Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2023 08 30, 09:57)
Cia tavo nuomonė. As ja priimu, kaip tokią, bet tai nereiskia, kad pakeisiu savo isitikinimus. Mano nuomone yra, kad yra dvi lytys 'vyras- moteris', o visa kita - sielos problemos. Tai mano nuomone. Su ja tau nereikia sukltikti, priimk ja tokia, kokia ji yra man. Tai mano nuomonė. Ji nera nei geresnè, nei blogesne uz tavaja.

Tavo nuomone ar mano nera idomios ir svarbios, mes galim bet ka paistyti, tas netures reikshmes, todel ir paskemiu.

Bet kazhkas priima istatymus, o tada jau gali kazhkas nukentet be pagrindo. Tada gali atsirasti ir atsakomybe uzh nuomone del kurios buvo kazhkam padaryta zhala.

Va sakysim tikra moteris ir moteris kuri tokia tapo po operaciju, terapiju.
Pmirshka varianta, kad ja laikys vyru. Nes tas niekam nenaudinga, visiems problemos. O jei ivestu dar viena lyti, tai gal normalios moterys butu labiau patenkintos?
Aishku TS moterys nebus patenkintos, joms tinka dabartine tvarka dvieju lyciu. Bet sutik, kad jos skiriasi nuo tikru moteru...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 08 30, 11:03)
Negalvoju. Visur žmonės vienodi. Tik skirtumai tam, kad kitur nukentėję gali prisiteisti ir milijonus, o pas mus pššš smile.gif
Ir dar mano postas toks buo dėl to, kad teletabė Maja vis galvodavo, kad pas mus beveik viskas gerai, tvarka, beveik visi atsakingi ir t.t. biggrin.gif

Nu jau nu. Viskas gerai negali būti, visur yra žmonės su savo privalumais ir trūkumais. Tik aš nematau kitos šalies kur labiau nei Lietuvoj norėčiau gyventi. Visur yra visko. Utopija yra ideali visuomenė. To niekada nebus.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 08 30, 10:18)
Tavo nuomone ar mano nera idomios ir svarbios, mes galim bet ka paistyti, tas netures reikshmes, todel ir paskemiu.

Bet kazhkas priima istatymus, o tada jau gali kazhkas nukentet be pagrindo. Tada gali atsirasti ir atsakomybe uzh nuomone del kurios buvo kazhkam padaryta zhala.

Pmirshka varianta, kad ja laikys vyru. Nes tas niekam nenaudinga, visiems problemos. O jei ivestu dar viena lyti, tai gal normalios moterys butu labiau patenkintos?
Aishku TS moterys nebus patenkintos, joms tinka dabartine tvarka dvieju lyciu. Bet sutik, kad jos skiriasi nuo tikru moteru...

biggrin.gif tu bandai irodyti, kad tavo nuomonė teisingesnė už manage. Nereikia, as jau tokiame amžiyje, kai nebijau pasakyti ka is tikruju gqlvoju. Nors gql tai ne su amziumi ateina, gal greiciau tai yra charakterio bruožas. As niekada pries nieką besiklaupiau ant keliu, jauna buvau ar pasenau. Mano nuomonė man visada buvo man istatymas. Mano istatymas man. Visdelto reikia turėti 'smarvės' atstovėti savo nuomonę, kai daug lupu šnibžda ar rėkia garsiai I ausį - tu esi homofobas.
Ne biggrin.gif , as ne homofobė, as tik turiu SAVO nuomonę, kuri neturi buti populiari masėse.
Tai vienas is stiprios asmenybes bruozu - neprarasti identiteto, kai mada reikalauja buti pilkos masės dalimi.
Pateiksiu pavyzdi, kad suprastum - man graudu žiūrėti I gėjų paraduose šokančius pilvotus vyrus, apsitempusius moteriškais triūsikais. Jie gali buti mormalios pakraipos, gqli buti nenormalios - man jokio skirtumo. Man paprasciausiai šlykštu žiureti I storus nuogus besidarkancius vyrus. Tai yra vienintelis šlykstumas bet kokiose eisenose ar paraduose. Mane vimdo nuo tokio reginio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 rugpjūčio 2023 - 09:33

