Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Maja Di @ 2023 05 10, 12:45)
Apsižiūrėk kas tų žmonių centre biggrin.gif
Mane tai supa labai geri žmonės, nuo blogų atsiriboju.
Netenkina medicina, neik, kas jus ten varo? Kiek kreipiausi, visad tinkamos pagalbos sulaukiu, niekada jokių kyšių nedaviau. Iš artimųjų kas ligoninėj gulėjo, visi patenkinti aptarnaujančiu personalu. O kai gandus iš fb imi taip ir gaunas... Kas ko nori tas to ten prirašo.
Papildyta:

Nei aš džiugavau nei ką, net nežiūrėjau to karūnavimo.

neik? mirk tipo? ka tu ci anusisnekejai? kveicia suaktini i Lietuva, bet negali jam suteikti tokiso svarbios pagalbos? tai gal nesikveiskit uzienyje gyvenanciu, ka djus gintu?

abi gi su montekrista pasidizauget kad oi visas pasaulis palaiko Ukriana, cia ne is to nusprendei ir nedziugavai? kaip tada tau rodoso, kad tas pasaulis palaiko Ukraina? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 05 10, 13:04)
neik? mirk tipo? ka tu ci anusisnekejai? kveicia suaktini i Lietuva, bet negali jam suteikti tokiso svarbios pagalbos? tai gal nesikveiskit uzienyje gyvenanciu, ka djus gintu?

Nu bet pyzdiec...mano vaikas turi gryzti I Lietuva kad, jei reikes, ginti ukrainiecius, o tuntai karinio amziaus ukrainieciu šniurais dezertyruoja is savo šalies.
Fygušky vam, patys ginkitės savo šalį.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 05 10, 13:47)
Dėl ko rašytų neigiamai?
Paprastai žmonės linkę girtis, pūstis prieš kitus, o ne atvirkščiai biggrin.gif
jau tu man nepasakok, kad tu netepi savo medikės, kai turi jos asmeninį telefoną, vakarais gali skambinti ir t.t. biggrin.gif Tu čia ką galvojio, durniai sėdi, nieko nesupranta? maišais tu jai tempi, nes antraip pasiųstų kuo toliau tave, kai skambini po darbo

Tai savim gyriasi, o ne kitus gyria biggrin.gif . Tu pati nueik ir pamatysi.
Taip, turiu, kartu zumbą šokam, bet neskambinu be reikalo. Ir aplamai į asmeninį nesu skambinus. Paskambini į registratūrą, kai ekstra atvejis priima tą pačią dieną, va kai vaikas paskutinį kartą sirgo, kai užregistravau, iš pradžių paskambino, o paskui pasiūlė atvežti. Tu nespręsk apie kitus pagal save. Tu gal nuvažiuok kada į priėmimą su kokiu artimuoju, pamatysi savo akimis, o ne pletkus nešiok. Esu buvus priėmime per pastaruosius metus gal kokius 4 kartus. Jokių priekaištų, na būna kartais kad reikia palaukti, bet jei akis drąskysi nepagreitės. Nueik į polikliniką, paži9rėk ar su maišais kas ateina. Mažiau fb gandais tikėk, kas ko nori tas to gali prirašyti.

QUOTE(-burbanti- @ 2023 05 10, 13:48)
Lietuviai yra pati arogantiškiausia tauta.
.as jau atpratus esu nuo lietuvišku snukio suraukimu. Kur nepasisuksi - visur suruge snukiai. Ko nwpaklausi - akys I žemę, galvos nulenktos ir noras kuo greiciqu pasisalinti.
Pasijauciau rimtai, kaip marsietė su savo europietisku bendravimo stiliumi  biggrin.gif

Dar viena. Kas per žmonės jus supa.... Mano puskės dukros vyras švedas, tai sakė pas mus labai visi mieli žmonės, švedai daug šaltesni. Tu jau nebe lietuvė? Nors pagal aroganciją tai niekur tokios kaip tavoji nesutikau....

QUOTE(-burbanti- @ 2023 05 10, 13:59)
Tai ka noreti...as nuejau i viena poliklin8ka del kraujo tyrimu, galvojau prie progos kepenis pasitikrinsiu. Kadangi mokejau komerc8ne kaina, liwpiau duomenis suvesti I ESveikatą. Nesugebėjo. Ad pasakiau 'jus i kisene mano pinigu neisidesit, prasau duomenis ivesti i E Sveikata'. Tipo nezinojo kaip tai oadaryti  biggrin.gif . Is principo nuejau i kita klinika, kur viska suvede be problemu. Baisu...kuo toliau, tuo baisiau.

