Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2023 08 29, 17:25)
Nu tai čia tam tie vaistai, kad slaugutės gi galėtų juos išrašinėti. Galiausiai ir jų nebereikės, sunkus gi darbas, kas nori dirbti ir atsakomybę nešti? Po to tuos vaistus išrašinės robotai. Dar vėlu - atsiimsime savitarnoje. Šlovė konservatnykams, šlovė teletabiams biggrin.gif

Aš nesuprantu, ar kas verčia rinktis medikamentinį? Visada yra galimybė chirurginiam nėštumo nutraukinui. Pasirinkimo laisvė, kas negerai? Visose normaliose šalyse įteisingta, prie ko čia konservatnykai?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 08 29, 16:56)
Aš nesuprantu, ar kas verčia rinktis medikamentinį? Visada yra galimybė chirurginiam nėštumo nutraukinui. Pasirinkimo laisvė, kas negerai? Visose normaliose šalyse įteisingta, prie ko čia konservatnykai?

O kas nustatė tų šalių normalumą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 08 29, 16:18)
ne, cia ne visko pasitaiko, cia taip vykst aabortas su medikamentais, nemazai mediku del to perspejo vyriausybe, kad nepriimti to istatymo. Cia daugiau norma, nei isimtis, nes tie vaistai butent taip veikia.
As nelabai suprantu, kam reikejo tu vaistu, kai prieinamas kiekvienai paprastas abortas ligonineje, ir tai buna su paskemem liudnom, kaip sakai visko pasitaiko, bet vis tiek tarp mediku, kur gali suteikti pagalba, O cia moteris palikta viena namie, man tai baisu. Net mirties atvejai pasaulyje fiksuoti. Gerai, jei kokia jau vyresne, jei ne viena namie, o jei kokia jauna mergina, jei kokiam kaime, kur toli medikai, man tai zinok ziauru, toks medicinos Lietuvoje nusidegradavimas.

Eisi lygioje vietoje, paslysi, nukrisi aukstienlinka, prasiskelsi galva, mumirsi.
Gali ir taup buti, nuo mirties niekas neapsaugotas.

Kodel tu gincyjiesi tokiuose akyvaizdziuose dalykuose? Kažkas yra kitokios nuomonės, nei ponia? Abortus as paminejqu, nes tu lygtais pries juos.Visai negalvoji apie vaikus, tu tik nori patenkinti savo ego.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 08 29, 17:04)
O kas nustatė tų šalių normalumą? biggrin.gif

Tu biškį nusišienauji į pievas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 29 rugpjūčio 2023 - 16:13
QUOTE(-burbanti- @ 2023 08 29, 17:15)

Tu po biškį jau užmiršti, kad irgi esi labai kategoriškai pasisakiusi įv. med. temomis, kad ir apie tuos pačius kovid skiepus. Tai kodėl man baksnoji, kai aš apie tabletes, turinčias baisius šalutinius pasisakau? Aš žinok negalvoju, kad čia aukščiausi mokslo pasiekimai taip tručinti žmones ir kad ten kažkokia Prancūzija pvz. tą daro, kad čia yra vių šalių siekiamybė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 08 29, 16:25)
Nu tai čia tam tie vaistai, kad slaugutės gi galėtų juos išrašinėti. Galiausiai ir jų nebereikės, sunkus gi darbas, kas nori dirbti ir atsakomybę nešti? Po to tuos vaistus išrašinės robotai. Dar vėlu - atsiimsime savitarnoje. Šlovė konservatnykams, šlovė teletabiams biggrin.gif

nu o dar teletabes juokesi, kad mes be medicininio issilavinimo dristam ka sakyti apie sveikata lotuliukas.gif tuoj nuo slauguciu iki sanitaru bus konsultacijos , Ir vaistu nebus tik skeipai lotuliukas.gif
sako gi nauja vakcina kuria, net nezino nuo kokios ligos, bet kuria doh.gif ka sman gali paaiskinti kokiu budu?
jie brudai stopudovai nauja virusa kuria doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 08 29, 16:56)

kaip mane toks argumentas pritrenkia visada savo bukumu.

