QUOTE(Maja Di @ 2023 05 26, 16:49)
O su šunim problemų nėra? Vaikai senatvėj atvažiuos tavęs aplankyt, anūkus atveš, kaip faina. Mergaitėm nagus lakuot galėsi, pasakas skaityt.
o kas per aplinka, kad netinka vaikų auginimui? Lietuvoe vienos iš geriausių sąygų ES vaikų auginimui.
Nors ne visada, bet kartais tau pritariu. Kartais užknisa tie šunų a-la mylėtojai, va dabar buvau prie jūros, nors ir sustatyti ženklai, vis vien šunpalaikius, sisiojančius ant smėlio tempiasi. Negana šunis, vakar mačiau viena durnė katę už pavadėlio atsitempė

. O paskui pyktinasi ir šaukia- numyžti ir prišikti pližai. Žmonėms dabar tvarkingi tulikai yra, manau nebemyža kur papuola, tai juos šunys pakeitė. Viena pušaitė prie mano namų visa aprudijus, jaučiu greit mirs, veda šunmyliai savo augintojus ir leidžia kojas kilnot kur jiems norisi

. Uždėtų didžiulius mokesčius šunų augintojams, gal tiek nebeveistų.... Anądien pas vieną pažįstamą ėjau, tai kol iki 5 ukšto užlipau, gal 6 skirtingus amsėtojus girdėjau. Galvoju, gerai, kad bute negyvenu
nepalyginamai mažesnės
tame ir esmė, kad mane tas vargina, man labai neįdomu ir nuobodu
aš sena galva, vaikai man kažkas tolimo, labai neįdomu
aš nežaidžiu su šunimis, žaidžia vyras, aš juos tik tvarkau, vedžioju, bendrauju. Tik pradedu žaisti - atrodo, kad dirbu sunkiausią darbą

greitai pavargstu ir nebegaliu
nu pati aprašei, baisi šalis, net nėra normalių gyvūnų pliažų. Vieną kakokį nusmurgusį atvėrė Šventojoje. Bent du turi būti. Kaip galima mažus kartu su dideliais suvesti kartu? O jei didelis užpuls mažą?
Šaunuoliai katės šiemininkai, spaudžiu visas lapkas