Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2023 04 12, 12:28)
išlindo čiukčia, čitatiel', nie pisatiel' biggrin.gif

Ji niekada nebuvo isejusi, tiek, kad uzsislepus skaito. Tiek prisišiko čia , bet sugryzti nori, todel ir bando vis kazka parasyti po truputi....po truputi.. vis daugiau ir daugiau.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 12, 12:31)
Taip jo. O kodėl tave tai taip jaudina? bigsmile.gif

Rūpinuosi tavimi biggrin.gif
Atsakyti
nu ar taip bent atrodo jusu svetaines ar bezdat tik forumuose nieko doro nenuveikdamos? bigsmile.gif
pas mane jau daug kas dygsta, auga, bujoja, kaip grazu wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 balandžio 2023 - 11:48
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 12, 12:38)
Tai aš. Ir nesupratai dėl ko?

O tu supratai aš dėl ko?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2023 04 12, 12:44)
Tai gi tu cia pastoviai mirksti...

Parase ta, kuri neprisijungus mirksta sioje temojw, kad tik kas nepamatytu, jog ji skaito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 04 12, 12:42)
Galvojau uzlus visai forumas, bet ne atsigavo biggrin.gif , dar pratems kazkiek, bet nu ir nuobodybe cia, toks sugedusio telefono zaidimas...kas su kuo is kur ka veike lotuliukas.gif
neturit idomesniu temu pabendrauti? bigsmile.gif
saulyte bent dziaugiates? juk atsilo labai Lietuvoje.  bigsmile.gif

ryt jau gali lyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2023 04 12, 12:44)
Tai gi tu cia pastoviai mirksti...

ir vėl visus savo ir apie save kozirius išdavei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 12, 12:46)
tau - nieko.

Nei tavo liezuvis zmoniskai veikia, nei pirstai bigsmile.gif biggrin.gif lezbiete tu lezbiete biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 04 12, 12:50)
ryt jau gali lyti biggrin.gif

nu reik biski ir lietuciu darzam, pas mus tai daug lyja paskutinem dienom ir dar vesoka, mama sake pas ja 18 silumos, smagu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 04 12, 12:47)
nu ar taip bent atrodo jusu svetaines ar bezdat tik forumuose nieko doro nenuveikdamos? bigsmile.gif
pas mane jau daug kas dygsta, auga, bujoja, kaip grazu wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

pas mano mamą taip atrodo, aš tai pass, augalai manęs nemyli, nes aš jų daug labai suvalgau
karma tikriausiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 12, 12:50)
Nei tavo liezuvis zmoniskai veikia, nei pirstai  bigsmile.gif  biggrin.gif  lezbiete tu lezbiete  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu nail.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 12 balandžio 2023 - 11:53
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 12, 13:29)
Aš irgi. Montevertė iš tiesų tai labai geras žmogus. Tai iš jos tekstų matosi. Rimtai.
Čia tik jos toks juodas humoras mirksiukas.gif

Ji naivuolė

QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 12, 13:45)
Cia tu varai ant normalios pakraipos šeimų, ne aš. Znacyt giliai sirdyje esi lezbė, bet kadangi gyveni lietuvoje, tai tau baisu tai prisipazinti. Todel ir geri gyvendama su vyru

Taigi prisipažinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 04 12, 12:51)
pas mano mamą taip atrodo, aš tai pass, augalai manęs nemyli, nes aš jų daug labai suvalgau
karma tikriausiai biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
as tai dziaugiuos savim, kad siemet ne per daug prisisejau, siai dazniausiai bele kiek prisiseju paskui jau nera kur sodinti tiek, ismest gaila, tai ir kankinuosi biggrin.gif
bus muge augaliuku pas mus greitai, tai eisiu ieskoti ko nors idomiau.

kai pamaciau kad Lietuvoje agurkai kiek ten kainavo 8 e uz kg, akys isoko ant kaktos, bet pasneku su mama draugem,sako mes jau pripratom prie tokiu kainu, net sako airisko sveisto ir surio Lietuvoje yra aisku uz dviguba kaina, nei pas mus doh.gif nu susinaikins pieno uki ir visa kita teks importuoti .... unsure.gif
Atsakyti