Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Tokiom kaip majom, emigrantai turi keliais pries Lt valdžia vaikščioti, plenais galvą barstyti ir dėkoti kad išleido juos emigruoti. Apie Lietuvą tik gerai arba nieko. Ir iš vis gyvenime matyti blogi tik Rusijoje.

O kad diduma šeimų vienokiu ar kitokiu būdu geriau gyvena ryšium su emigracija buvusia, esama, ar kokių giminaičių, tėvų, vaikų, ar grįžtančių emigrantų išleidžiamas pinigais ir t.t. tai jai nedašyla.

Jai Lieruvoje gyvenimas gerėja, bet kokia kaina nemato.

Nors tas gerėjimas labai jau sąlyginis. 

Ligoninių, medikų padėtis tikrai gąsdinantis, maniau, kad tai bus bet nesitikėjau, kad taip greitai.

Atsakyti
Įdomus fakteliai. Kaži gal Maja žino kiek ten tiesos, gal irgi pažįsta visus Šiaulių asus? Bet gi ji nebeateis, nepasigrožės savo Šiauliais biggrin.gif
Aurimas Drižius
6 val.
Žmoną nuolat mušusiam vyriškiui aukščiausias teismas skyrė premiją – 33 tūkst. eurų, kuriuos turės sumokėti jo auka
“ŽMONĖS LABAI LABAI PAGALVOKITE, PRIEŠ KREIPDAMIESI Į TEISMĄ : Šiandien LR Aukščiausiasis Teismas atmetė mano kasacinį skundą dėl smurtautojo, tyčinio UAB ,,SERVA IR KO” autoriaus AntanoServos nusikalstamų veiksmų, – teigia Nijolė Kasparė(nuotr. viršuje) , – o priimti kasacinį skundą LR Aukščiausiasis teismas turėjo, nes Šiaulių apylinkės teismo nutartis ir apeliacinio Šiaulių apygardos teismo nutartis yra PRIEŠINGOS. GAL TEMIDEI akis uždengė daug daug eurų ????? Ar Generalinės Prokuratūros atsisakymas man suteikti Pranešėjo Statusą paveikė ????
Turėsiu smurtautojui ANTANUI SERVAI SUMOKĖTI VIRŠ 33 TŪKSTANČIŲ EURŲ…….”.
“Laisvas laikraštis” nemažai rašė apie Palangos gyventoją Nijolę Kasparę.
Ji paviešino nežabotą korupciją Šiaulių apylinkės ir apygardos teismuose bei prokuratūroje.
Mat buvęs N.Kasparės sutuoktinis verslininkas Antanas Serva buvo geras Šiaulių “teisėsaugos” draugas, ir Servos namuose komisarai ir prokurorai ne kartą rengė balius. Todėl visus Šiaulių komisarus ir teisėjus Nijolė Kasparė pažįsta kaip nuluptus – “aš jiems ne kartą po baliaus puspryčiams kepdavau kiaušinienę”.
Galiausiai A.Serva nutarė atsikratyti sutuoktinės, kurią ne kartą terorizavo ir mušdavo. moteris pasakojo, kad buvo net privesta prie savižudybės dėl sutuoktinio teroro.
Visus N.Kasparės pareiškimus dėl vyro smurto Šiaulių policija ir prokuratūra atmesdavo.
N.Kasparė puikiai žino, kodėl. Mat ji puikiai žino, kaip jos buvęs sutuoktinis papikrinėjo “teisėsaugą”. Ji puikiai žino, ir kaip gyvena teisėjai ir prokurorai, kurie nuolat skundžiasi dėl jiems mokamų neva ūbagiškų algų. Nijolė Kasparė tik juokiasi iš tokių kalbų – jos gyvenamame name Palangoje, Vytauto 155 (nuotr. viršuje) prabangius butus yra įsigiję teisėjai, Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) ir kiti “valstybės tarnautojai”.
Atsakyti

O tai kas nutarty parašyta, už ją ji sutuoktiniui turi sumokėti?

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 09 13, 07:42)
<p>O tai kas nutarty parašyta, už ją ji sutuoktiniui turi sumokėti?</p>

Jos kaulai gal buvo per kieti, tai sutuoktinis susizhalojop kumsti dauzydamas
Atsakyti
https://www.foxnews....SSA34y5ZcnZr5UY
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 11, 16:12)
Nu bet ka tie lietuviai be emigrantu darytu, visais laikais visas geresnis gyvenimas tik is emigrantu....

Emigrante, tu emigrante, bent skolas už elektrą Lietuvai ir kitas skolas dėl kurių iš Lietuvos su vaikais pabėgai susimokėk, čia turtuole nevaidinus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 13, 14:57)
Emigrante, tu emigrante, bent skolas už elektrą Lietuvai ir kitas skolas dėl kurių iš Lietuvos su vaikais pabėgai susimokėk, čia turtuole nevaidinus unsure.gif

Galvok, ka rashai. Jei turetu elektrai skolu tai elektra butu atjungta o nekilnojamas turtas (kuriame negyvena) perduotas anstoliams.