dura tu pasidomek pirma apie kitas tas salis, Airijoje pvz is vis neseniai tik aborta legalizavo ir labai mazai mediku sutinka ji atlikti, tai kartais gal nelabai yra kito pasirinkimo, tik tabletes. Arba Jav kokia kur tukstnaciai kainuoja menkiausia medicinine paslauga ar nuvykimas i ligonine.
Lietuvoje kur tokiu bedu nera, ar bent nebuvo, kam jis? kam moteris klaidinti ir stumti i pavoju? ar zmogus be medicininio issilavinimo jau gali nuspresti kas jam geriau? persigalvojot? ar pasitiki medikais ir sutinka, nors neivertina visu galimu riziku?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 08 29, 17:15)
Eisi lygioje vietoje, paslysi, nukrisi aukstienlinka, prasiskelsi galva, mumirsi.
Gali ir taup buti, nuo mirties niekas neapsaugotas.

Kodel tu gincyjiesi tokiuose akyvaizdziuose dalykuose? Kažkas yra kitokios nuomonės, nei ponia? Abortus as paminejqu, nes tu lygtais pries juos.Visai negalvoji apie vaikus, tu tik nori patenkinti savo ego.
Papildyta:

apie ka tu cia is vis kalbi ir ka bandai irodyti? tu iznai kuom skiriasi gyvenime galimybes, kad kazkas atsitiks, ir vaistu poveikis?
ka tu per palinkui vis sneki? nori pasigincyti lygioje vietoje?
tu pasisakai uz medikamentini aborta, kai salyje yra glimybe pas medikus atlikti?
nekisk dabar kitu temu.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 08 29, 17:27)
Tu po biškį jau užmiršti, kad irgi esi labai kategoriškai pasisakiusi įv. med. temomis, kad ir apie tuos pačius kovid skiepus. Tai kodėl man baksnoji, kai aš apie tabletes, turinčias baisius šalutinius pasisakau? Aš žinok negalvoju, kad čia aukščiausi mokslo pasiekimai taip tručinti žmones ir kad ten kažkokia Prancūzija pvz. tą daro, kad čia yra vių šalių siekiamybė rolleyes.gif

butent, dar vis kompleksuotas baudziauninku mentalitetas Lietuvoje jiem sako, kad jau vakaruose tai ten saule ir sviesa ir darykim viska kaip jie daro, nesuvokia dar visokios majos, kad LIetuvoje buvo 10k geriau pries 30m, nei daugelyje vakaru saliu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 29 rugpjūčio 2023 - 16:34
QUOTE(Monteverte @ 2023 08 29, 17:27)

As rasiau, jog esi biškį lūnatikė, kai rasai 'kas nustate šalių normalumą?'
Toks glušas sakinys.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 08 29, 17:36)
nu o dar teletabes juokesi, kad mes be medicininio issilavinimo dristam ka sakyti apie sveikata lotuliukas.gif tuoj nuo slauguciu iki sanitaru bus konsultacijos , Ir vaistu nebus tik skeipai lotuliukas.gif
sako gi nauja vakcina kuria, net nezino nuo kokios ligos, bet kuria doh.gif ka sman gali paaiskinti kokiu budu?
jie brudai stopudovai nauja virusa kuria doh.gif
Papildyta:

kaip mane toks argumentas pritrenkia visada savo bukumu.