Nu kam tos pasakos, gal pati nemoki pasižiūrėti... Viskas nuo a iki z surašyta.

QUOTE(-burbanti- @ 2023 05 10, 14:09)
Nu bet pyzdiec...mano vaikas turi gryzti I Lietuva  kad, jei reikes, ginti ukrainiecius, o tuntai karinio amziaus ukrainieciu šniurais dezertyruoja is savo šalies.

Dar neatsisakei pilietybės? Paskubėk, Lietuvai bus lengviau.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 05 10, 13:24)
Taip, turiu, kartu zumbą šokam, bet neskambinu be reikalo. Ir aplamai į asmeninį nesu skambinus. Paskambini į registratūrą, kai ekstra atvejis priima tą pačią dieną, va kai vaikas paskutinį kartą sirgo, kai užregistravau, iš pradžių paskambino, o paskui pasiūlė atvežti. Tu nespręsk apie kitus pagal save. Tu gal nuvažiuok kada į priėmimą su kokiu artimuoju, pamatysi savo akimis, o ne pletkus nešiok. Esu buvus priėmime per pastaruosius metus gal kokius 4 kartus. Jokių priekaištų, na būna kartais kad reikia palaukti, bet jei akis drąskysi nepagreitės. Nueik į polikliniką, paži9rėk ar su maišais kas ateina. Mažiau fb gandais tikėk, kas ko nori tas to gali prirašyti.
Dar viena. Kas per žmonės jus supa.... Mano puskės dukros vyras švedas, tai sakė pas mus labai visi mieli žmonės, švedai daug šaltesni. Tu jau nebe lietuvė? Nors pagal aroganciją tai niekur tokios kaip tavoji nesutikau....

Esi kvaila, kaip čebato aulas biggrin.gif Tavo diedui patinka tūpos bobos, nes ir pats nelabai protingas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 gegužės 2023 - 12:43
QUOTE(-burbanti- @ 2023 05 10, 13:09)
Nu bet pyzdiec...mano vaikas turi gryzti I Lietuva  kad, jei reikes, ginti ukrainiecius, o tuntai karinio amziaus ukrainieciu šniurais dezertyruoja is savo šalies.

nu ir dar negautu medicinines pagalbos laiku ir dar susimoketu turetu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 05 10, 13:00)
tai mano drauge rado e-sveikatoje, kad ji pasiskiepyjus, nors nesiskiepyjo doh.gif kazkas kazkur piliuska uzsidejo ir pinigelius i kisene isidejo matyt  biggrin.gif
reiktu sakau man pasitikrinti, kas ten rasoma apie mane , gal ir jau 6 vakcinom susivakcinavau lotuliukas.gif

aš irgi netikrinu kas ten ir kaip, o gal reiktų
Papildyta:

Tai ir girtųsi kaip jam visur gerai, visi be kyšių viską atlieka ir t.t. Nu kaip tu ir Montekrista biggrin.gif Tokių žmonių juk labai daug. O visi likusieji adekvatūs ir viską mato, viską žino. Žino, kad bet kurioje vieotje pilna korupcijos, blogo elgesio ir pan. Antraip, jei to nebūtų, Lietuva žydėtų. Keliai būtų kone auksu dengti, viskam pinigų užtektų, o ne skylėti būtų ir tiltai griūtų biggrin.gif
Papildyta:

Mano mama lankosi, kai prireikia, tai nereikia iš kelintų lūpų žinoti. Tai pastoviai pasakoja kokios nesąmonės. Paskutinis pavyzdys: jos gydytoja paklausė tokio klausimo, kuris visiškai ne jai turėtų būti adresuotas, o tai gydytojai, iš kurios ji atėjo. Maždaug kodėl jūs to ir ano neatsinešėte, neturite? Mama ir sako: negi aš gydytoją mokysiu kaip jai dirbti? blink.gif Arba buvo atvejis, kai neatžymėjo sistemoje. Laukia laukia ir niekaip nepakviečia. Mama sako kada mane pakviesite? Ar galiu užeiti? Akis išverčia: ne jūsų laikas! Mama sako, kad visada juk tuo laiku ateidavau, turėtų mano būti. Tai tikrino tikrino su nepasitenkinimu, gėda gi, kad višta. Po to atkeitė laiką, sutvarkė sistemoje.
Niekas nesako, darbas sunkus, negatyvus, gi nepasidžiaugti pas medikus žmonės eina. Bet tai tą žinant, reikia nuolankumo. Reikia naudoti žodžius: atsiprašau, nepykite, nesužiūrėjau/kolegė nesužiūrėjo, sistema užlūžo ar pan. Na ir niekas nepyktų. Bet kad dirba kiaulės, kitaip nepavadinsi. Ir tad akaip tik skundų suliaukia. Kai žmogus atsiprašo suklydęs, tai niekas ir nepyksta bei skundų nerašo
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 05 10, 14:42)
Esi kvaila, kaip čebato aulas  biggrin.gif Tavo diedui  patinka tūpos bobos, nes ir pats nelabai protingas?

