Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 01, 21:21)
Tai uz tuos grasin8mus tik cambalai py.zda  biggrin.gif , man jokio blogio nera.

Oi, kaip tu nori, kad man kazkas blogo atsitiktų  biggrin.gif  Zinai, kad is tavo psiaudo aiskiaregystes juokiuosi, kitaip gasdintum, kaip bitę  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

O as rasiau 'vyriausybė' ar 'švietimo ministerija'? Tu ijunk smegenine viena karta, rasiau 'Lietuva'

nu jei tau malonumai teismai, tai ir maloninkis biggrin.gif
ką čia svaigsti dabar? gal tu ir noi čia visiems, kad man kiši

tai kas toje Lietuvoje? daug kas to bijo, sutinku, rašo visokias teorijas, kol kas tik sąmokslo, nes kur originalus dokumentas, jei tą tikrai įvedė į mokyklas?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 01, 21:26)
nu jei tau malonumai teismai, tai ir maloninkis biggrin.gif
ką čia svaigsti dabar? gal tu ir noi čia visiems, kad man kiši

tai kas toje Lietuvoje? daug kas to bijo, sutinku, rašo visokias teorijas, kol kas tik sąmokslo, nes kur originalus dokumentas, jei tą tikrai įvedė į mokyklas?

As ne bailė, kaip tu, aš moku už save pastovėti.
Uzmirsai, kaip bitei tavo Orakulas ispranasavo ligas? biggrin.gif biggrin.gif

Tau sia tema kalbėti, kaip man šokti baletą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 rugsėjo 2023 - 20:39
O...Ašaka...sena komunistė vėl atšliaužė.
Kokios jūs nuspėjamos biggrin.gif Spektaklis gi jums twletabėms buvo surengtas biggrin.gif , kad pagalvotumėt, jog pjaunamės ir varpais savo irštvoje pradėtumėt skalambyti, jog isklause jusu maldas liuciferis pagaliau biggrin.gif Vel islendat, kaip kirmėlės lenda iś sūdomos mėsos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 01, 21:38)
As ne bailė, kaip tu, aš moku už save pastovėti.
Uzmirsai, kaip bitei tavo Orakulas ispranasavo ligas?  biggrin.gif  biggrin.gif
Tau sia tema kalbėti, kaip man šokti baletą  biggrin.gif

Kurių galų už save stovėti, kai to visai nereikia? biggrin.gif
Kokias ligas? Kur? biggrin.gif
Atsakyti
Nu man iš Montevertės pranašysčių tik juokas ima, neperdėk, nė kiek jos manęs negąsdina biggrin.gif .Man tokios sapalionės ką ji rašo, jei tikrai kas nors ateina jos krištolinio paklausyt, tai tik naivuolių naivuoliai.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 09 01, 22:35)
Nu man iš Montevertės pranašysčių tik juokas ima, neperdėk, nė kiek jos manęs negąsdina biggrin.gif .Man tokios sapalionės ką ji rašo, jei tikrai kas nors ateina jos krištolinio paklausyt, tai tik naivuolių naivuoliai.

Kokios lengvatikės nelabai protingos bobikės ir eina, nes su tokia iškalba, kaip jos, vargu ar kazka protingai gqlima sumeluoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 01, 22:30)
Kurių galų už save stovėti, kai to visai nereikia? biggrin.gif
Kokias ligas? Kur? biggrin.gif

Tu geriau pabijok ir, kaip visada, buk prisitaikėlė.

Aaaa, pseprasam, tu bitei linkejai daug laimės ie sekmes darbe? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 01, 22:50)
Kokios lengvatikės nelabai protingos bobikės ir eina, nes su tokia iškalba, kaip jos, vargu ar kazka protingai gqlima sumeluoti  biggrin.gif
Papildyta:

Tu geriau pabijok ir, kaip visada, buk prisitaikėlė.

Aaaa, pseprasam, tu bitei linkejai daug laimės ie sekmes darbe?  biggrin.gif

tu skiri ligų pranašystes nuo pasakymo, kad per daug nežvenk, nes ateina sunkesnis laikas? biggrin.gif o jis jai toks ir buvo, vaikas sirgo iki pavojingos temperatūros, didelė siunta dingo, tik vėliau atrado ir pan. Tai kas jai neišsipildė? nepavydėk gerai, kad tu taip nemoki tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:
jau kiek laiko prieš tai Putiną čia visi laidojo, neva vėžininkas, o aš sakiau, kad nichujutki, viskas ok pas jį, žvėriški instinktai jį valdo ir tiek. Kas netiesa? Ar jis jau mirė nuo vėžio? Kaip ir dėl Bideno gandai ėjo, kad chana jau jam, visai neadekvatus, demencinis, bet tai netiesa, tuo metu jis neturėjo jokių pavojingų ligų.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 02, 11:54)
tu skiri ligų pranašystes nuo pasakymo, kad per daug nežvenk, nes ateina sunkesnis laikas? biggrin.gif o jis jai toks ir buvo, vaikas sirgo iki pavojingos temperatūros, didelė siunta dingo, tik vėliau atrado ir pan. Tai kas jai neišsipildė? nepavydėk gerai, kad tu taip nemoki tongue.gif  biggrin.gif

Koks dar sunkesnis laikas, čia pritempinėjimai. Apie tokią smulkmeną kaip dingęs ir atsiradęs siuntinys net pamiršau, tokių gyvenimiškų situacijų ne kartą per mėnesį pasitaiko. O kad gripu sergama, nu tai sergama, čia ne kažkokia nepagydoma liga. Šiemet pasiskiepys, gal nesirgs. Pati buvau skiepyta, tai nesirgau. Tu man sekančiam mėnesiu, beje, pranašavai nei vaikas sirgo, o sekantis mėnuo man buvo superinis. Kelionė, trukusi 2 savaites buvo nuostabi, koks dar sunkesnis biggrin.gif .... Bet tu pranašauk, paskui pritempinėk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 09 02, 12:08)
Koks dar sunkesnis laikas, čia pritempinėjimai. Apie tokią smulkmeną kaip dingęs ir atsiradęs siuntinys net pamiršau, tokių gyvenimiškų situacijų ne kartą per mėnesį pasitaiko. O kad gripu sergama, nu tai sergama, čia ne kažkokia nepagydoma liga. Šiemet pasiskiepys, gal nesirgs. Pati buvau skiepyta, tai nesirgau. Tu man sekančiam mėnesiu, beje, pranašavai nei vaikas sirgo, o sekantis mėnuo man buvo superinis. Kelionė, trukusi 2 savaites buvo nuostabi, koks dar sunkesnis biggrin.gif .... Bet tu pranašauk, paskui pritempinėk biggrin.gif

kvėša, tau jau dešimt kartų buvo rašyta dėl ko nerašiau visiškai tikslaus laiko
tau gal dar tavo mirties datą parašyt, kuriais metais tiksliai nusibaigsi ir darmėnesį patikslinti? nu ir nevisprotė. Ar sugebėtum su tokia info gyvneti? Ne tavo skystoms blauzdelėms tai.

Ooo, prašau, jau pasirodo rožinei ir pūkuotai, kuriai viskas tik geraigeraigerai per mėnesių mėnesius pastoviai dingsta siuntos ir kitokie nemalonumai? Ir čia tau norma? OMG biggrin.gif Tada aš tikrai labai laiminga ir viskas pas mane labai balta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 02, 10:54)
tu skiri ligų pranašystes nuo pasakymo, kad per daug nežvenk, nes ateina sunkesnis laikas? biggrin.gif o jis jai toks ir buvo, vaikas sirgo iki pavojingos temperatūros, didelė siunta dingo, tik vėliau atrado ir pan. Tai kas jai neišsipildė? nepavydėk gerai, kad tu taip nemoki tongue.gif  biggrin.gif
Papildyta:
jau kiek laiko prieš tai Putiną čia visi laidojo, neva vėžininkas, o aš sakiau, kad nichujutki, viskas ok pas jį, žvėriški instinktai jį valdo ir tiek. Kas netiesa? Ar jis jau mirė nuo vėžio? Kaip ir dėl Bideno gandai ėjo, kad chana jau jam, visai neadekvatus, demencinis, bet tai netiesa, tuo metu jis neturėjo jokių pavojingų ligų.

biggrin.gif As labai gerai atsimenu tavo pamineta kovo mėnesi. Laukiau su nekantrumu kas gi atsitiks bitei pirma pavasario menesi biggrin.gif Vaiko soga ar gerkle nera tqvo pranasystes, nes tu neturi vaiku, nezinai, kad vaikai serga.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 02, 13:19)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 rugsėjo 2023 - 14:19
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 02, 13:19)
tau gal dar tavo mirties datą parašyt, kuriais metais tiksliai nusibaigsi ir darmėnesį patikslinti? nu ir nevisprotė. Ar sugebėtum su tokia info gyvneti? Ne tavo skystoms blauzdelėms tai.

Ooo, prašau, jau pasirodo rožinei ir pūkuotai, kuriai viskas tik geraigeraigerai per mėnesių mėnesius pastoviai dingsta siuntos ir kitokie nemalonumai? Ir čia tau norma? OMG biggrin.gif Tada aš tikrai labai laiminga ir viskas pas mane labai balta biggrin.gif

Monteverte, ramiai, nes taip nesąžininga. Tu tikrai surašei nesąmonės Majai kaip mano mamai mirksiukas.gif
Tu kol kas tiesiog nepataikai, nes nežinai, į ką taikai: koordinačių nežinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 02 rugsėjo 2023 - 17:08
Dar paskaičiau, kad kažkam grupė "Liube" patinka - rimtai? ta zekų grupė? - komentarai čia visi bereikalingi.
Atsakyti