dura tu pasidomek pirma apie kitas tas salis, Airijoje pvz is vis neseniai tik aborta legalizavo ir labai mazai mediku sutinka ji atlikti, tai kartais gal nelabai yra kito pasirinkimo, tik tabletes. Arba Jav kokia kur tukstnaciai kainuoja menkiausia medicinine paslauga ar nuvykimas i ligonine.
Lietuvoje kur tokiu bedu nera, ar bent nebuvo, kam jis? kam moteris klaidinti ir stumti i pavoju? ar zmogus be medicininio issilavinimo jau gali nuspresti kas jam geriau? persigalvojot? ar pasitiki medikais ir sutinka, nors neivertina visu galimu riziku?
Papildyta:

apie ka tu cia is vis kalbi ir ka bandai irodyti? tu iznai kuom skiriasi gyvenime galimybes, kad kazkas atsitiks, ir vaistu poveikis?
ka tu per palinkui vis sneki? nori  pasigincyti lygioje vietoje?
tu pasisakai uz medikamentini aborta, kai salyje yra glimybe pas medikus atlikti?
nekisk dabar kitu temu.
Papildyta:

butent, dar vis kompleksuotas baudziauninku mentalitetas Lietuvoje jiem sako, kad jau vakaruose tai ten saule ir sviesa ir darykim viska kaip jie daro, nesuvokia dar visokios majos, kad LIetuvoje buvo 10k geriau pries 30m, nei daugelyje vakaru saliu  unsure.gif

Cia tu irodineji, kad tik tu cia teisi, as gi sakau, kad gyvenime visko buna ir negalima buti kategorisku jokiais klausimais.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 08 29, 17:43)
As rasiau, jog esi biškį lūnatikė, kai rasai  'kas nustate šalių normalumą?'
Toks glušas sakinys.
Papildyta:

Cia tu irodineji, kad tik tu cia teisi, as gi sakau, kad gyvenime visko buna ir negalima buti kategorisku jokiais klausimais.

labai ji teisingai parase, butent, kas nustate saliu normaluma?

ne, as neirodineju, kad as teisi, as issakau savo nuomone apie medikamentini aborta, kad LIetuvoje jis nereikalingas , nes per daug rizikingas, kai yr akitos galimybes. O tu taip ir neissakai savo nuomones, tai taip suprantu tu uz toki aborta, tai tik tiek ir galejai parasyti. Ir cia niekas nei teisus, nei neteisus, cia tik tavo ir mano nuomones. Tu gi esi koategoriska lyciu klausimu, tau tik 2 lytis ar ne? kai kas teigtu, kad ne visaip buna gyvenime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 08 29, 18:43)
Toks glušas sakinys.
Papildyta:

Ji nori viską uždraust kas jos smegeninės nepasiekia. Jokių pasirinkimo laisvių. Prisimenu kaip prieš abortus kariavo. Jai sovietų sąjungos baisiai ilgu biggrin.gif
Atsakyti
Vaidas Lekstutis Žemaitis pareiškė, kad su vaiku į Rusiją pabėgęs A. Švanys yra jo draugas. „Pasirodo, kad jis yra mano draugas ir apie tą problemą žinojau“, – jutūbe paskelbtame vaizdo įraše pasakojo jis, pabrėžęs, kad gerai pažįsta A. Švanio tėvą Vytautą Švanį, kuris, Registrų centro duomenimis, yra Gedminų bendruomenės vadovas. „A. Švanys aktyviai ieškojo antros pusės, tai yra, žmonos, jis norėjo padorios, tvarkingos žmonos, kuri nerūkytų, negertų, nebūtų sisteminė“, – pasakojo V. Lekstutis, kuris A. Švanį apibūdino kaip geros širdies, bet tvirtą ir užsispyrusį, tradicijas ir papročius gerbiantį žmogų, „turintį savo supratimą apie vaikų auklėjimą“. V. Lekstutis aiškino, kad A. Švanį su vaiko motina esą išskyrė jos mama. „Kaip Algirdas teigė, jie gan gerai sutarė kas liečia gamtą, abudu mylėjo, panašiai matė, bet kas liečia geopolitiką, politiką tai kardinaliai pradėjo skirtis nuomonės ir tėvai merginą tiesiog atkalbinėjo nuo Algirdo“, – esą dėl to mergina galiausiai atsisakė bendrauti su A. Švaniu. „Didžiulę įtaką darė mama, kišosi į jų santykius, ir galiausiai Algirdas pamatė, kad... Jis tiesiog galvojo apie vaiką, kokioj aplinkoj gaus gyventi vaikas ir kas iš jo užaugs ir jis suprato, kad užaugs dar vienas sisteminis idiotukas“, – kalbėjo jis.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=94328335
Kažkodėl nenustebinao. Draugelis ruskių šliurės blink.gif
Nu aš irgi motina būdama atkalbinėčiau nuo gyvenimo su tokiu psichu. Bet nepavyko išgelbėt vaiko nuo psicho. To psicho tėvas, kaip suprantu, irgi "pagerintas". ruskių pakalikai.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 08 29, 18:10)
Ji nori viską uždraust kas jos smegeninės nepasiekia. Jokių pasirinkimo laisvių. Prisimenu kaip prieš abortus kariavo. Jai sovietų sąjungos baisiai ilgu biggrin.gif

