Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Dar idealiau, kai gali ir pasimaudyt, ir pabimbinėt kokiais antikiniais griuvėsiais, sustoti papietauti seno miesto senamiesty ar kavinėj ant jūros kranto. Na, bet čia mes taip nes vaikų turim. Jiems patinka saulė, jūra, pramogos.

Nu va sakau aš taip gyvenu kas dien, manes ar vaikų tuom jau nenustebinsi. Pilna ivairiausių senoviniu statinių, yra net senesnių nei Egipto piramidės pas mus, iv griuvėsių,  restoranų ant jūros kranto, pramogų, saulės irgi pakankamai bent per vasara, o ir pavasaris, ruduo irgi gana gražus buna. Trupiniai augalai, nuostabiausi parkai, pramogų parkai, baseinai, jura, kalnai.

Man taip norisi gyventi nuolat, o ne tik savaitę dvi per metus. Bet jei tau tiek užtenka, na irgi gerai, gi kiekvienam savo.

Man kad vargti ir kažkur išvažiuoti reik gi kad būtų kažkas idomiau ar ne?

Mastau gal kokias slidinėjimo atostogas pasižiūrėti, nes sniego seniai matėm, bet nesam niekas slidinėję, tai galvoju kur čia būtų idomiau nulėkus, kad ne kažkas labai sudėtingo. 

Atsakyti

net nzn ar verta tęsti :D

Viskas tik dėl to, kad negali pajudėt iš gyvenamosios vietos, mjo...Na, negali tai negali, guoskis, kad airės oras atstos Kretos saulę :D

Atsakyti

Juokauji gal? palygino ji LT jūrą ir šiltųjų kraštų :D Aš LT net nesimaudau, man tamsu, šalta, no no.

LT orai nepalyginami su piečiau.

Kaip tai koks tikslas? Kita aplinka, kiti restoranai, kitas dugnas, pakeliui pamatai vaizdų, bl, nu koks tikslas jai :D

Tu ką tokia lepi? :D Lietuvoje tamsu, šalta, vasarą???? Tu bent buvusi prie geresnių ežerų, kur dugnas smėliukas? 

Tai ir sakau dėl kitų priežasčių, ne dėl pasimaudymo. Nes tai absurdiška. Suprasčiau būtum ne tokia lepi, surfingu užsiimtum ar nardymu,  o čia koks skirtumas į kokį pležą šikną ikišt.

Atsakyti

Tu ką tokia lepi? :D Lietuvoje tamsu, šalta, vasarą???? Tu bent buvusi prie geresnių ežerų, kur dugnas smėliukas? 

Tai ir sakau dėl kitų priežasčių, ne dėl pasimaudymo. Nes tai absurdiška. Suprasčiau būtum ne tokia lepi, surfingu užsiimtum ar nardymu,  o čia koks skirtumas į kokį pležą šikną ikišt.

na, tau bet kokioj skylėj gerai, kad tik nejudėt. O mums patinka kartais išlėkt ten, kur jūra šiltutėlė, saulė lepina, skaniausias maistas ir tt. Net ir LT atsirenkam, kur būti, ne viskas tinka.

Atsakyti

net nzn ar verta tęsti :D

Viskas tik dėl to, kad negali pajudėt iš gyvenamosios vietos, mjo...Na, negali tai negali, guoskis, kad airės oras atstos Kretos saulę :D

Tai, kad geriau Airijoje, nei Kretoje :D

Tu nesuvoki, kad kai gerai gyveni, netraukia kažkur prasčiau. Atvažiuok pamatysi. Tik jaučiu per brangu tau Airijoje poilsiaut.

Tu rimtai manai kas nors iš čia gyvenančiu negali skirt 2000 kokių all inclusive Turkijos ar Graikijos poilsiui?  :D na toliau sapnuok, kad čia koks tai tavo vienos galėjimas. Montekrista aš per mėnesį daugiau uždirbu. Bet prioritetai, norai, poreikiai kiti, nežinau kaip paaiškint. Nu ne Lt aš gi gyvenu, kur daug kam prabanga tokios atostogos.

Pas mus šeimoj nieks karščio neperneša. Man tas karštis minusas, ne pliusas, griuvėsius senovinius mastau kas diena beveik ir t.t.

Sakiau vaikai mano nori į Islandiją, bet man ten nuobodoka atrodo, nors dabar jau kai baigėsi visi durni ribojimai, gal ir nuvyksim.

Atsakyti

na, tau bet kokioj skylėj gerai, kad tik nejudėt. O mums patinka kartais išlėkt ten, kur jūra šiltutėlė, saulė lepina, skaniausias maistas ir tt. Net ir LT atsirenkam, kur būti, ne viskas tinka.

Skylėj? :D  Cia manau tau patinka visokiuose skylėje gyvent, kad vaikai bent jūra pamatytų.

Kartais ,čia ir tavo esmė, tu nesuvoki, kad aš taip gyvenu, o ne kartais išlekiu. Vaikai pas mane užsigrudinę, neišlepę ir jiem visiškai tinka airių jūra. Ir sveikiau taip.

