Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Maja Di @ 2023 06 26, 11:08)
Toks jis ir žinomas jei LT spauda neperspausdino. Bet va kaip antivakseriam nesiseka, nuo skiepų visi miršta. Kai tuo tarpu normalūs žmonės nuo skiepų nemiršta biggrin.gif .
Papildyta:

O kai tu vartoji žodį teletabis, kaip tada? Taigi jum garbė būt antivakseriais biggrin.gif . Klausiausi jūsų dievuko vėgėlės kalbą. Nu jei lietuviai nubalsuos už tokį, tai tikrai Lietuvai pabaiga blink.gif

jums ant smegenų peršoko, tai dar baisiau
juk tai akivaizdu
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 06 26, 10:49)
Tai ar jis buvo skiepytas ar tik kaltino kažką?
Profesionalus sportas oi kaip per širdį kerta.
Papildyta:
Ir koks jis profesionalus kai net google neranda, randa tik Miguel Cabrera.
Ar čia tik antivakseriai bile kokių mirčių ieško....

Kokia tu durna. Aiskiai parasyta, kad nuo vakcinu, ypac jauniems zmonems miokardito rizika padideja. Pati rasei, kad ale buna komplikaciju, niekas neneigia. Ko neigi dabar, vaksere?
Jeigu ieskoti nemoki, tai ir neranda. Va jusu problema dar ir cia. Nemokat naudotis google paieska.
Tu pamirsai jau kas Lt buvo?
"Lietuvoje – dar viena itin sunki reakcija į COVID-19 vakciną: 20 metų jaunuolį ištiko miokarditas. Vaikiną miokarditas ištiko praėjus keturioms dienoms po vakcinacijos."
"Lietuvoje – dar du miokardito atvejai po COVID-19 vakcinos: šįkart pasireiškė vyresniems LRYTAS.LT SVEIKATA MEDICINOS ŽINIOS"
Ir t.t.

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 06 26, 11:08)
Toks jis ir žinomas jei LT spauda neperspausdino. Bet va kaip antivakseriam nesiseka, nuo skiepų visi miršta. Kai tuo tarpu normalūs žmonės nuo skiepų nemiršta biggrin.gif .
Papildyta:

Prie ko cia lt spauda? Ji daug ko neperspausdina. Prie ko cia zinomumas? Kas teige, kad jis zinomas? Tu maisai zinomuma ir profesionaluma.
Mirsta ir normalus, tik tu kaip visada nematai.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 06 26, 12:16)
Teletabis yra siaip silpnaprotis, kudykio proto.
ANtivakseriai siaip tam tikra pozicija, labai konkreti, yra zmones kurie apie tai diskutuoja, cia niekas niekuomet apie tai nediskutavo.
Bet va PARTIJA pavartojo zodi ir partijios pakalikai eme kartoti.
Kuo skiriesi nuo kokio vatniko kuris aklai nekritiskai tiki Putinu? Tiki nekritiskai kitais lyderiais.

Fanatikai tiki "mokslu", nors tas moksla yra jiems sugromuliuotos tiesos pateiktos ish suinteresuotu lyderiu, vatnikaii tiki "istorija",, nors tai ne istorija o vel sugromuliuotos "tiesos".

Visi fanatikai pusprociai tiki dievo zhodziais nors to dievo nemate, tiki mokslu, nors nezhino, kas tas mokslas, tiki istorija, nors nieko joje neraukia. Jie tiesiog TIKI, nes siplnaprociams nieko ir nebelieka, tik tiketi ir kartoti kazhkieno sugromuliuotas "tiesas"

O tie stiprapročiai, kurie tiki sąmokslo teorijom kaip vadinami?
Papildyta:
Bet ot noras knistis po visur ir ieškot mirčių kad savo bukumą pateisint.....
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 06 26, 11:44)
Bet ot noras knistis po visur ir ieškot mirčių kad savo bukumą pateisint.....

"ieškot mirčių nuo miokardito, kad pateisint bukumą?"
aaa, tai buki tie, kurie ėjo skiepytis
gavo ko norėjo ar ne? pagaliau tau daeina? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 06 26, 11:44)
O tie stiprapročiai, kurie tiki sąmokslo teorijom kaip vadinami?