bl kokia tu dura dar priedo ir melage , Tu cia sovietijos issiilgusi ir draudimu gi, visur viskas turi buti pagla valdzios leidimsu ir draudimus gi tau lotuliukas.gif durocka lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 08 29, 19:02)
Vaidas Lekstutis Žemaitis pareiškė, kad su vaiku į Rusiją pabėgęs A. Švanys yra jo draugas. „Pasirodo, kad jis yra mano draugas ir apie tą problemą žinojau“, – jutūbe paskelbtame vaizdo įraše pasakojo jis, pabrėžęs, kad gerai pažįsta A. Švanio tėvą Vytautą Švanį, kuris, Registrų centro duomenimis, yra Gedminų bendruomenės vadovas. „A. Švanys aktyviai ieškojo antros pusės, tai yra, žmonos, jis norėjo padorios, tvarkingos žmonos, kuri nerūkytų, negertų, nebūtų sisteminė“, – pasakojo V. Lekstutis, kuris A. Švanį apibūdino kaip geros širdies, bet tvirtą ir užsispyrusį, tradicijas ir papročius gerbiantį žmogų, „turintį savo supratimą apie vaikų auklėjimą“. V. Lekstutis aiškino, kad A. Švanį su vaiko motina esą išskyrė jos mama. „Kaip Algirdas teigė, jie gan gerai sutarė kas liečia gamtą, abudu mylėjo, panašiai matė, bet kas liečia geopolitiką, politiką tai kardinaliai pradėjo skirtis nuomonės ir tėvai merginą tiesiog atkalbinėjo nuo Algirdo“, – esą dėl to mergina galiausiai atsisakė bendrauti su A. Švaniu. „Didžiulę įtaką darė mama, kišosi į jų santykius, ir galiausiai Algirdas pamatė, kad... Jis tiesiog galvojo apie vaiką, kokioj aplinkoj gaus gyventi vaikas ir kas iš jo užaugs ir jis suprato, kad užaugs dar vienas sisteminis idiotukas“, – kalbėjo jis.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=94328335
Kažkodėl nenustebinao. Draugelis ruskių šliurės blink.gif
Nu aš irgi motina būdama atkalbinėčiau nuo gyvenimo su tokiu psichu. Bet nepavyko išgelbėt  vaiko nuo psicho. To psicho tėvas, kaip suprantu, irgi "pagerintas". ruskių pakalikai.

