Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 04 12, 10:20)
Uzmirsai Shalcininku rajona, ji gali ten gyventi

ir Balbieriškio su Kalabybiškiu nepamirškit biggrin.gif
o šiaip tai paštininkė pasimetusi ne tik gyvenime, bet ir savo SM archyvuose biggrin.gif
Atsakyti
Vakar reikėjo tik pirštą parodyti ir paštininkė butu apsiverkus is juoko biggrin.gif
Turbut naujus vaistus išrašė, taip veikiančius.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 12, 11:16)
Vakar reikėjo tik pirštą parodyti ir paštininkė butu apsiverkus is juoko  biggrin.gif
Turbut naujus vaistus išrašė, taip veikiančius.

Tikrai taip biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 04 12, 10:28)
ir Balbieriškio su Kalabybiškiu nepamirškit biggrin.gif
o šiaip tai paštininkė pasimetusi ne tik gyvenime, bet ir savo SM archyvuose biggrin.gif

Vaike, tu gyvenime save atrask, o paskui jau ir pasimest gali bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 11, 16:39)
trys be tavęs mirksiukas.gif

Ir tai, be abejo, man reikšmingos narės, ir reikšmingai pastebėjusios biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Bet užtat kooookios biggrin.gif Man čia panašu į šeimų marsiečius, kurie daug šaukia, kad atrodytų, kad jų daug. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 04 12, 11:54)
Bet užtat kooookios biggrin.gif Man čia panašu į šeimų marsiečius, kurie daug šaukia, kad atrodytų, kad jų daug. biggrin.gif

Taip. Anot jų, ir tu gyvenime pasimetus neva alkoholikė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ne, bet aš galvoju, na, adekvačios, subrendusios moterys gi nerašys: drebėk, mes dominuojančios. Čia kažkokia paauglių (ir tai, neauklėjamų) retorika. Kaip ir tas "verchas". Gailu tokių moterų, labai gailu. O ypač gailu tų, kurie su tokiom gyvena. Arba šalia tokių. Baisu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 12 balandžio 2023 - 11:03
QUOTE(Maja Di @ 2023 04 12, 11:54)

Toks vaizdas susidaro, kad tu nori, jog tave patenkintu moteris, bet nedrysti prisipažinti, kad esi lezbietė.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 12, 12:00)
Taip. Anot jų, ir tu gyvenime pasimetus neva alkoholikė biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ne, bet aš galvoju, na, adekvačios, subrendusios moterys gi nerašys: drebėk, mes dominuojančios. Čia kažkokia paauglių (ir tai, neauklėjamų) retorika. Kaip ir tas "verchas". Gailu tokių moterų, labai gailu. O ypač gailu tų, kurie su tokiom gyvena. Arba šalia tokių. Baisu.

Sotiek isgerianti moteris - ne alkoholikė?

Kad tu geri, tai cia suprantama...vienatvė, o ko jai tiek gerti?

Su tavimi isvis niekas negyvena biggrin.gif

Dominuojanti tu nori cia buti. Gyvenime esi niekas, tai nors xia tau norisi kazkam pirstais 8 akis pabadyti, verkšlenant, kad tave cia skriaudzia istisai.
Kuo ilgiau verkslensi, tuo maziau I tave kas cia demesi kreips.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 12, 12:11)
Toks vaizdas susidaro, kad tu nori, jog tave patenkintu moteris, bet nedrysti prisipažinti, kad esi lezbietė.
Papildyta:

Su tavimi isvis niekas negyvena  biggrin.gif

Dominuojanti tu nori cia buti. Gyvenime esi niekas, tai nors xia tau norisi kazkam pirstais 8 akis pabadyti, verkšlenant, kad tave cia skriaudzia istisai.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 12, 13:11)
Papildyta:

Su tavimi isvis niekas negyvena  biggrin.gif

Taip, aš ne tik alkoholikė, bet ir lezbietė 4u.gif Pasitenkinai?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 04 12, 12:14)
Taip, aš ne tik alkoholikė, bet ir lezbietė 4u.gif Pasitenkinai?

Bet, žinok, lesbietė ir aš (a ko tu manai, Lutukė vis kriokia, kad aš nedora biggrin.gif ), na, ir alkoholikė esu. O ko ne biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 12, 12:00)
Taip. Anot jų, ir tu gyvenime pasimetus neva alkoholikė biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kaip šauksi, taip atsilieps biggrin.gif Nu kokia adekvati, save gerbianti narė, turinti savo gyvenimą tiek prisiknisinės prie kitų narių, grasins perduoti kažkam ten informaciją, print screenins postus, kad po 10 metų galėtų jais mojuoti ir grasinti piršteliu, ieškos info kas kur gyvena, kurs pasakas, kad narės vyras turi meilužių ir vaikų, kita narė, kad įsimylėjusi rusus kažkokius, dar trečia narė nevedusi iš viso ir t.t.
Nu tik psich odinočka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 04 12, 12:24)
Kaip šauksi, taip atsilieps biggrin.gif  Nu kokia adekvati, save gerbianti narė, turinti savo gyvenimą tiek prisiknisinės prie kitų narių, grasins perduoti kažkam ten informaciją, print screenins postus, kad po 10 metų galėtų jais mojuoti ir grasinti piršteliu, ieškos info kas kur gyvena, kurs pasakas, kad narės vyras turi meilužių ir vaikų, kita narė, kad įsimylėjusi rusus kažkokius, dar trečia narė nevedusi iš viso ir t.t.
Nu tik psich odinočka 4u.gif

Nebuk tokia savikritiska, tavyje dar yra ir gero. Bent as tuo tikiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2023 04 12, 12:27)
Nebuk tokia savikritiska, tavyje dar yra ir gero. Bent as tuo tikiu  4u.gif

išlindo čiukčia, čitatiel', nie pisatiel' biggrin.gif
Atsakyti