Taip pat vadinami. Taip pat.
Bet jus nieko nuo ju nesiskiriate. Tai kad kartojate REZHIMO tiesas, jusu nedaro protingesniais, nei kartotumet kokio patvorio lyderio teorijas. Na faktas, kad kartojate rezhimo tiesas jums suteikia, kazhhkoki pojuti, kad ten yr ir mokslininku ir baigusius kazhka...
Bet esme yra pozhiurio i aplinka principas, analize ar tikejimai. Rezhimai paprastai prakisha, kur kas pavojingesnes teorijas nei atskiri asmenys. Vilku gauja pavojingesne uz atskirus pleshrunus...

Dauguma zhmoniu yra silpno proto, mastanciu labai nedaug. Tai ir ishsibarsto jie tarp dvieju panashiu stovyklu.

Saksyim sheimu marshas. Jei jis ateitu i valdzia tai butu tokia pat beprotyste ish esmes.
Protingi zhmones i valdzia niekada neateis, nes shiuo istorijos metu jie nereikalingi, patogiausi yra psichai sugebantys patraukti bukaprociu minias
Papildyta:
Paimkite Adolfa Hitleri.
Kiek ten "mokslininku" jam padejo su visokiomis teorijomis? O "tikintys mokslu" vokietukai buvo pasiruoshe mirti uzh "tiesa".
Nors Adolfas pradejo kaip tipishkas patvorinis smuklese.

Ar koks Leninas... Koks ten mokslas buvo padarytas. O ba na... Grybauskaite dirbo ir desti tokius mokslus.

Man vienas dalykas ish karto suskambejo. Po 1991 visoki komunistinei shuda pashalino ish univeru, nors ten buvo ir prasme kai kurios. Sakysim Leninizmas tai sistemizuota teorija, kaip rpofesionalus revoliucionieriai formuoja visuomenes.. Ka dabar ir matome su neomarksistais, kovotojais priesh virusa, klimato atshilima ir t.t.

Bet buvo palikta religija universitetuose. Na kam reikalingas mokslas, jei yra religija? Tai visai nesuderinami dalykai.
Cia tas pats, kaip toje pacioje institucijoje mokintu gailesningumo ir kartu sadizmo, ar mokintu shlovinti anarchija ir chaosa o kartu destytu, kaip kurti tvarka ir harmonija
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 06 26, 12:06)
Bet buvo palikta religija universitetuose. Na kam reikalingas mokslas, jei yra religija? Tai visai nesuderinami dalykai.
Cia tas pats, kaip toje pacioje institucijoje mokintu gailesningumo ir kartu sadizmo, ar mokintu shlovinti anarchija ir chaosa o kartu destytu, kaip kurti tvarka ir harmonija

Religiją gadina tie patys avinai (teletabiai). Religija protingo žmogaus rankose yra galingiausias ginklas, už atominį galingesnis, tuo atveju, jei aišku atominis nepasiektų viso pasaulio kampelių. Nes jei jau visą pasaulį pasiektų, tai jau niekas netenka prasmės.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 06 26, 13:15)
Religiją gadina tie patys avinai (teletabiai). Religija protingo žmogaus rankose yra galingiausias ginklas, už atominį galingesnis, tuo atveju, jei aišku atominis nepasiektų viso pasaulio kampelių. Nes jei jau visą pasaulį pasiektų, tai jau niekas netenka prasmės.

Kartais paskaitai tave ir galvoji- kokioj paralelinėj erdvėj tu gyveni....
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 06 26, 14:17)
Kartais paskaitai tave ir galvoji- kokioj paralelinėj erdvėj tu gyveni....

Oi ne, aš labai žemiška, tiesiog suprantu priežasties-pasekmės procesus, pastebiu Visatos ritmą ir mokausi į jį įeiti, būti jame, mokausi suprasti kas leidžiama, kas ne, kodėl vieni laimi, kiti ne, nors aplinkiniai juos laiko gerais žmonėmis. Mokausi išnaudoti žmogui duotą potencialą, nes aš ne skruzdė šiame kūne, aš daugiau, su didesnėm galimybėm. O tu tiesiog gyveni tik pagal tai, kiek išmokai savo ribotu proteliu, o daugiau jokiomis juslėmis bei galimybėmis nemoki naudotis ir galvoji, kad jų nėra. Daug ką laikai fantastika, išgalvotu dayku, nesuprasdama kur iš tiesų tikra ir realu, o kur tikrai prikurta. Toks ir skirtumas tarp mūsų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 06 26, 15:50)
Oi ne, aš labai žemiška, tiesiog suprantu priežasties-pasekmės procesus, pastebiu Visatos ritmą ir mokausi į jį įeiti, būti jame, mokausi suprasti kas leidžiama, kas ne, kodėl vieni laimi, kiti ne, nors aplinkiniai juos laiko gerais žmonėmis. Mokausi išnaudoti žmogui duotą potencialą, nes aš ne skruzdė šiame kūne, aš daugiau, su didesnėm galimybėm. O tu tiesiog gyveni tik pagal tai, kiek išmokai savo ribotu proteliu, o daugiau jokiomis juslėmis bei galimybėmis nemoki naudotis ir galvoji, kad jų nėra. Daug ką laikai fantastika, išgalvotu dayku, nesuprasdama kur iš tiesų tikra ir realu, o kur tikrai prikurta. Toks ir skirtumas tarp mūsų smile.gif

Bet man patinka kaip aš gyvenu. Man viskas gerai, na aišku kokia jachta nepatrukdytų, bet man užtenka visko ką turiu, ir sveikata ir šema ir draugai ir pragyvenimui užtenka- pakeliavimui, koncertams. Sakai geriau skraidyti padebesiais ir matyti tik purvą aplink?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 06 26, 15:06)
Bet man patinka kaip aš gyvenu. Man viskas gerai, na aišku kokia jachta nepatrukdytų, bet man užtenka visko ką turiu, ir sveikata ir šema ir draugai ir pragyvenimui užtenka- pakeliavimui, koncertams. Sakai geriau skraidyti padebesiais ir matyti tik purvą aplink?

Kokį purvą? Kas tau purvas, kitam gal šviesa? nemanai?
Jei tau iki dabar su tokiu suvokimu sekasi, tai tu naudojiesi tik sukauptu savo giminės + vyro giminės, kurie jau mirę resursu, bet jie nėra neišsenkantys. Jų gali neliki tavo anūkams, pvz.
Tu gi net nesupranti iš kur viskas imasi ir kad nieko nėra atsitiktinai smile.gif
Atsakyti

Kokia tu durna. Aiskiai parasyta, kad nuo vakcinu, ypac jauniems zmonems miokardito rizika padideja. Pati rasei, kad ale buna komplikaciju, niekas neneigia. Ko neigi dabar, vaksere?
Jeigu ieskoti nemoki, tai ir neranda. Va jusu problema dar ir cia. Nemokat naudotis google paieska.
Tu pamirsai jau kas Lt buvo?
"Lietuvoje – dar viena itin sunki reakcija į COVID-19 vakciną: 20 metų jaunuolį ištiko miokarditas. Vaikiną miokarditas ištiko praėjus keturioms dienoms po vakcinacijos."
"Lietuvoje – dar du miokardito atvejai po COVID-19 vakcinos: šįkart pasireiškė vyresniems LRYTAS.LT SVEIKATA MEDICINOS ŽINIOS"
Ir t.t.

Papildyta:
Prie ko cia lt spauda? Ji daug ko neperspausdina. Prie ko cia zinomumas? Kas teige, kad jis zinomas? Tu maisai zinomuma ir profesionaluma.
Mirsta ir normalus, tik tu kaip visada nematai.

Tai kelių d.bėgy, o ne po 2metų tie šalutiniai

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 06 26, 16:17)
Tai kelių d.bėgy, o ne po 2metų tie šalutiniai</p>

žinovė biggrin.gif
visi vaistai turi šalutinius ir tik patys silpniausi miršta iš karto
Atsakyti