Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Oi wub.gif wub.gif kiek mes prisišokę prie Liube dainų ,kiek prisiglaustę su bernais biggrin.gif kiek priflirtavę.... wub.gif wub.gif
Kaip gerai, kad man pasisekė savo jaunystę praleisti linkamai dan.gif lady.gif alc.gif kaip ir priklauso jaunam žmogui.
Paštininke, tu negalėjai nei šokti, nei lakstyti, do to you health problems, o ir draugės pas tave buvo tokios pačios mymros knygų graužikės,kurios sulinde I knygas buvot tik del to,kad nūdnoj aplinkoj augot ir niekas jusu nekviete tūsintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 rugsėjo 2023 - 10:54
ne nu, nu gluš glušom biggrin.gif
tuo mes ir skiriamės, kad man nei vaikų ligos (kad ir sezoninės), nei dingę siuntos, kurių vertė ne 2 eurai, nei skiepai su jų šalutiniais nėra norma ar kasdienybė. Jei jums tai kasdienybė, jūs pripratę prie to ir čia jums nieko tokio, tai ir toliau gyvenkite tame mėšle, sukitės šiame rate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 03, 11:23)
Paštininke, tu negalėjai nei šokti, nei lakstyti,

Tai kad jaunystėj galėjau: ir lakčiau ir ir šokau. Tik tikrai ne pagal Liube ir Alegrova...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 03, 12:02)
tuo mes ir skiriamės, kad man nei vaikų ligos (kad ir sezoninės), nei dingę siuntos, kurių vertė ne 2 eurai, nei skiepai su jų šalutiniais nėra norma ar kasdienybė. Jei jums tai kasdienybė, jūs pripratę prie to ir čia jums nieko tokio, tai ir toliau gyvenkite tame mėšle, sukitės šiame rate biggrin.gif

Nu, as pvz nepratus, kad mane uošvis grabaliotu, jis jau butu senai su prakasta gerkle uz tai, man neiprasta apgaudineti zmones su savo psiaudo gqliomis, nes šarlqtanizmas yra nepriimtinas man. As bėgčiau pas psichiatrą, jwi su manimi pradetu kalbėtis Orakulai ir nieko konkretaus nepapasakotu, tik vajrug do okolo - kovo menesi bus problemų biggrin.gif

As tu supranti, Monteverte, kad tau reikia pasirodyti psichiatrui? Paštinimkes isskqiciavimai irgi beleberda, bet ten nors matematika ir algoritnmai yra, o pas tave tik gliukos.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 03, 12:08)
Tai kad jaunystėj galėjau: ir lakčiau ir ir šokau. Tik tikrai ne pagal Liube ir Alegrova...

As apie gimtadienius nekalbu. Kalbu apie baliuškas, kai susibegi su panomis paplepeti, o namo parsirandi po triju, kai tiesiai is dance šmance varai I darba biggrin.gif , kai net vietinė policija nestabdo vaziuojanciu girtu panų biggrin.gif biggrin.gif
Mes kiekviena diena susibegdavos šešios. Bet, kaip dabar pagalvojau, ne viena su tevais negyvenom nuo ankstyvos jaunystes, savo nt turejom ačiū mūsų tėvams. Giminei nereikejo irodyneti, kad galim gyventi geriau, nes it taip visos gyvenom gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 rugsėjo 2023 - 11:15
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 03, 12:11)
Mes kiekviena diena susibegdavos šešios.

Na ne, tikrai ne kiekvieną dieną, nes pati to nenorėjau, o ir mano draugės bei draugai buvo tie, kuriems ne kiekvieną dieną balius.
Bet esmė muzika, kurią klausėmės - tai tikrai mentalitetas - na, mes kažkaip labai linksmai apsėjom be Liube ir Alegrovos. Tikrai.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 03, 12:02)

Tikrai, o kas mano mamai buvo nuo skiepų? Gi puikiausiai juos "pernešė" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 rugsėjo 2023 - 11:23
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 03, 12:21)
Na ne, tikrai ne kiekvieną dieną, nes pati to nenorėjau, o ir mano draugės bei draugai buvo tie, kuriems ne kiekvieną dieną balius.
Bet esmė muzika, kurią klausėmės  - tai tikrai mentalitetas - na, mes kažkaip labai linksmai apsėjom be Liube ir Alegrovos. Tikrai.