Toks pat. Jei būtų toks "protingas" kaip tu, aš su juo negyvenčiau biggrin.gif
QUOTE(Monteverte @ 2023 05 10, 15:49)
aš irgi netikrinu kas ten ir kaip, o gal reiktų
Papildyta:

Tai ir girtųsi kaip jam visur gerai, visi be kyšių viską atlieka ir t.t. Nu kaip tu ir Montekrista biggrin.gif Tokių žmonių juk labai daug. O visi likusieji adekvatūs ir viską mato, viską žino. Žino, kad bet kurioje vieotje pilna korupcijos, blogo elgesio ir pan. Antraip, jei to nebūtų, Lietuva žydėtų. Keliai  būtų kone auksu dengti, viskam pinigų užtektų, o ne skylėti būtų ir tiltai griūtų biggrin.gif

Tau neįdomu tavo tyrimai?
Monteverte, tu visur matai tik blogį, korupciją, kyšius. Pranešk kai matai, o ne pletkus nešiok. Pilna tarnybų tuo užsiimančių. Pažiūrėk Tapinas kokius širšių lizdus išjudino.... Manęs kas kyšio paprašytų... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 05 10, 15:04)
Toks pat. Jei būtų toks "protingas" kaip tu, aš su juo negyvenčiau biggrin.gif

Tau neįdomu tavo tyrimai?
Monteverte, tu visur matai tik blogį, korupciją, kyšius. Pranešk kai matai, o ne pletkus nešiok. Pilna tarnybų tuo užsiimančių. Pažiūrėk Tapinas kokius širšių lizdus išjudino.... Manęs kas kyšio paprašytų... biggrin.gif

Tarnybų biggrin.gif biggrin.gif
Tai jos ir reaguoja tik į tokius kaip Tapinas, kurie vieši, o į kitus spjauna. Žino, kad joks normalus, užsiėmęs žmogus nenorės po teismus tampytis, viešintis, gauti pilna negatyvo dozių ir pan. Juk paprastas žmogus tik su ypatingai gera pažintimi prokuratūroje gali kažką padaryti. Tu ir šito nežinojai? biggrin.gif
Atsakyti

Žemaitaitis vėl prasinešė 😃

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 05 10, 15:38)
<p>Žemaitaitis vėl prasinešė 😃</p>

vau kas per drasa kritikuoti Izraeli, juk tai sventa salis, niekas ju kritikuoti negali biggrin.gif amen dabar bus Zemaitaiciui biggrin.gif nors pasake jis teisybe, idomu is kur ta jo drasa?
Papildyta:
Del medicinos, jei Lietuvoje butu viskas gerai ir jei tik Montevertei ar man kas vaidentusi, Lietuva nepirmautu perteklinem mirtim Europoje.

Lietuva patenka tarp šalių, kur perteklinis mirčių skaičius dažną mėnesį buvo didesnis nei Europos Sąjungos vidurkis
https://osp.stat.gov...irciu-pervirsis
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 05 10, 15:15)
Tarnybų biggrin.gif  biggrin.gif
Tai jos ir reaguoja tik į tokius kaip Tapinas, kurie vieši, o į kitus spjauna. Žino, kad joks normalus, užsiėmęs žmogus nenorės po teismus tampytis, viešintis, gauti pilna negatyvo dozių ir pan. Juk paprastas žmogus tik su ypatingai gera pažintimi prokuratūroje gali kažką padaryti. Tu ir šito nežinojai? biggrin.gif

kokia ji buka jeibogu ir naivi, kokiam marse gyvena, ar apsimeta cia sapais nesuprantu doh.gif

