QUOTE(Maja Di @ 2023 08 29, 19:02)
Vaidas Lekstutis Žemaitis pareiškė, kad su vaiku į Rusiją pabėgęs A. Švanys yra jo draugas. Pasirodo, kad jis yra mano draugas ir apie tą problemą žinojau, jutūbe paskelbtame vaizdo įraše pasakojo jis, pabrėžęs, kad gerai pažįsta A. Švanio tėvą Vytautą Švanį, kuris, Registrų centro duomenimis, yra Gedminų bendruomenės vadovas. A. Švanys aktyviai ieškojo antros pusės, tai yra, žmonos, jis norėjo padorios, tvarkingos žmonos, kuri nerūkytų, negertų, nebūtų sisteminė, pasakojo V. Lekstutis, kuris A. Švanį apibūdino kaip geros širdies, bet tvirtą ir užsispyrusį, tradicijas ir papročius gerbiantį žmogų, turintį savo supratimą apie vaikų auklėjimą. V. Lekstutis aiškino, kad A. Švanį su vaiko motina esą išskyrė jos mama. Kaip Algirdas teigė, jie gan gerai sutarė kas liečia gamtą, abudu mylėjo, panašiai matė, bet kas liečia geopolitiką, politiką tai kardinaliai pradėjo skirtis nuomonės ir tėvai merginą tiesiog atkalbinėjo nuo Algirdo, esą dėl to mergina galiausiai atsisakė bendrauti su A. Švaniu. Didžiulę įtaką darė mama, kišosi į jų santykius, ir galiausiai Algirdas pamatė, kad... Jis tiesiog galvojo apie vaiką, kokioj aplinkoj gaus gyventi vaikas ir kas iš jo užaugs ir jis suprato, kad užaugs dar vienas sisteminis idiotukas, kalbėjo jis.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=94328335
Kažkodėl nenustebinao. Draugelis ruskių šliurės
Nu aš irgi motina būdama atkalbinėčiau nuo gyvenimo su tokiu psichu. Bet nepavyko išgelbėt vaiko nuo psicho. To psicho tėvas, kaip suprantu, irgi "pagerintas". ruskių pakalikai.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=94328335
Kažkodėl nenustebinao. Draugelis ruskių šliurės

Nu aš irgi motina būdama atkalbinėčiau nuo gyvenimo su tokiu psichu. Bet nepavyko išgelbėt vaiko nuo psicho. To psicho tėvas, kaip suprantu, irgi "pagerintas". ruskių pakalikai.
Dėsninga, kad kai kam tokia šeima "faina":
QUOTE(lutuke123 @ 2023 08 29, 15:03)
pazystu sio vyro tevus, esu buvusi pas ju sveciuose kazkada seniai, labai faina seima, tevas is vis labai protingas zmogus, mama tokia biski prie meno, labai grazus namai, didele sodyba, jau p ries 20 m turejo visus patogumus kaip geotermini sildyma ir t.t., nezinau kas ten nutiko ir kodel, reiktu pasigilinti, kaip spauda pateikia nebutinai taip ir yra.