Liūdna, kad skanų maista valgot tik savaitę į metus.   :huh2: 

Atsakyti

Ko man į tamsią airę? Mes mėgstam saulę ir šiltą jūrą.2002 čia vienam žmogui? Ar tu u tiek tikiesi pietuose su visa šeima paatostogaut???

Islandijoj, sako, labai gražu, bet tai kelionė turint laiko jau paatostogavus šiltuose kraštuose :D Tai vaikai nori-važiuokit, parodyk tu jiems pasaulio. 

Atsakyti

Skylėj? :D  Cia manau tau patinka visokiuose skylėje gyvent, kad vaikai bent jūra pamatytų.

Kartais ,čia ir tavo esmė, tu nesuvoki, kad aš taip gyvenu, o ne kartais išlekiu. Vaikai pas mane užsigrudinę, neišlepę ir jiem visiškai tinka airių jūra. Ir sveikiau taip.

Liūdna, kad skanų maista valgot tik savaitę į metus.   :huh2:

Tu gyveni glušklaimy ir manai, kad vaikams to gana? Tikrai jau neišlepę....

Aga, kartą per metus :D 

Atsakyti

Tu gyveni glušklaimy ir manai, kad vaikams to gana? Tikrai jau neišlepę....

Aga, kartą per metus :D

Tu mąstai Lietuvos realijomis, čia nėra gluškaimių. Aš gyvenu šalia labai vertinamos jūros pakrantės, šalia nuostabaus miesto, aplink labai daug pramogų, nuostabių vietų, geriausių restoranų, šalia ir kalnai.

Žiūrėk bandysiu paaiškint.

Lietuvoje gal dar vertinami tie miestų daugiabučiai, airiai vertina užmiesty.Jau nesneku apie butus, tik emigrantai ar studentai nebent juose gyvena.

Užmiestyje namai čia brangesni, gražesni, idomesni. Aišku yra išimčių ,yra ir turtingų kvartalų, kur dideli gražūs namai ir mieste. Bet tendencija daugiau pas juos pirktis namus už miesto, arba bent ne didmiesčiuose, o mažuose miesteliuose. Pvz dabar iš kolegų, kas turi namus, visi jie už miesto ribų.

Tu su savo sovietikus mentalitetu bandai mane suvokti, bet tau neina. Tu nesuvoki kaip juokingai man tavo žinutės atrodo.

Dar matau apie Airiją labai mažai žinai.

Čia tiek yra ką pamatyti, kad turizmas į čia viena iš daugiausia pajamų atnešti industrija. 

Nu pati taip parašei, kad išvažiuojat kad skaniausias pavalgyt ar jau nebe? Airijoje nežinau jokio maisto, kad nebūtų , ko yra Europoje, net Azijos Afrikos maisto pilna.

Taip mano vaikai pripratę prie šalto vandens nuo mažens. Ir prie neperengimo per daug. Aš jų neaugina tradiciškai lietuviškai. Jie čia jūroje jau dabar nori maudytis, nes jau sakė šilta pakankamai. :D

čia surfingu ar maudymusi jūroje žmonės kiaurus metus užsiima. Sakau nelygink Luwtuvis ir Airijos tai labai skirtingos šalys ir netinka tos pačios klišės.

Beja, vaikai mano mokosi mieste ir ten kas diena važiuojam, ar važiuoja su autobusu pas draugų, jei nori, nes šalia.  :D​ 

Gluškaimi tu gluškaimi.

Atsakyti

koks skirtumas, pakeisti aplinką visiems sveika.

ir smagu.

Atsakyti

Ko man į tamsią airę? Mes mėgstam saulę ir šiltą jūrą.2002 čia vienam žmogui? Ar tu u tiek tikiesi pietuose su visa šeima paatostogaut???

Islandijoj, sako, labai gražu, bet tai kelionė turint laiko jau paatostogavus šiltuose kraštuose :D Tai vaikai nori-važiuokit, parodyk tu jiems pasaulio. 

Aš nesitikiu,tik matau kainas, nežinau kokios pas jus Lt, bet čia matau iškabinta ant langu turistinėse agentūrose, būna pvz šeimai 2000-2500 kokioj ten Ispanijoje savaite: skrydis, viešbutis, pusryčiai  Turkijoj iš vis pigu, ten ir uz 1500 esu mačiusi. Nesigilinau labai I detales, bet manau reali tokia kaina, plius dar pora tukst leidimui, manau tikrai užtektų. 

O tai už kiek pas jus keliones siūlo į Turkiją ar Graikiją? Tipo 8000 šeimai? Į tuos pigius kurortus?  :hmm: ir vėl jus apipisinėja? :unsure:​ 

Mano vaikai pasaulio matę gana nemažai, nesijaudunk :D 

Atsakyti

koks skirtumas, pakeisti aplinką visiems sveika.

ir smagu.

Tai ir sakau pakeisti norisi į kažką idomiauir naują, o ne prasčiau, tau tas nedašyla.  :D 

Atsakyti