tai dar pinigu reikia tureti teismam, ir kam pasiskusi? pas msu mieste jau minejau ir teismuose buvo veina medike, uz kysiu emima del neigalumo, nu ir ka dirbo sau toliau, nepajudinama, O kur dingti tiem paprastuiem zmonem po teismo? keltis i kita miesta gyventi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 gegužės 2023 - 14:58
QUOTE(lutuke123 @ 2023 05 10, 16:00)
kokia ji buka jeibogu ir naivi, kokiam marse gyvena, ar apsimeta cia sapais nesuprantu doh.gif

tai dar pinigu reikia tureti teismam, ir kam pasiskusi? pas msu mieste jau minejau ir teismuose buvo veina medike, uz kysiu emima del neigalumo, nu ir ka dirbo sau toliau, nepajudinama, O kur dingti tiem paprastuiem zmonem po teismo? keltis i kita miesta gyventi?

ne tas žodis
tuoj rašo 'apskųsk', ko čia tik forume rašai. Tai pati jei tokia arši, turėtų būti 100 kartų ką nors skundusi. Bet kažkaip nepasidalina sao teigiamais rezultatais biggrin.gif Antraip ji žinotų, kad apskundus kokį tai aplaidų tarnautoją ar mediką, tuo viskas nesibaigs. Teks apskųsti ir tą komisiją, nes garantuotai Lietuvoje ten visi korupcininkai + nepotizmas, pažintys. Tada teks skųstis teisme, ten vėl praktiškai niekas nelaimi be apeliacijos. Arba jei laimi, tai ta kita pusė duoda apeliacijai. Tada vėl apeliuot ir taip iki aukščiausio eiti ar net europos.
Ir tai tik su vienu atvjeu, su vienu skundu. O Lietuvoje sukus apsukus nueisi kitur kitą dieną ir vėl tau ten supartalins reikalą. Tada sekantį skųsti? Ir taip gyventi teismuose? Kažin pati Maja taip ar gyvena? Juk nebūna taip per gyvenimą, kad viskas visada žmogui yra gerai. Tu būk ant kokios nori pozityvo bangos, užtenka kad koks vaikas susirgs ar artimasis senas, numirs ir viskas. Visas pozityvo burbulas sprogs. Neveltui posakis viena bėda nevaikšto.
Todėl ir rašydavau čia žmonėms, kad jei kas blogai - įrašinėkit, nevaikščiokit pliki. galima tada žurnalistams perduoti ar šiaip parodyti, kad yra įrašas. Tada žiūrėk ir teismų maratono neprireiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 05 10, 16:16)
ne tas žodis
tuoj rašo 'apskųsk', ko čia tik forume rašai. Tai pati jei tokia arši, turėtų būti 100 kartų ką nors skundusi. Bet kažkaip nepasidalina sao teigiamais rezultatais biggrin.gif Antraip ji žinotų, kad apskundus kokį tai aplaidų tarnautoją ar mediką, tuo viskas nesibaigs. Teks apskųsti ir tą komisiją, nes garantuotai Lietuvoje ten visi korupcininkai + nepotizmas, pažintys. Tada teks skųstis teisme, ten vėl praktiškai niekas nelaimi be apeliacijos. Arba jei laimi, tai ta kita pusė duoda apeliacijai. Tada vėl apeliuot ir taip iki aukščiausio eiti ar net europos.
Ir tai tik su vienu atvjeu, su vienu skundu. O Lietuvoje sukus apsukus nueisi kitur kitą dieną ir vėl tau ten supartalins reikalą. Tada sekantį skųsti? Ir taip gyventi teismuose? Kažin pati Maja taip ar gyvena? Juk nebūna taip per gyvenimą, kad viskas visada žmogui yra gerai. Tu būk ant kokios nori pozityvo bangos, užtenka kad koks vaikas susirgs ar artimasis senas, numirs ir viskas. Visas pozityvo burbulas sprogs. Neveltui posakis viena bėda nevaikšto.
Todėl ir rašydavau čia žmonėms, kad jei kas blogai - įrašinėkit, nevaikščiokit pliki. galima tada žurnalistams perduoti ar šiaip parodyti, kad yra įrašas. Tada žiūrėk ir teismų maratono neprireiks smile.gif

man atrodo, kad uz ja viska vyras daro, kad ji niekur nesiorientuoja smile.gif dar matyt pinigu turi pakankamai, vyras matyty gerai uzdirba, geru rysiu, draugu, tai vargo ir nemato, o kai empatijos truksta, tai nemato eiliniu zmoniu problemu, kurie ne tokie turtingi ir neturi draugu gydytoju unsure.gif
Atsakyti