Tegu sau gyvena, heaven sent little angel biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=dlMmKvGfll4
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 08 30, 09:48)
Nesupranti problemos.
Taip dabar kai siauteja neomarksistai ir ju politine viena jegu LGBT tai tycia prisgalvojo nesamoniu, TS diagnoze nustato bet kam kam uzhplaukia ant proto. Tas yra nesamone, bet transeksualizmas tai ne kokiu psichu sugalvotas o gydytoju, kuriems reikejo spresti pacientu problemas. Ir tas nebuvo lengvai greitai nuspresta, ir psichiniais laike ir dar kuo. Tai nereiktu visko nurashyti i LGBT siautejimo pasekmes. Tas fenomenas agzistuoja, bet tikrai ne tokiais masteliais kaip dabar, po smegenu plovimo ir propogandos ta linkme

visiskai gerai suprantu problema ir manau gana aiskiai isdesciau, nesvarbu ar tau atrodo realiai zmogus turi ts, ar ten is mados toks patapo, bet daugelyje gyvenimo situaciju reikia zinoti zmogaus biologine lyti. Pvz medicina, sportas, kriminaliniai nusikalitmai ir t.t. tai yra tik 2 iseitys arba pase rasyti biologine lyti su norimais vardais, arba prirasyti grafa pase kaip biologine lytis.
nes net po operaciju ir hormonu vartojimo vis tiek vyriskas kunas XY liks vyrisku, kiekviena jo lastele, nesvarbu isvaizda, makijazai, depiliacijos ir t.t. nejau neaisku?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 08 30, 09:57)
Tu žinai skirtumą kaip Airijos abortavimo prieinamumas skiriasi nuo Lietuvos? Iš asmeninės patirties nebent.
Nustebinai. В тихом опыте черти водятся

Tu gali plaukti pasroviui su mada, tai vadindama 'laisvės žodžiu'. Tavo teisė. Mano teisė - neprarasti sveiko proto

Tu labai juokinga kartais, aisku zinau, nes tai paskutiniu metu daznai aptariama tema ziniasklaidoje, nes jei nezinojai abortai leisti referendumu ir pradeti daryti tik 2019 m cia pas mus. Tai daug kas apie tai ir sneka, kad kaip ir istatyma prieme, o realiai jo igyvendinimo truksta. Dauguma GP atsisako daryti yra kelios klinikos, i jas patekti ne taip lengva ir t.t. Cia gi visgi labai krikscioniska salis ir dar vis labai daug zmoniu lanko banzycia. Abortas daugumai gana nepriimtinas, o vaikus bet kokius priima cia ir stengiasi integruoti i visuomene. Tuo man ir patiko Airija, cia labai gera atmosfera. Deja genda paskutiniu metu verysad.gif

Cia nei ginekologu nera daug, kad sugalvojai uzsirasei ir nuejai, tiesa buna kelios lietuves atvaziuojancios. Bet airem, tai tikrai ne taip lengva pasidaryti aborta, o tas tabletes gali ir GP israsyti.

O is Lietuvos irgi labai gerai zinau, kas nezino, kad beveik visos ginekologes abortus daro? Kai rinkausi pas ka gimdyti, butent ejau pas tokia, kuri nedaro ir surasti tokiu labai sudetinga.
jei apeliuoji, kad dariausi kada aborta, tai tikrai ne, laimei tokioje situacijoje nebuvau, kad svarstyti toki varianta, bet persileidima patyriau, bet nei po jo neleidau daryti gimdos isvalymo.

