Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Kai kašį gražiai sužaidė lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 01, 16:36)
o ka dar pirdares tas virsininias yra?

siaip man jau seniai baisu susitikti policininkus Lietuvoje, cia kai pakrate jie mus su vaikais, po ligos nes teises airiskos jiem nepatiko, tipo padirbtos doh.gif nes ne ten buvom pasistate masina prie turgaus, kazkaip vyras nepastebejo zenklo, nes ten jo seniau nebudavo, ramiai sau prekinames ateinam policija, bauda sumokejom, bet pasirodo jiem dar mazai buvo, nusiveze i policija, uztruko gal pora valandu kol patikrino visus duomenis, paskui nei neatsiprase doh.gif kaip gestapininkai bijai sutikti.  unsure.gif

nelabai galiu čia rašyti, bet realiai kai toks vienas iš viršininkų, tai natūralu, kad nieko gero iš policijos nelauk
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 01, 17:37)
nelabai galiu čia rašyti, bet realiai kai toks vienas iš viršininkų, tai natūralu, kad nieko gero iš policijos nelauk

Bijai...Varge varge, kokia gi tu bailė.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 01, 19:19)
Bijai...Varge  varge, kokia gi tu bailė.

Nu ką krištolinis parodo, tai nebūtinai faktai biggrin.gif . Nu bet galima rašyt "galimai", dabar marsiečiai mėgsta, nes bylų už šmeižtą bijo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 01, 18:19)
Bijai...Varge  varge, kokia gi tu bailė.

ne dėl jo, o dėl savęs, nes pažįstu biggrin.gif reikia čia man viešintis? tau labai daug gero viešumas forume atnešė? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 09 01, 18:36)
Nu ką krištolinis parodo, tai nebūtinai faktai biggrin.gif . Nu bet galima rašyt "galimai", dabar marsiečiai mėgsta, nes bylų už šmeižtą bijo biggrin.gif

dūra, tame ir esmė, kad žinau tiesą, o ne galimai biggrin.gif
Atsakyti

nu ka vasara baigesi, net dorai neprasidejusi lotuliukas.giflotuliukas.gif

o kas jame grazuas, tarybinis rusiskas stilius? bigsmile.gifbiggrin.gif

LT žinok nesuskundžiam. Buvo ir saulės, ir karščio, o ir rugsėjį žada gražų.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 09 01, 20:26)
LT žinok nesuskundžiam. Buvo ir saulės, ir karščio, o ir rugsėjį žada gražų.</p>

zinau, pas mus nelabai kokia ta vasara. Bet dabar lyg atsilo ir kita savaite zada karscius, nu nors kiek kaulai atsils lotuliukas.gif
tai dar tvarkau lysve pasesiu salotu, ridiseliu, iv dar kitu darzoviu , kur per ziema auga. smagu nors kiek tos silumos. wub.gif
Atsakyti
https://en.wikipedia...wiki/Bray_Wyatt

nu prašau, teletabės rolleyes.gif jis gi skiepytas buvo, nes kitaip negalėtų sportuoti, skraidyti, niekur dalyvauti ir va jums vistiek Covid ir vistiek komplikacijos, galiausiai mirtis būnant 36 metų rolleyes.gif

tai ar jau užsirašėte rudeniniam skiepijimui? biggrin.gif
Atsakyti
Bl...bl...Lietuva...

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 01, 20:11)
ne dėl jo, o dėl savęs, nes pažįstu biggrin.gif reikia čia man viešintis? tau labai daug gero viešumas forume atnešė? biggrin.gif

Ka jis man blogo atnešė gyvenime? biggrin.gif Galiu sakyti, kad gero atnešė tik, nes susidomejimas fb didesnis pasidare, uzsakymu daugiau gqvau. Vienas gerumas, jokio blogio.
O tu ką, tikejaisi, kad man kazkas atsitiks?
Tavo negatyvqs tau bumerangu
Bailė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 rugsėjo 2023 - 20:16
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 01, 21:13)
Bl...bl...Lietuva...

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:

Ka jis man blogo atnešė gyvenime?  biggrin.gif

O tu esi bailė.

tu gal peržiūrėk bent "dokumentą"? biggrin.gif tau jis autentiškas atrodo su nuoroda į FB? biggrin.gif

grasinimus ir pan., kurie tau nebuvo malonūs rolleyes.gif
nenori viena su tuo likti, nori, kad dar kam nors kas nors pradėtų grasinti ar persekioti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 01, 21:15)
grasinimus ir pan., kurie tau nebuvo malonūs rolleyes.gif
nenori viena su tuo likti, nori, kad dar kam nors kas nors pradėtų grasinti ar persekioti? biggrin.gif

Tai uz tuos grasin8mus tik cambalai py.zda biggrin.gif , man jokio blogio nera.

Oi, kaip tu nori, kad man kazkas blogo atsitiktų biggrin.gif Zinai, kad is tavo psiaudo aiskiaregystes juokiuosi, kitaip gasdintum, kaip bitę biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 01, 21:15)
tu gal peržiūrėk bent "dokumentą"? biggrin.gif tau jis autentiškas atrodo su nuoroda į FB? biggrin.gif

O as rasiau 'vyriausybė' ar 'švietimo ministerija'? Tu ijunk smegenine viena karta, rasiau 'Lietuva'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 rugsėjo 2023 - 20:19

zinau, pas mus nelabai kokia ta vasara. Bet dabar lyg atsilo ir kita savaite zada karscius, nu nors kiek kaulai atsils lotuliukas.gif
tai dar tvarkau lysve pasesiu salotu, ridiseliu, iv dar kitu darzoviu , kur per ziema auga. smagu nors kiek tos silumos. wub.gif

Va, pas jus tas pliusas. Špinatų sėk. Tie tikrai augs.

Atsakyti