laukiniai, kiek teko matyt.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 04 06, 16:27)

jei zmogui ant tiek salta, kad net Lietuvoje vasara per salta maudytis, rodo kad kazkas nera gerai su sveikata, gal per plona?

Lietuvos jura uztersta ir salta - cia tai faktas, bet ezeruose paskutiniu metu vandens temperatura pkildavo iki 27-28. Tai jau net nevesina.

Lietuvoje tik vietu sunku rasti, nes su motorke plauki pagal kranta - visur uzimta. Na tenka kartais vandenyje ismesti inkara ir maudytis. O jei kas atvazeve su automobiliu tai tie grudasi vietose kur galima parkuotis, ten jau ne kazkas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 04 06, 17:51)
Lietuvoje tik vietu sunku rasti, nes su motorke plauki pagal kranta - visur uzimta. Na tenka kartais vandenyje ismesti inkara ir maudytis. O jei kas atvazeve su automobiliu tai tie grudasi vietose kur galima parkuotis, ten jau ne kazkas

Taip. Maudynėms ežere reikia arba nuomotis valtį, dviratį ar savo plaustą turėti, nes tikrai švariau, gaiviau maudytis tik vidury ežero ar kokiam krante prie miško, kur žmonių nėra. O kaip ten turkštis apgultame krante, tai tikrai nesuprantu. Vargšai tik taip guli kaip silkutės
Atsakyti