QUOTE(Maja Di @ 2023 05 10, 17:35)
Nu, vakar per žinias girdėjau. Be žodžių tokie Seimo nariai... Na bet ir išrenka tokius atitinkamas kontingentas.
Monteverte, atrodo tu sovietmety gyveni. Pabandyk apskųsti, tikrai reaguos. Kaip baigsis neaišku, nes pletkų nepakanka, reikia įrodymų.
Aš klausausi kaip SM emigrantės nekenčia ukrainečių. Pačios išvyko svetur, matyt bulinamos buvo. Nes dažniausiai taip ir būna, jei iš tavęs tyčiojasi vaikystėj, tu tą patį darai paskui su kitais. Arba kaip sovietinėj armijoj būdavo, pradžioj iš tavęs tyčiojasi, paskui tu iš tokių pačių kaip pats buvai. Man tai nei kiek neskauda, kad pas mus atvažiavo ukrainiečiai, mus ruskis užpultų irgi bėgtume kažkur. Nevarytų atgal į karo lauką, duotų pastogę. Tikiuosi. Manau nėra daug tokių be visiškos empatijos.
jo aisku smulkmenos, tik irodymu reikia ir keliu metu teismu
Man asmeniskai nei viena tauta netrukdo, kai zmogus elgiasi zmoniskai. O kai naglai puola tuos kurie ji maitina, nu atleiskit tada man jau jis nesvarbu kad ir ukrainietis pakyletasis.
Jau kaip Lietuvoje zmones bulina, tai to niekur gyvenime nepatyriau, nespresk pagal savo aplinka, todel ir pasilieka vakaruose zmones, nes cia pagarba zmogui yra.
jau taip bega nuo tu rusu taip bega, kad vasara ruosiasi atostogu gristi ten

, dar tokiu ciudu gyvenimme negirdejus, kad i karo zonas atsotogauti vaziuotu karo pabegeliai

vat ko nekenciu tai aferistu, nahalschiku ir agresyviu zmoniu, va tokie lai atgal i savo urvelius ir vaziuoja, arba pas maja i kaimynus, lai ji dziaugiasi