Matai yra tokiu skolu kur rezhimai susigalvoja. Pvz Kremlius suskaiciavo, kiek Lietuva gavo ish SSSR?
Ar jau sumokejai?
Kai skaiciavo, tai uzhmirsho, kiek zhalos SSSR padare.
Matai ne visos skolos yra aishkios
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2023 09 13, 14:57)

ooo kokie zmones, kurie isejo ir zadejo negrizti lotuliukas.gif

kas kada sake, kad as turtuole, as tai ubage pries milijonieriu salies gyventojus, kur man jau ten su jumis lygintis. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
mes gi emigrantai ubagai, neisilavine, chikenu fabrikuose plunksnas pesam ir sviesios dienos nematom biggrin.gif
va jum Lietuvoje tai gerai, emigrantai jums gyvenia gerina, palikimus palieka, butus uzraso ar ne taip pastininke? kas tau butus pirko Londone? ne brolis emigrantas? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 13, 14:54)

nieko naujo, bijau tik ,kad vel nauja bruda brudai kuria. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 13, 16:40)
nieko naujo, bijau tik ,kad vel nauja bruda brudai kuria. unsure.gif

tai taip, aš tik vis galvoju, kiek ir ko dar reikia, kad teletabiai nubustų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 13, 16:43)
tai taip, aš tik vis galvoju, kiek ir ko dar reikia, kad teletabiai nubustų biggrin.gif

matai sunku pazadinti ta, kuris apsimeta mieganciu. As manau jiem visa tai atinka, jie tam pritaria paparsciausiai. Ziurek, kaip cia draskesi ir dziaugesi, kiap gerai ribojimai , kaip gerai, kad neskiepytu kazkur neleidzia, tokia piktdziuga, manau taip pat dziaugesi tie, kurie skunde kaimynus, kad juos istremtu, ar suiminejo ir zude zydus ir t.t.
na yra zmones kurie turi polinki, nora zudyti, naikinti, zeminti, kad tik kaimynam blogiau butu ir t.t. jiem tik preteksto reikia, o kai pretekstas toks ale labai geras, gi del visu gerio, saugumo, tai jiem visai saunu.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 09 13, 14:28)
Jos kaulai gal buvo per kieti, tai sutuoktinis susizhalojop kumsti dauzydamas

kazkaip taip, teisingumas siu laiku: vaikinas, kuris vos neuzmuso merginos, suluosino zandikauly, ismuso dantis , bande prievartauti nesedi nei vienos deinos kalejime. Mama kuri pliaukstelejo vaikui per kombinzona per sikna, kad tas neisbegtu i kelia, kur dviratis ji galetu uzmusti, pasedejo paru, vaikai irgi pasedejo atimti pas svetimus zmones.
kazin vaikam davus pasirinkti ar mamos pliauksteljimas ar buti atskirtiem kelias savaites nou tevu, kazin ka butu pasirinke... unsure.gif
kiek as zinau kas buvo susituoke su pariegunais, tai paskui labia kencia moteris, veina sako begau nuo tokio i rankas vaika pasiemusi, kaip stoviu....nes ten ranka ranka plauna... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 13, 16:40)
kas tau butus pirko Londone? ne brolis emigrantas? mirksiukas.gif

šiaip tai ne, ne jis ir ne jie biggrin.gif

O kodėl vis daugiskaitą vartoji "mes", kai kalbi apie emigrantus?

Pasakyti IKI, tai nepasakyti viso gero.

Taigi, IKI kada nors, kai vėl kokią nesąmone leptelsi, o aš turėsiu laiko, noro ir geros nuotaikos tave į vietą pastatyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 rugsėjo 2023 - 16:36

šiaip tai ne, ne jis ir ne jie biggrin.gif

O kodėl vis daugiskaitą vartoji "mes", kai kalbi apie emigrantus?

Pasakyti IKI, tai nepasakyti viso gero.

Taigi, IKI kada nors, kai vėl kokią nesąmone leptelsi, o aš turėsiu laiko, noro ir geros nuotaikos tave į vietą pastatyti ax.gif

Statytoja tu statytoja  :D  :D 

Kažkoki tu man personažą primeni iš multikų jei atsiminsiu parašysiu.

Tu gi siulei visoms draugėms teletabėms čia nebesilankyt, bene pamiršai, jau visos beveik išsilakstė, o tu čia kaip čia  :D 

Nes emigrantė ne aš viena, o mūsų daug, jau jaučiu daugiau, nei Lietuvoje gyvenančių lietuvių.

Atsakyti