Jei tu savo pasaulyje niekuom nesidomi, nezinai savo salies naujienu ziniu, santvarkos , paslaugu ar tai mano bedos?

cia ne apie teises, cia tik apie tai, kas yra kategoriskas poziuris, sakai nereikia toki tureti, bet pati turi.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 08 30, 09:59)
Aha, laba diena, pavasaris biggrin.gif
Taip, kaip ir visos mūsų tarnybos Lietuvoje "dyyrba" biggrin.gif

daejo kazkas majai? nejaugi lotuliukas.gif svarbu tvoros uz milijonus patsatytos buvo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:

as manau, kad tokiem zmonem reiktu kad valstybe apmoketu ilga psichoterapija, bet realia, ne tokia kur varneles uzdeda tik, jei nori operaciju ar hormonu vartojimo.
Ir nelystu su operacijom prie jaunesniu nei 25 metai.
o jei pasidare jau operacija ir atrodo panaisi i priesinga lyti, tai kaip minejau pase turetu buti kazkokia grafa, del anksciau minetu priezasciu. Bet as nelabai noreciau kad tai oficialiai, kaip dabar internete, taptu norma, tureti ivairdzius pagal pasirinkima he, she they, it ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 08 30, 13:12)

as manau, kad tokiem zmonem reiktu kad valstybe apmoketu ilga psichoterapija, bet realia, ne tokia kur varneles uzdeda tik, jei nori operaciju ar hormonu vartojimo.
Ir nelystu su operacijom prie jaunesniu nei 25 metai.

O as manau, kad tokioms kai tu tai isakytu laika leisti hareme, iseiti i visuomene tik su burka ir su vyro palyda, O jei kokie nepasitenkinimai tai nuplakti rykstemis.
Tai zinok daug yra taip mastanciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 08 30, 13:12)
bet daugelyje gyvenimo situaciju reikia zinoti zmogaus biologine lyti. Pvz medicina, sportas, kriminaliniai nusikalitmai ir t.t. tai yra tik 2 iseitys arba pase rasyti biologine lyti

Tamstai jau paaiskinta kad biologines lyties hemafrodizmo atvejais daznai nustatyti neimanoma, tai nebus ka ir rashyti tikrovishko.

O tavo mintys viska sudokumentuoti gal net suchipuoti ir visa DNR ivesti i valstybes registrus atrodo patraukliai kiekvienam rezhimuii ir tas bus manau padaryta
Atsakyti
Kaip įdomu, matysim čia tiesa ar ne ax.gif

"37 metus prokuroru dirbęs Kestutis Vagneris kreipėsi į generalinę prokuratūrą su Ukrainos tarnybų įrodymais, kad Ohman - Tapino - Šurajev - Jakilaičio Radarom radarai, kainavę apie 14 mln., neveikia taip kaip turėtų - neturi bendros sąsajos su Ukrainos oro gynybos sistema. Tai didelė nelaimė Ukrainos kariams.
Ukraina priėmė šiuos radarus į savo balansą, ir jie neveikia. Tai kainuoja gyvybes."
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 08 30, 15:49)

"37 metus prokuroru dirbęs Kestutis Vagneris kreipėsi į generalinę prokuratūrą su Ukrainos tarnybų įrodymais, kad Ohman - Tapino - Šurajev - Jakilaičio Radarom radarai, kainavę apie 14 mln., neveikia taip kaip turėtų - neturi bendros sąsajos su Ukrainos oro gynybos sistema. Tai didelė nelaimė Ukrainos kariams.
Ukraina priėmė šiuos radarus į savo balansą, ir jie neveikia. Tai kainuoja gyvybes."

Aš tai tikiuosi, kad pareis jam byla už šmeižtą.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 08 30, 15:42)
Aš tai tikiuosi, kad pareis jam byla už šmeižtą.

Dėl ko galvoji jam to reikia? Jis gi pats fronte kaip suprantu, įdeda visokiausius įvykius iš karštų taškų ir pan. Jis tik džiaugtis turėtų gera technika ir pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 08 30, 14:49)

surprise surprise biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

negali gi taip buti, gi maja savom rankom istikrino visa technnika siunciama, nejau manai ji tokia bukute, kad tiketu net ne karto gyvainematytais mzonem aklai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 08 30, 16:52)
Dėl ko galvoji jam to reikia? Jis gi pats fronte kaip suprantu, įdeda visokiausius įvykius iš karštų taškų ir pan. Jis tik džiaugtis turėtų gera technika ir pagalba.