nera nieko baisiau, nei tokios motinos duros kaip tu, kurios vaikam gyvenimus gadina. atkalbineti galima draugystes pradzioje, o ne kai jau vaikas yra. Ir tai koks ten atkalbinejimas suaugusiu zmoniu????? jau kaip isauklejai, kaip uzauginai taip turi.
Cia ta kuri neseniai aiskino, kaip ji nesikisa i vaiku gyvenimus ir nieko neaiskintu apie vaiku pasirinkima, kuri saipesi is burbancios, kad aiskintu kokia mergina issirikti lotuliukas.gif

kokia tu veidmaine, melage boba baisu, kertu lazybu dirbi valstybineje strukturoje, kokioje sodroje ar panasiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
del to vyro kuris pasieme vaika, isvaziavo, tai liudna situacija. Nepritariu vaiko isvezimui ir atskyrimui nuo mamos, bet ir mamos elgesys nepateisinamas, nesciai pabegti pas kita, nenoreti dalintis vaiko auginimu su tevu, tai liudna. Nezinau kodel sistemine ziniasklaida taip varo ant jo, kaip tuo pat metu visi kiti uzsienieciai labai laisvai gali issivezti savo vaikus i kitas salis, ir nei vienas teismas ar teisejas necypteli ir majos tokios kazko nesibaisi cia, anksciau keliau press konferencija, kurioje pasisake panasiai 3 moterys. na svarbiausia gi Rusija cia doh.gif
Vietoj tos mamos as vykciau ten i Rusija ir buciau salia dukros, nemanau, kad Algirdas ja atstumtu ir neprileistu prie vaiko.

Laidoje Inga Sala pasakojo, kad su tuomet 2 metukų dukrele gyvena Lietuvoje, o 7-mečio sūnaus nematė jau pusantrų metų. Anot moters, italas tėvas laiko savo vaiką lyg kokį įkaitą. Pasinaudojęs pinigais, įtaka ir brangių advokatų paslaugomis, vyras per teismus išsikovojo pilną sūnaus globą ir išsivežė atgal į Italiją.
https://www.tv3.lt/n...-nulis-n1252535
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 08 29, 17:43)
Toks glušas sakinys.

Tai pažiūrėk kam jis skirtas, Bitelei gi mūsų biggrin.gif Pagal Jurgį ir kepurė
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 08 29, 19:02)
Nu aš irgi motina būdama atkalbinėčiau nuo gyvenimo su tokiu psichu.

"Mano vaikas tai savarankiška asmenybė, įgalus rinktis, aš nesiknisu po vaiko gyvenimą, neskaitau jo dienoraščių..." biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 08 29, 20:08)
del to vyro kuris pasieme vaika, isvaziavo, tai liudna situacija. Nepritariu vaiko isvezimui ir atskyrimui nuo mamos, bet ir mamos elgesys nepateisinamas, nesciai pabegti pas kita, nenoreti dalintis vaiko auginimu su tevu, tai liudna. Nezinau kodel sistemine ziniasklaida taip varo ant jo, kaip tuo pat metu visi kiti uzsienieciai labai laisvai gali issivezti savo vaikus i kitas salis, ir nei vienas teismas ar teisejas necypteli ir majos tokios kazko nesibaisi cia, anksciau keliau press konferencija, kurioje pasisake panasiai 3 moterys. na svarbiausia gi Rusija cia doh.gif
Vietoj tos mamos as vykciau ten i Rusija ir buciau salia dukros, nemanau, kad Algirdas ja atstumtu ir neprileistu prie vaiko.

Laidoje Inga Sala pasakojo, kad su tuomet 2 metukų dukrele gyvena Lietuvoje, o 7-mečio sūnaus nematė jau pusantrų metų. Anot moters, italas tėvas laiko savo vaiką lyg kokį įkaitą. Pasinaudojęs pinigais, įtaka ir brangių advokatų paslaugomis, vyras per teismus išsikovojo pilną sūnaus globą ir išsivežė atgal į Italiją.
https://www.tv3.lt/n...-nulis-n1252535

nu
teletabės, ką bepasakysi, Šimonytė su Gabriuku liepė taip mąstyti biggrin.gif
Atsakyti