QUOTE(Monteverte @ 2023 08 29, 16:25)
Nu tai čia tam tie vaistai, kad slaugutės gi galėtų juos išrašinėti. Galiausiai ir jų nebereikės, sunkus gi darbas, kas nori dirbti ir atsakomybę nešti? Po to tuos vaistus išrašinės robotai. Dar vėlu - atsiimsime savitarnoje. Šlovė konservatnykams, šlovė teletabiams
nu o dar teletabes juokesi, kad mes be medicininio issilavinimo dristam ka sakyti apie sveikata

tuoj nuo slauguciu iki sanitaru bus konsultacijos , Ir vaistu nebus tik skeipai

sako gi nauja vakcina kuria, net nezino nuo kokios ligos, bet kuria

ka sman gali paaiskinti kokiu budu?
jie brudai stopudovai nauja virusa kuria
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 08 29, 16:56)
Aš nesuprantu, ar kas verčia rinktis medikamentinį? Visada yra galimybė chirurginiam nėštumo nutraukinui. Pasirinkimo laisvė, kas negerai?
Visose normaliose šalyse įteisingta, prie ko čia konservatnykai?
kaip mane toks argumentas pritrenkia visada savo bukumu.
dura tu pasidomek pirma apie kitas tas salis, Airijoje pvz is vis neseniai tik aborta legalizavo ir labai mazai mediku sutinka ji atlikti, tai kartais gal nelabai yra kito pasirinkimo, tik tabletes. Arba Jav kokia kur tukstnaciai kainuoja menkiausia medicinine paslauga ar nuvykimas i ligonine.
Lietuvoje kur tokiu bedu nera, ar bent nebuvo, kam jis? kam moteris klaidinti ir stumti i pavoju? ar zmogus be medicininio issilavinimo jau gali nuspresti kas jam geriau? persigalvojot? ar pasitiki medikais ir sutinka, nors neivertina visu galimu riziku?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 08 29, 17:15)
Eisi lygioje vietoje, paslysi, nukrisi aukstienlinka, prasiskelsi galva, mumirsi.
Gali ir taup buti, nuo mirties niekas neapsaugotas.
Kodel tu gincyjiesi tokiuose akyvaizdziuose dalykuose? Kažkas yra kitokios nuomonės, nei ponia? Abortus as paminejqu, nes tu lygtais pries juos.Visai negalvoji apie vaikus, tu tik nori patenkinti savo ego.
Papildyta:
Tu biškį nusišienauji į pievas.
apie ka tu cia is vis kalbi ir ka bandai irodyti? tu iznai kuom skiriasi gyvenime galimybes, kad kazkas atsitiks, ir vaistu poveikis?
ka tu per palinkui vis sneki? nori pasigincyti lygioje vietoje?
tu pasisakai uz medikamentini aborta, kai salyje yra glimybe pas medikus atlikti?
nekisk dabar kitu temu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 08 29, 17:27)
Tu po biškį jau užmiršti, kad irgi esi labai kategoriškai pasisakiusi įv. med. temomis, kad ir apie tuos pačius kovid skiepus. Tai kodėl man baksnoji, kai aš apie tabletes, turinčias baisius šalutinius pasisakau? Aš žinok negalvoju, kad čia aukščiausi mokslo pasiekimai taip tručinti žmones ir kad ten kažkokia Prancūzija pvz. tą daro, kad čia yra vių šalių siekiamybė
butent, dar vis kompleksuotas baudziauninku mentalitetas Lietuvoje jiem sako, kad jau vakaruose tai ten saule ir sviesa ir darykim viska kaip jie daro, nesuvokia dar visokios majos, kad LIetuvoje buvo 10k geriau pries 30m, nei daugelyje vakaru saliu