Galvoju todėl, kad jis tai šmeižikės janutienės laidoj kalba. Nu žiūrėsim, lai kreipiasi. O kodėl tau tai rūpi, tu gi neaukojai.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 08 30, 14:11)
O as manau, kad tokioms kai tu tai isakytu laika leisti hareme, iseiti i visuomene tik su burka ir su vyro palyda, O jei kokie nepasitenkinimai tai nuplakti rykstemis.
Tai zinok daug yra taip mastanciu smile.gif
Papildyta:
Tamstai jau paaiskinta kad biologines lyties hemafrodizmo atvejais daznai nustatyti neimanoma, tai nebus ka ir rashyti tikrovishko.

O tavo mintys viska sudokumentuoti gal net suchipuoti ir visa DNR ivesti i valstybes registrus atrodo patraukliai kiekvienam rezhimuii ir tas bus manau padaryta

Ko tu kisi ta hermafrodizmui tu gal pats biski apie ji pasidomek,jau ne tik ,kad tokui zmonui labai minimaliai yra, dali is tu atveju ner ajokiu abejoniu del pacios lyties, tik del isoriniu veksmiu gautu nestumo metu ar tai hormon uar kitu chemikalu, sutrikna lytiniu organu formavimasis, bet su chromosom viskas tvarkoje. Yra tik paskutine dalis, kur susimaise jau chromosomos, ju is vis vienetai.

Tai kaip matai ratas sukasi, sauge vartoje nenormalias normas hormonu ir visokiu chemikalu, tai ir atsiliepia vaikam, tai yra ligos sutrikimai, kuno ne psichikos, kaip yra su ts atvejais, kai zmones turi pilnai sveika kuna, tik susisviecia jiem galvoje, kad kunas kazkoks ne toks.
tai kam tu kisi viska i bendra katila?
kito is vsi nekomentuosiu kazkokios haliucinacijos

Hermaphroditism, also referred to as intersex, is a condition in which there is a discrepancy between the external and internal sexual and genital organs. It is grouped together with other conditions as a disorder of sex development (DSD).

There are four different types of hermaphroditism, as follows:

46, XX hermaphroditism
46, XY hermaphroditism
True gonadal hermaphroditism
Complex hermaphroditism
Even with the introduction of modern diagnostic methods, the cause of hermaphroditism is not able to be determined in many children. This is referred to as complex or idiopathic hermaphroditism.

46, XX hermaphroditism
An individual with 46, XX hermaphroditism has two XX chromosomes and the ovaries of a woman, but has external genitalia that appear to be male.

This type is usually caused by the excessive exposure of the female fetus to male hormones in the womb. There is fusion of the labia, and the clitoris becomes enlarged to resemble a penis. Internally, the female sexual organs such as the uterus and fallopian tubes have a normal structure.

46, XY hermaphroditism
An individual with 46, XY hermaphroditism has one X and one Y chromosome, as is usually seen in males, but the external genitalia are either not completely formed, or resemble those of females. The internal sexual organs may be normal, incomplete or absent, depending on the specific case.

This type usually occurs because of an imbalance of female and male hormones. It may be caused by abnormal function of the testes, reduced ability to produce testosterone, or difficulty in utilizing the testosterone produced in the body.

True Gonadal Hermaphroditism
An individual with true gonadal hermaphroditism has both ovarian and testicular tissue, either in the same gonad (referred to as an ovotestis) or in one ovary and one testis. Some affected individuals have XX chromosomes, others have XY chromosomes, and others have a combination of both. Likewise, the external genitalia can vary in form, from male, or female, to ambiguous.

The cause of this type of hermaphroditism is not clear. Some animal studies have suggested a link to exposure to agricultural pesticides, although this has yet to be established in human studies.

Complex Hermaphroditism
Complex hermaphroditism involves other disorders of sexual development beyond simple 46, XX and 46, XY. These may include:

45, XO
47, XXY
47, XXX
This type is not usually associated with a discrepancy between the internal and external genitalia. Instead, the individual shows abnormal levels of sex hormones and incomplete sexual development.

https://www.#####.ne...(Intersex).aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 rugpjūčio 2023 - 15:29