QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 11, 14:30)
Daug zmoniu yra be savo nuomones. Nemastantys. Jiems pasakè nusiperst ir jie perdžia, savo galvos ant peciu gi nelabai yra.
Man tik keista, kodel bites šeimoje savanorių nerasta si7o sunkiu laiku. Tai daug ka pasako apie skleidziamas jos tiesas mamkose ir realybę.
Teletabes visos tokios. Absoliuciai visos, gi nei jos, nei ju seimu vyrai neisirase dabar I savanorius, nors rekia tai garsiausiai apie tai, kaip migrantų vaikai turi ginti jas ir ju diedus
Papildyta:
Bet jaunysteje tai gi turejai nuoskauda, kad madingu drabuziu neturi kaip kitos. Kas buvo labai svarbu merginai. Pasakysi ne? Nenorejai graziai madingai atrodyti?
tai va butent.
na bet jos visos gi labai savanaudes, kokie dar savanoriavimai, Ju kredo, kiekvienas uz save, o jei tau nesiseka tu lochas. Jos gi ne mato salia nei vargstanciu, nei kencianciu, jom tipo laisve kas kaip nori taui gyvena, o kas ne toks sekmingas ar gabus, tai jo bedos.
ziauriai jinai jaucia, mama sake, kad visos madingos tai vagys, taip ir isikando si pasiteisinima.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2023 09 11, 14:49)
O tu niekaip nesugebėjai savo jėgom iš to skurdo išsikrapštyt, todėl išlėkei į UK ant svetimo gero? Nesuprantu ko jūs verkiat kad dabar blogai, jei sakot kad tik nuo žmogaus priklauso kaip jis susikūria gyvenimą. Aš sovietmety buvau vaikas, paauglė, studentė,
gyvenau kaip visi- pilką gyveniką, taip, mano tėvai nebuvo vagys, nekombinavo iš fabrikų, džiaugiuosi kad ir mane taip išauklėjo, kai pradėjau dirbti man koktu buvo žiūrėti kaip iš fabriko velka visi kas netingi . Bet griūnamt sovietmečiui viską susikūrėm čia, dirbom, vaiką užmigdzius štukas siuvau, ryte į darbą, antrą mokslą baigiau. Ir mačiau savo akimis, o ne iš užsienių, kaip viskas keičiasi ir tik į gerąją pusę. Tik įpratę gauti viską už dyką ir tinginiai užstrigę laike, neauga, netobulėja, gabūs tik paverkti.
Dėl savanoriavimo, tai viskam savas laikas. Čia mano tokia nuomonė. Ir aš už save atsakau, o ne už savo šeimos narius. Tikrai nekišiu savo sūnaus po sijonu, kad neitų į kariuomenę. Kas prašo, kad tavo mamusiukas ateitų tarnaut? Lietuvai tai tokių nereikia, kurie per prievartą ateiina. Ar jau atsisakėt pilietybės?
Papildyta:
Turėjau, mano dėdė palikimą iš JAV buvo gavęs, tai visiems čekių padalindavo. Tiesa, beveik visi jo pinigai prapuolė grobiko gniaužtuose, buvo galima tik po kažkiek nusiimti ir kursas buvo nesąmoningas, o sugriuvus sovietmečiui rosija viską prichvatizavo, kas jos vnešpasiltorg banke buvo. Ką per keletą metų pasiimė tai mizeris, bet spėjo visiems broliams, seserims po Volgą padovanot

Tai žinok grupiokės pas mane skolindavosi drabužius pasimatymams

.
ne ne kaip visi, mano gyvenimas visai nebuvo pilkas, kalbek apie save tik.
ir nekisk cia tu vagysciu, kaip pasiteisininmu viskam, atrodo kas cia ismus pateisintu ar pritartu vagystem. Mano tevai niekad nieko nevoge is darbu ir is vis buvo dori zmones. Bet nedejavo oi kiap mums blogai tarybu sajungoje, gyevno spalvinga, pilnaverti gyvenima ir ant vaiku nekrove savo sunkumu.
tu suvoki, kad savanoriavimas tai ne tik kariuomene?
idomu kodel tik vienas dede gavo, o ne visi broliai ir seserys