Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2022 03 11, 19:40)
aš įsivaizduoju dar tos, kurios liks kaip puls prie lietuvių vyrų. Joms bile vyru kvepia ir įsikimba. Viską daro, kad šeimą išardyti. Prakeiksmus siunčia ir visaip. Šiaip tauta labai savotiška, labai. Jei kokius lenkus priimtume, nieko nesakyčiau. Bet su ukrainiečiais bus visko. Vaikai daug šūstresni, stipresnės energetikos. Lietuviukai kiemuose nusodinti gali likti. Aš tai mums visiems linkėčiau, kad jie kuo greičiau grįžtų namo.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu tu duodi, prajuokinai. Tai va kodėl Gražulis į savo butą Seimo viešbuty kelias ukrainietes su vaikais įsileido biggrin.gif
Atsakyti

Ambasadų nereik pult...

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 03 11, 19:04)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif nu tu duodi, prajuokinai. Tai va kodėl Gražulis į savo butą Seimo viešbuty kelias ukrainietes su vaikais įsileido biggrin.gif

kaip žinia, tas seniokas uoslę turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 11, 17:50)
man irgi
gal vėl pasirodysiu bjauri ir nejautri kaip su tais įleidžiamais Ukrainos gyvūnais, bet pasipiktinau dar vienoje vietoje. Mačiau, kad moterys ieško paakių kremo blink.gif  biggrin.gif na nieko sau. Ar tikrai kiekviena Lietuvos moteris gali sau leisti paakių kremus? Jie paprastai yra brangesni. Tai jau karo pabėgėlės neapsieitų tiesiog su veido kremu? bendru?

Na, ir kam dabar tu tas ukrainietes šmeiži? unsure.gif Aš mačiau tuos sąrašus - moterims ir vyrams. Jie sudaryti remiantis bendromis higienos normomis, o ne pagal ukrainiečių moterų užsakymą. Nenori, nepadėk, bet nešmeižk.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 03 11, 19:15)
Na, ir kam dabar tu tas ukrainietes šmeiži? unsure.gif Aš mačiau tuos sąrašus - moterims ir vyrams. Jie sudaryti remiantis bendromis higienos normomis, o ne pagal ukrainiečių moterų užsakymą. Nenori, nepadėk, bet nešmeižk.

nu tai tada "normos" pagalbai labai keistos
lyg mes kažkokių šeichų šalis būtume, piniguose vartytumės
ar čia dar nuo rusų laikų likę? viena moteris pasakojo apie teismą, kai teisiamasis iš asoc. šeimos atėjo su krūtais džinsais, ko paprastai normaliai tada žmonės nebuvo matę. Jo net teisėjai klausė iš kur? Tas sakė labdara blink.gif biggrin.gif
Atsakyti

o as dirbu, nes darbui koja netrukdo lotuliukas.gifas paprasciausiai kuriu User Interface daugiausia, paskutiniai metai tai mazai darbo labai daug dokumentacijos, susirinkimu ir visokiu kitiokui neidomiu uzduociu, bet jau paskutinis menuo toks, laimei, tingiu ilgiau aiskinti. mirksiukas.gif

Visi čia žinom, kaip tu "dirbi" 😆

Atsakyti
Paakių kremas gi elementaru...
Atsakyti

Nu ką, pasijungs Baltarusija...(turbūt)   :cray:

Nutekėjo info, kad priešingu atveju Lukašenkai pzdc.

Ir provokacija ta tema šiandien įvyko: rusų naikintuvai iš Ukrainos apšaudė Baltarusių kaimą. A Liūdna...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 11 kovo 2022 - 19:31
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 11, 19:26)
<p>Nu ką, pasijungs Baltarusija...  cray.gif </p><p>Netekėjo info, kad priešingu atveju Lukašenkai pzdc.

O tiek dievagojosi:
https://www.instagra.../p/CacmtOigOlW/
Atsakyti

Nu ką, pasijungs Baltarusija...  :cray:

Netekėjo info, kad priešingu atveju Lukašenkai pzdc.

Ir provokacija ta tema šiandien įvyko: rusų naikintuvai iš Ukrainos apšaudė Baltarusių kaimą. A

Liūdna...

o kam tu perrašinėji čia viską, apie ką visi puslapiai trimituoja?

tipo, kiti nemato, tai švieti juos?

Ar lauki, kol mergaitė iš rusiško laivo į tave dėmesį atkreips?

Atsakyti

o kam tu perrašinėji čia viską, apie ką visi puslapiai trimituoja?

tipo, kiti nemato, tai švieti juos?

Ar lauki, kol mergaitė iš rusiško laivo į tave dėmesį atkreips?

Tiesiog liūdna labai

Atsakyti
Kaip taikliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Savo mintimis socialiniuose tinkluose penktadienį dalijosi ir „Užkalnio žurnalas“ redaktorė, tekstų autorė Fausta Marija Leščiauskaitė. „Šličytė yra nusikaltėlė. Yra žmonių, kuriems atrodo, kad vogti – nieko tokio. Kad baladoti žmoną – nieko tokio. Taip Šličytei atrodo, jog menkinti žmogų dėl jo seksualinės orientacijos, lyties ar kilmės – nieko tokio. Bet normaliame pasaulyje tai „nieko tokio“ nepasidaro. Jai gali atrodyti kaip tik nori – o laisvas pasaulis sako, kad jos vieta – teisiamųjų suole. Galimai – netgi kalėjime. Paskaitykite Baudžiamąjį kodeksą, aš neišsigalvoju. Gėda tik už tai, jog padugnė kiša Kudirką – neva, ar tik nenusiviltų Tautiškos giesmės autorius, pamatęs Lietuvą. Jus pamatęs ne tik nusiviltų, Šličyte. Duodu pirštą nukirsti, kad toks šviesus žmogus, prisikėlęs ir jus išgirdęs, tiesiog vėl norėtų numirti. Na, o komiška tai, kad besispjaudanti boba, kliedinti apie lotyniškų raidžių grėsmę lietuvių kalbai, kirčiuoja blogiau už mano šunis, kurie išvis nekirčiuoja. Taip deformuoja lietuvių kalbos žodžius, kaip jokia lotyniška raidė neturėtų realios ar pritemptos galimybės. Kultiūra (minkšta „l“). Fėsta. Moterìs. Su švente, tauta. Gera, graži, kilni tauta. Sugebėsime išvėdinti užsilikusią smarvę. Pažiūrėkite, kokia džiaugsmingai didelė dalis Seimo narių parodė, jog tokių nusikalstamų pezesių neklausys. Mums viskas bus gerai“, – brūkštelėjo ji.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...a.d?id=89681175
Tokios padunės kaip ta šlykšti boba tik tokiom pat šlykšynėm gali patikti.
Juknevičienė 4u.gif
„Negaliu būti nare struktūros, kuri kalbėti klubo vardu deleguoja žmogų, nesuvokiantį laikmečio aplinkybių. Man labai apmaudu ir gėda už Zitos Šličytės kalbą, kuri visuomenėje gali būti suprasta kaip visų signatarų nuomonė. Ukrainos karo akivaizdoje yra sunkiai suvokiama, kaip galima spjaudytis tokia baisia neapykanta“, – pareiškė europarlamentarė.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...680871#cxrecs_s
Net kažkada nemėgtus konservatorius pradedu gerbti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 11 kovo 2022 - 19:50