.Mes po siaj dienai susitinkam jau 40 metu. Jaunysteje ant stalu šokdavom kavinese...aisku vietinese, kur visus pazinojom ir visi mus gerbė, nes nesikurvinom, kaip kitos - pilkos pelės, kurrios is namu išeidavo retai, bet drūtai biggrin.gif

Apie kokias tu drauges kalbi? Tu ju neturi

Papasakok vieną parą iš jūsų gyvenimo, kai jus 'linksminotės'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 rugsėjo 2023 - 11:36
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 03, 12:32)
.Mes po siaj dienai susitinkam jau 40 metu.
Apie kokias tu drauges kalbi? Tu ju neturi

Papasakok vieną parą iš jūsų gyvenimo, kai jus 'linksminotės'.

Ne, pirmiau tu papasakok biggrin.gif mirksiukas.gif

Burbe, jei kiek rauki, supranti, kad mes iš skirtingų sluoksnių, grupių, mentalitetų. Ir kas yra linksma vienai - nebūtinai turi būti įdomu kitai.

Parom: na, tai festivaliai "Poezijos pavasario", "Thomo Manno", "Baroko"... Ir dar ilgi studentavimo savaitgaliai, kai klausėmės Kernagio ir Nedos... Dar buvo džiazo ir tvisto - žodžiu, visko, bet tikrai ten nebuvo nei Liube, nei Alegrovos... Ir tai mano jaunystės laikais!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 rugsėjo 2023 - 11:44
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 03, 12:39)
Ne, pirmiau tu papasakok biggrin.gif  mirksiukas.gif

Burbe, jei kiek rauki, supranti, kad mes iš skirtingų sluoksnių, grupių, mentalitetų. Ir kas yra linksma vienai - nebūtinai turi būti įdomu kitai.

Parom: na, tai festivaliai "Poezijos pavasario", "Thomo Manno", "Baroko"... Ir dar ilgi studentavimo savaitgaliai, kai klausėmės Kernagio ir Nedos...

As pasakoju biggrin.gif . Cia tik tu rasai, kad kitaip jaunystę leidai. Papasakok kaip.
Tu turbut galvoji, kad tik tu vaiksciojai i poezijos vakarus ir klausei kernagi? biggrin.gif Kitas sluoksnis biggrin.gif Tau tik kojas buciuoti man, galvos nepakeliant pries mane, chalope, pries mane - aukšto dvarin8nkų rango palikuonę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 rugsėjo 2023 - 11:45
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 03, 12:44)
As pasakoju  biggrin.gif . Cia tik tu rasai, kad kitaip jaunystę leidai. Papasakok kaip.
Tu turbut galvoji, kad  tik tu vaiksciojai i poezijos vakarus ir klausei kernagi?  biggrin.gif Kitas sluoksnis  biggrin.gif  Tau tik kojas buciuoti man, galvos nepakeliant pries mane, chalope, pries mane - aukšto dvarin8nkų rango palikuonę  biggrin.gif

O jei pabučiuosiu - nusiraminsi.

Bučiuoju. Ir?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 03, 12:47)
O jei pabučiuosiu - nusiraminsi.

Bučiuoju. Ir?

Sena boba nori bučiuotis?
Vat tau ir irodymas, jog atsibuciuoti reikia su bernai jaunysteje, kad senatveje nereiketi lysti buciuotis su kuo papuola biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 rugsėjo 2023 - 11:50
kokia dar liube, sektor gaza SM kontingentas klausesi

http://ru.dainutekstai.lt/r408.htm
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 03, 12:50)
Sena boba nori bučiuotis?
Vat tau ir irodymas, jog atsibuciuoti reikia su bernai jaunysteje, kad senatveje nereiketi lysti buciuotis su kuo papuola  biggrin.gif

Taigi pati prašei, o dabar sutrikai?

Gerai, nebučiuoju net popiežiškai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti