Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 11, 15:46)
tai va butent.

na bet jos visos gi labai savanaudes, kokie dar savanoriavimai, Ju kredo, kiekvienas uz save, o jei tau nesiseka tu lochas. Jos gi ne mato salia nei vargstanciu, nei kencianciu, jom tipo laisve kas kaip nori taui gyvena, o kas ne toks sekmingas ar gabus, tai jo bedos.

ziauriai jinai jaucia, mama sake, kad visos madingos tai vagys, taip ir isikando si pasiteisinima.

Ai nu tiksliai gi biggrin.gif biggrin.gif desimtis kartu bite rase, kad kas gerai gyveno rengesi - visi vagys buvo o dabar jau pasirodo pas ja drabuxius grupiokes skolinosi. Tos jos kambariokės turbūt isvis baznytines peles buvo - bliuskes lycnos neturejo. Bet ir tai, išmaldautus iš dėdės drabužius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 rugsėjo 2023 - 14:53

QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 11, 15:52)
Ai nu tiksliai gi  biggrin.gif  biggrin.gif  desimtis kartu bite rase, kad kas gerai gyveno  rengesi - visi vagys buvo o dabar jau pasirodo pas ja drabuxius grupiokes skolinosi. Tos jos kambariokės turbūt isvis baznytines peles buvo - bliuskes lycnos neturejo. Bet ir tai, išmaldautus iš dėdės drabužius.

kazkaip neapsiprendzia, tai gal jos dede irgi vagis buvo... nesuprasi jau jos. unsure.gif

Butent jei ne dede tai ka turetu, tevai visai nesirupino?

mano mama pati daug ka dare, siudavo, puosdavo mane, "vire" net tuos garintus dzinsus, kai prasidejo biggrin.gif ieskodavo, kur tik rasdavo nupirkdavo grazesniu bateliu, ar suknuciu ar paltuku ir t.t. ar medziagu. Buvau ir madinga ir pasipuosusi, kaip ir mano mociute puose mano mama. Matyt is kartos i karta persiduoda seimos tradicijos ir vertybes. Ir tikrai nereikejo nieko vogti, kad graziai gyventi.

O cia gyveno kazkokioj skylej matyt, tevai mazai rupinosi, kazkoks turtingas dede suselpe siek tiek, del to toks ir pyktis ant to anot jos, pilko gyvenimo periodo.
Gal dar labai religingi tevai buvo is cia neapykanta visiem tikitntiems ir religijom. Nes pastebejau labiausiai ta laikotarpi keikia super religingu patriotu tevu vaikai. Kurie ten nuo mazens krove vaikam pasakojimus apie baisuji rezima, tremimus ir visas baisybes, ne pagal amziu, tingejo kazka papildomai dirbti gyvendavo vien is algos, na tai zinai tas gyvenimas tikria gal skurdokas buvo, o dar tiek prigasdintam vaikui viskas gal baisiai ir atrode. unsure.gif

galvoju jetau kaip gerai, ka dmano tevai turejo sveiko porto ir nekrove man tu politini uproblemu nuo vaikystes, jauciausi tikrai laisva, laiminga, mylima ir aprupinta viskuom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 rugsėjo 2023 - 15:02
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 11, 16:00)
kazkaip neapsiprendzia, tai gal jos dede irgi vagis buvo... nesuprasi jau jos. unsure.gif

Butent jei ne dede tai ka turetu, tevai visai nesirupino?

Man irgi uzkliuvo ta mintis kodel vienas gavo, o ne visi. Ziurint is sono, tai turbut jis vienintelis buvo adekvatus ir kazko vertas gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 11, 16:08)
Man irgi uzkliuvo ta mintis kodel vienas gavo, o ne visi. Ziurint is sono, tai turbut jis vienintelis buvo adekvatus ir kazko vertas gyvenime.

Jo, nes jei palikimas, tai giminaiciui tikriausiai vargu ar turejo draugu Jav. O jei giminaitis, tai visu giminaitis tada, jei jau sako seses ir broliai. Keista situacija, nebent taip susitare, kad ant vieno tvarko viska, ir paskui dalinasi, tai tada nereikia sakyti, kad dede nupirko. Reikia sakyti prasigyveno musu gimine pagaliau is mirusiu emigrantu palikimo.
Nu bet ka tie lietuviai be emigrantu darytu, visais laikais visas geresnis gyvenimas tik is emigrantu....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 11, 16:12)
Jo, nes jei palikimas, tai giminaiciui tikriausiai vargu ar turejo draugu Jav. O jei giminaitis, tai visu giminaitis tada, jei jau sako seses ir broliai. Keista situacija, nebent taip susitare, kad ant vieno tvarko viska, ir paskui dalinasi, tai tada nereikia sakyti, kad dede nupirko. Reikia sakyti prasigyveno musu gimine pagaliau is mirusiu emigrantu palikimo.
Nu bet ka tie lietuviai be emigrantu darytu, visais laikais visas geresnis gyvenimas tik is emigrantu....

Ne, nes jau bite tai tikrai butu parasiusi, kad JIE gavo palikima

Bet tu twisi biggrin.gif biggrin.gif bitę rengė iš emigranto pinigų biggrin.gif biggrin.gif

Cia tai geras biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 rugsėjo 2023 - 16:18
Ale teisingai Nemira pasakė, geriau nekišti rankų prie purvo, paskui ilgai smirdi, malkitės čia vienos tame savo šude. Žiūriu, kas turi smegenų, jau seniai išėjo. Matyt mažiausiai iš visų turėjau.....
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 09 12, 00:11)
Ale teisingai Nemira pasakė, geriau nekišti rankų prie purvo, paskui ilgai smirdi, malkitės čia vienos tame savo šude. Žiūriu, kas turi smegenų, jau seniai išėjo. Matyt mažiausiai iš visų turėjau.....

nu teip išeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2023 09 12, 00:11)

Na va, mano misija tavimi ir užsibaigė - teletabiu daugiau nebus mamkose, visos marš į savo uždarą irštvą, kad normalus zmonės jusu nematytu daugiau.
Atsakyti
Koks nuostolis maja cia daugiau neateis, eisiu paverksiu siek tiek kamputyje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ale kaip zmogus isizeide, kai suprato, kad gerai gyveno is emigrantu malones unsure.gif
Papildyta:
bet siaip numyriojo sis forumas, pasidare nebeidomus, zmoniu nebesilanko, kurie galetu adekvaciai diskutuoti kitoje puseje, vien kazkokie issidirbinejimai, keikimai, fantazijos ir teletabines nesamones is vis paskutiniu metu labai duag zmoniu atsiskleidzia kas yra kas, idomus periodas gyventi.
Atsakyti
yra ir gerų dalykų dėl tos skaitmenizacijos, kap Maja sako reikia ir į šviesią pusę žiūrėti biggrin.gif
kaip malonu yra čia rasti brudą, kuris daug blogo žmonėms iš visos Lietuvos padarė ir tai padarą žemė dar 73 metus laikė
https://zemelapiai.vplanas.lt/kapines
Atsakyti
pasigrožėkime teletabių didvyriumi biggrin.gif blink.gif

Viena gydytoja dirba už 5 žmones
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
2023 09 11 Iš dar vienos Vilniaus ligoninės masiškai traukiasi gydytojai
2023 08 31 Įspėjo dėl galimų Dulkio reformos pasekmių: bus dar daugiau piktų pacientų
2023 08 17 Klaipėdos ligoninėje įtempta situacija: trūksta net 100 gydytojų

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...09AOmRuhHM1eW7A
Atsakyti
Man tai niekaip is galvos neišeina bitės prakolas....visi kas kazka turejo prie sovietų - vaaaaaaagys, vaaaaagys!!!! Emigrantai - šuuuuunys, šuuuuunys!
O pačią rengė dėdė, gaves emigranto pinigus.
Bites tėvai, turbūt kaulino is jo pinigus ir varė ant jo tuo paciu metu iš pavydo.. Is cia ir bitės 'vaaaaagys, vaaaagys, šuuuunes, šuuuunes'

O kaip viskas issiaiskina po kokio tai laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 rugsėjo 2023 - 14:28