Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Moonte @ 2023 04 12, 12:27)
Nebuk tokia savikritiska, tavyje dar yra ir gero. Bent as tuo tikiu  4u.gif

Aš irgi. Montevertė iš tiesų tai labai geras žmogus. Tai iš jos tekstų matosi. Rimtai.
Čia tik jos toks juodas humoras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 12, 12:00)
Taip. Anot jų, ir tu gyvenime pasimetus neva alkoholikė biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ne, bet aš galvoju, na, adekvačios, subrendusios moterys gi nerašys: drebėk, mes dominuojančios. Čia kažkokia paauglių (ir tai, neauklėjamų) retorika. Kaip ir tas "verchas". Gailu tokių moterų, labai gailu. O ypač gailu tų, kurie su tokiom gyvena. Arba šalia tokių. Baisu.

Butent. Patvorinius bendravimo ypatumus atsinese ir cia. Desninga.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 04 12, 12:24)
Kaip šauksi, taip atsilieps biggrin.gif  Nu kokia adekvati, save gerbianti narė, turinti savo gyvenimą tiek prisiknisinės prie kitų narių, grasins perduoti kažkam ten informaciją, print screenins postus, kad po 10 metų galėtų jais mojuoti ir grasinti piršteliu, ieškos info kas kur gyvena, kurs pasakas, kad narės vyras turi meilužių ir vaikų, kita narė, kad įsimylėjusi rusus kažkokius, dar trečia narė nevedusi iš viso ir t.t.
Nu tik psich odinočka 4u.gif

Taip jo. O kodėl tave tai taip jaudina? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 12, 12:29)
Aš irgi. Montevertė iš tiesų tai labai geras žmogus. Tai iš jos tekstų matosi. Rimtai.
Čia tik jos toks juodas humoras mirksiukas.gif

As irgi tuo tikiu, todel su ja dar bendrauju. Nors ji labai guviai perima patvoriniu slenga, bendravimo maniera. As dar pamenu ja kitokia.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 04 12, 12:28)
išlindo čiukčia, čitatiel', nie pisatiel' biggrin.gif

Sugausios, issilavinusios moters mintys. Kokia paziba teveliu ir visos gimines. Paskaite toki giliu teksta manau is susizavejimo ir pasididziavimo apsiasarotu.

Man gi... OK, as suprantu kam tu tai rasai - NEISDEGS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 balandžio 2023 - 11:39
QUOTE(Moonte @ 2023 04 12, 12:32)
As irgi tuo tikiu, todel su ja dar bendrauju. Nors ji labai guviai perima patvoriniu slenga, bendravimo maniera. As dar pamenu ja kitokia.

Ji tikrai buvo labai faina, man tokios patinka. Na, dabar gal kiek šaržuoja su tuo slengu...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 12, 12:31)
Taip jo. O kodėl tave tai taip jaudina? bigsmile.gif

Va ir man rupi. Juk tai neadekvatu, jei vadovausimes jos pacios parasytom mintim.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 04 12, 12:24)
Kaip šauksi, taip atsilieps biggrin.gif  Nu kokia adekvati, save gerbianti narė, turinti savo gyvenimą tiek prisiknisinės prie kitų narių, grasins perduoti kažkam ten informaciją, print screenins postus, kad po 10 metų galėtų jais mojuoti ir grasinti piršteliu, ieškos info kas kur gyvena, kurs pasakas, kad narės vyras turi meilužių ir vaikų, kita narė, kad įsimylėjusi rusus kažkokius, dar trečia narė nevedusi iš viso ir t.t.
Nu tik psich odinočka 4u.gif

Tai aš. Ir nesupratai dėl ko?
Atsakyti
Galvojau uzlus visai forumas, bet ne atsigavo biggrin.gif , dar pratems kazkiek, bet nu ir nuobodybe cia, toks sugedusio telefono zaidimas...kas su kuo is kur ka veike lotuliukas.gif
neturit idomesniu temu pabendrauti? bigsmile.gif
saulyte bent dziaugiates? juk atsilo labai Lietuvoje. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 04 12, 12:20)
Bet, žinok, lesbietė ir aš (a ko tu manai, Lutukė vis kriokia, kad aš nedora biggrin.gif ), na, ir alkoholikė esu. O ko ne biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Eik tu biggrin.gif biggrin.gif . Ka tu galetum pasiulyti moteriai budama lezbiete? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 04 12, 12:42)
Galvojau uzlus visai forumas, bet ne atsigavo biggrin.gif , dar pratems kazkiek, bet nu ir nuobodybe cia, toks sugedusio telefono zaidimas...kas su kuo is kur ka veike lotuliukas.gif
neturit idomesniu temu pabendrauti? bigsmile.gif
saulyte bent dziaugiates? juk atsilo labai Lietuvoje.  bigsmile.gif

Tai gi tu cia pastoviai mirksti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 balandžio 2023 - 11:47
QUOTE(Maja Di @ 2023 04 12, 12:14)
Taip, aš ne tik alkoholikė, bet ir lezbietė 4u.gif Pasitenkinai?

Cia tu varai ant normalios pakraipos šeimų, ne aš. Znacyt giliai sirdyje esi lezbė, bet kadangi gyveni lietuvoje, tai tau baisu tai prisipazinti. Todel ir geri gyvendama su vyru
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 12, 12:43)
Eik tu  biggrin.gif  biggrin.gif . Ka tu galetum pasiulyti moteriai budama lezbiete?  biggrin.gif  biggrin.gif

tau - nieko.
Atsakyti