QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 11, 15:52)
Ai nu tiksliai gi

desimtis kartu bite rase, kad kas gerai gyveno rengesi - visi vagys buvo o dabar jau pasirodo pas ja drabuxius grupiokes skolinosi. Tos jos kambariokės turbūt isvis baznytines peles buvo - bliuskes lycnos neturejo. Bet ir tai, išmaldautus iš dėdės drabužius.
kazkaip neapsiprendzia, tai gal jos dede irgi vagis buvo... nesuprasi jau jos.
Butent jei ne dede tai ka turetu, tevai visai nesirupino?
mano mama pati daug ka dare, siudavo, puosdavo mane, "vire" net tuos garintus dzinsus, kai prasidejo

ieskodavo, kur tik rasdavo nupirkdavo grazesniu bateliu, ar suknuciu ar paltuku ir t.t. ar medziagu. Buvau ir madinga ir pasipuosusi, kaip ir mano mociute puose mano mama. Matyt is kartos i karta persiduoda seimos tradicijos ir vertybes. Ir tikrai nereikejo nieko vogti, kad graziai gyventi.
O cia gyveno kazkokioj skylej matyt, tevai mazai rupinosi, kazkoks turtingas dede suselpe siek tiek, del to toks ir pyktis ant to anot jos, pilko gyvenimo periodo.
Gal dar labai religingi tevai buvo is cia neapykanta visiem tikitntiems ir religijom. Nes pastebejau labiausiai ta laikotarpi keikia super religingu patriotu tevu vaikai. Kurie ten nuo mazens krove vaikam pasakojimus apie baisuji rezima, tremimus ir visas baisybes, ne pagal amziu, tingejo kazka papildomai dirbti gyvendavo vien is algos, na tai zinai tas gyvenimas tikria gal skurdokas buvo, o dar tiek prigasdintam vaikui viskas gal baisiai ir atrode.
galvoju jetau kaip gerai, ka dmano tevai turejo sveiko porto ir nekrove man tu politini uproblemu nuo vaikystes, jauciausi tikrai laisva, laiminga, mylima ir aprupinta viskuom.