QUOTE(Monteverte @ 2023 09 03, 12:02)
ne nu, nu gluš glušom
tuo mes ir skiriamės, kad man nei vaikų ligos (kad ir sezoninės), nei dingę siuntos, kurių vertė ne 2 eurai, nei skiepai su jų šalutiniais nėra norma ar kasdienybė. Jei jums tai kasdienybė, jūs pripratę prie to ir čia jums nieko tokio, tai ir toliau gyvenkite tame mėšle, sukitės šiame rate
Nu, as pvz nepratus, kad mane uošvis grabaliotu, jis jau butu senai su prakasta gerkle uz tai, man neiprasta apgaudineti zmones su savo psiaudo gqliomis, nes šarlqtanizmas yra nepriimtinas man. As bėgčiau pas psichiatrą, jwi su manimi pradetu kalbėtis Orakulai ir nieko konkretaus nepapasakotu, tik vajrug do okolo - kovo menesi bus problemų
As tu supranti, Monteverte, kad tau reikia pasirodyti psichiatrui? Paštinimkes isskqiciavimai irgi beleberda, bet ten nors matematika ir algoritnmai yra, o pas tave tik gliukos.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 03, 12:08)
Tai kad jaunystėj galėjau: ir lakčiau ir ir šokau. Tik tikrai ne pagal Liube ir Alegrova...
As apie gimtadienius nekalbu. Kalbu apie baliuškas, kai susibegi su panomis paplepeti, o namo parsirandi po triju, kai tiesiai is dance šmance varai I darba

, kai net vietinė policija nestabdo vaziuojanciu girtu panų

Mes kiekviena diena susibegdavos šešios. Bet, kaip dabar pagalvojau, ne viena su tevais negyvenom nuo ankstyvos jaunystes, savo nt turejom ačiū mūsų tėvams. Giminei nereikejo irodyneti, kad galim gyventi geriau, nes it taip visos gyvenom gerai