Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

savo kojas nudistu pleze? o mums koks skritumas kur tavo kojas, lygiai taip pat ir namie jas galejai nusifotkinti biggrin.gif

o del darzoviu gerybiu, nevakuoji ziemai?

Šparaginių ir tarkuotų cukinijų pašaldžiau. Vienu būdu agurkų užvakavau. Raugintų tai kaime mama padarė, nes ten rūsys geras. Pomidorus darau savo sultyse, bet aš apie tai, kad tiesiog nesusivalgo 😃

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 08 23, 14:16)
Šparaginių ir tarkuotų cukinijų pašaldžiau. Vienu būdu agurkų užvakavau. Raugintų tai kaime mama padarė, nes ten rūsys geras. Pomidorus darau savo sultyse, bet aš apie tai, kad tiesiog nesusivalgo 😃</p>

Jau šparagines nuimei? Aš tai jas apverdu prieš šaldant. Pernai radau labai skanų cukinijų receptą pomidorų padaže. Tokios traškios gaunasi. Pridariau. Dabar nebeturiu kur dėt, visas drauges, visas kolegas apdalinau. Derlius nesvietiškas.
Atsakyti
Lutuke, nieko čia nepadarysi. Jau tiek to mėšlo visur, kad niekas nebeišspręs. Net diktatorius ir išstojimas iš ES. Nes diktatoriui reikės apsaugos, paramos ir jis juos turės apdalinti turtais, kad pats išsilaikytų. Tai pasikeis tik žaidėjai nebent. Nubiednins priešiškus, apdovanus naujus lojalius. Išeitis nebent pačiam tapti drakonu ir eiti į valdžią smile.gif
Atsakyti

Jau šparagines nuimei? Aš tai jas apverdu prieš šaldant. Pernai radau labai skanų cukinijų receptą pomidorų padaže. Tokios traškios gaunasi. Pridariau. Dabar nebeturiu kur dėt, visas drauges, visas kolegas apdalinau. Derlius nesvietiškas.

Aš irgi apverdu. Jos pas mane jsu bent mėnesį dera. Žemaūgės praktiškai baigėsi, dabar vijoklinės.

Atsakyti

Lutuke, nieko čia nepadarysi. Jau tiek to mėšlo visur, kad niekas nebeišspręs. Net diktatorius ir išstojimas iš ES. Nes diktatoriui reikės apsaugos, paramos ir jis juos turės apdalinti turtais, kad pats išsilaikytų. Tai pasikeis tik žaidėjai nebent. Nubiednins priešiškus, apdovanus naujus lojalius. Išeitis nebent pačiam tapti drakonu ir eiti į valdžią smile.gif

Tai va as taip ir galvoju, kad jau greičiau lai kam reikia nusidegraduoja, issivalo ir kuriam nauja žmonijos etapa. Nes bėdų tiek, kad Lietuva vargu ar ka ispres. Čia visų žmonės turi samoninguma atrasta, sazine, morale. O dabar toks jovalas, kas net nežinotum nuo ko tvarkyt pradet.

Atsakyti

Kazka sapaliojat is labai labai zemai (nepykit jei ka)  

Jei gautum paramos is ES fondu verslui 100 000 negrazinamu ,ir toliau sapaliotum apie diktatorius?

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 08 23, 19:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73096701" data-time="1692786741"><div><p>Lutuke, nieko čia nepadarysi. Jau tiek to mėšlo visur, kad niekas nebeišspręs. Net diktatorius ir išstojimas iš ES. Nes diktatoriui reikės apsaugos, paramos ir jis juos turės apdalinti turtais, kad pats išsilaikytų. Tai pasikeis tik žaidėjai nebent. Nubiednins priešiškus, apdovanus naujus lojalius. Išeitis nebent pačiam tapti drakonu ir eiti į valdžią vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kazka sapaliojat is labai labai zemai (nepykit jei ka)  </p><p>Jei gautum paramos is ES fondu verslui 100 000 negrazinamu ,ir toliau sapaliotum apie diktatorius?</p>

Nesuprantu kokiam durnam reikia būti, kad norėti jog Lietuva išstotų iš ES ar NATO blink.gif . Neįsivaizduoju geresnės valdžios nei dabartinė, aišku yra trūkumų, bet jei kiti būtų tikrai geriau nebūtų.
Atsakyti

Nesuprantu kokiam durnam reikia būti, kad norėti jog Lietuva išstotų iš ES ar NATO blink.gif. Neįsivaizduoju geresnės valdžios nei dabartinė, aišku yra trūkumų, bet jei kiti būtų tikrai geriau nebūtų.

Dabartine valdzia atitrukus nuo gyvenimo .Bet geriau kol kas neisoko ...  siaip kokia nubalsuoja susirinke tokia ir turim .As senai verslauju ir tik kai koncervatnikai ateina i valdzia -visi ja keikia ir praktiskai reikia sriti verslo keisti nuo visokiu mokesciu arba taisykliu durnu .bet kazkokiu rusu ar dar kokiu babaju tikrai nereikia 

Atsakyti
Visos vienodos... kokia tauta, tokia ir valdzia...
Beje, pazistamas uzsienietis, pensijos gauna virs 3000€. Eil8nis darbuotojas. Dziaugiuosi, kad mano sunus apsisprende galutinai studijuoti uzsienyje 😍😍😍
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 08 23, 20:11)
Visos vienodos... kokia tauta, tokia ir valdzia...
Beje, pazistamas uzsienietis, pensijos gauna virs 3000€. Eil8nis darbuotojas. Dziaugiuosi, kad mano sunus apsisprende galutinai studijuoti uzsienyje  😍😍😍

Kokioj čia šaly? O tai nori pasakyt pas mus nėra gaunančių pensijos po 3 tūkst? Va tokią senjorę pažįstu iš sporto klubo, sakė kas mėnesį po maždaug 400 klubui palieka, nes asmeninį trenerį ima. Nu negražu klaust kokia ta pensija, bet nu ne tūkstantis, manau biggrin.gif .
Mano podružkė iš Ispanijos jau grįžo, tai kai pasakė kokios algos, tai tikrai kai kuriose srityse pas mus daugiau žmonės uždirba nei tą patį darbą dirbtų ten. Ir pensijos (ispaniškos) mažiau gaus nei aš ax.gif . Na mano stažas didesnis, bet vis tiek ax.gif
Galėtum tu irgi paskui savo sūnų važiuot, mažiau ant LT varytum. Gal.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 08 23, 19:59)
Dabartine valdzia atitrukus nuo gyvenimo .Bet geriau kol kas neisoko ...  siaip kokia nubalsuoja susirinke tokia ir turim .As senai verslauju ir tik kai koncervatnikai ateina i valdzia -visi ja keikia ir praktiskai reikia sriti verslo keisti nuo visokiu mokesciu arba taisykliu durnu .bet kazkokiu rusu ar dar kokiu babaju tikrai nereikia </p>

Nu bet nesakyk, teisingą dabar nori mokesčių reformą prastumt. Kodėl vieni turi mokėt mažesnius mokesčius nei kiti ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 08 23, 19:30)
Kokioj čia šaly? O tai nori pasakyt pas mus nėra gaunančių pensijos po 3 tūkst? Va tokią senjorę pažįstu iš sporto klubo, sakė kas mėnesį po maždaug 400 klubui palieka, nes asmeninį trenerį ima. Nu negražu klaust kokia ta pensija, bet nu ne tūkstantis, manau biggrin.gif .
Mano podružkė iš Ispanijos jau grįžo, tai kai pasakė kokios algos, tai tikrai kai kuriose srityse pas mus daugiau žmonės uždirba nei tą patį darbą dirbtų ten. Ir pensijos (ispaniškos) mažiau gaus nei aš ax.gif . Na mano stažas didesnis, bet vis tiek ax.gif
Galėtum tu irgi paskui savo sūnų važiuot, mažiau ant LT varytum. Gal.
Papildyta:

Nu bet nesakyk, teisingą dabar nori mokesčių reformą prastumt. Kodėl vieni turi mokėt mažesnius mokesčius nei kiti ax.gif .

tokiu, kurie parduoda sklypus, butus ir kita NT. Tai tokius pazistu, keliauja, eina i privacias klinikas ir t.t.. paklausk, ko bijai? Nenores-neatsakys. Kame problema? Pvz. Kiek tu gauni algos?
O siaip lb noreciau, manau ir isvaziuosiu. Tuo labiau kviecia pastoviai drauge...
O kiek tu gausi pensijos?
"Ispanijoje vidutinė pensija siekia 1191 eurą: reformomis žada dar padidinti, bet dirbantieji nepatenkinti"
Cia LT:
"Vidutinė senatvės pensija pernai augo 61 eurų ir siekia 474 eurus"
Nebent tavo drauge nelegaliai dirbo ... o gal turi 10 metu darbo stazq?

Cia kas moka mazesnius mokescius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 23 rugpjūčio 2023 - 18:44
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 08 23, 18:20)
Jei gautum paramos is ES fondu verslui 100 000 negrazinamu ,ir toliau sapaliotum apie diktatorius?</p>

verslas tu verslas Lietuvoj, kupi prodaj biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 08 23, 18:59)
</div></blockquote><p>Dabartine valdzia atitrukus nuo gyvenimo .Bet geriau kol kas neisoko ...  siaip kokia nubalsuoja susirinke tokia ir turim .As senai verslauju ir tik kai koncervatnikai ateina i valdzia -visi ja keikia ir praktiskai reikia sriti verslo keisti nuo visokiu mokesciu arba taisykliu durnu .bet kazkokiu rusu ar dar kokiu babaju tikrai nereikia </p>

Maja ryškiai nuo realybės atitrūkusi, pašalpinė bobelė, nieko nesupranta versle, todėl ir meldžiasi valdžiai biggrin.gif
Atsakyti