Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Gali būti, kad nemaža dalis žmonių tiesiog nėra visiškai hetero. Moterys tai to nė neslepia. Vyrai slepia dėl visuomenės požiūrio. 

Pvz.aš žinau, kad esu hetero, manęs moteris nejaudina, bet nėra..bjauru, jeigu graži. 

nu kai kam ir gyvūnai šiam reikalui tinka.

irgi šlovinkim ir garbinkim?

Atsakyti

kiek girdėjau tai jiems paprasčiausiai šlykštu
normalūs vyrai laiko, kad gražioji lytis moterys, o pas juos kaba ten kažkoks daiktas, kuris dar gi juos taip valdo smile.gifir jei tuo daiktu dalinasi dar gi ne su gražiaja lytimi, moterimis, o vyras su vyru, tai jiems tampa dvigubai šlykštu biggrin.gif

Jei labai astriai reaguoja -tai as sunerimciau 😂  

Nu blyn ,vienas ir visus dinderastais vadina ,moteris kuuuur...m    o viena grazia diena nei sio nei sto pradejo man koja glostyt 😂😂 ir ne su sijonu buvau .Taip kad cia manau buvo tas  uzsislees gejus ,kuris sako -kad ne gejus ,bet pasantykiautu ir su vyru.

Atsakyti

nu kai kam ir gyvūnai šiam reikalui tinka.

irgi šlovinkim ir garbinkim?

Jei gyvūnai ar vaikai, tai kita kalba, nes jie negali ar negeba rinktis.

Atsakyti

Jei gyvūnai ar vaikai, tai kita kalba, nes jie negali ar negeba rinktis.

nėra jokios kitos kalbos, ligoniai ir tiek, o ligas reikia gydyti.

kaip ir tavąsias

Atsakyti

nėra jokios kitos kalbos, ligoniai ir tiek, o ligas reikia gydyti.

kaip ir tavąsias

Tai, kad pripažinta ne liga gi.

Atsakyti
QUOTE(pabėgėlis @ 2022 03 11, 19:29)
<p></p>o kam tu perrašinėji čia viską, apie ką visi puslapiai trimituoja?
</p><p>tipo, kiti nemato, tai švieti juos?
</p><p>Ar lauki, kol mergaitė iš rusiško laivo į tave dėmesį atkreips?
</p>

Pritariu.
Amadėjos apsimestinis naivumas jau vimdo.
Su ta lerva reikia kalbėti tik pasiuntimu arba ironija.
O šita gi- ,,man įdomu ką ji galvoja''. fool.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 12, 00:23)
<p>< Cia tik hipoteze, o jei Ukrainoje buvo ruosiama mums nauja pandemija su nauju paturbintu viruu? Es salyje tokiu dalyku nenuslepsi taip lengvai.. Gi ne karta, naujos pasaulio tvarkos kurejai aiskino, kad turim ruostis dar ne vienai ir tiketinai baisesnei pandemijai. Jav is pradziu slepia is vis, kad finansuoja biolaboratorijas ten, dabar jau nenoriai tvirtina, kad visgi jos egzistuoja. Rusijos puolimas po tiek metu tikrai netiketas jie sako, kas gavo info apie galima puolima, o jei tai tiesa, o jei puolimas butu buves, ne ginklais, o Vel viska paralizuojamciu virusu, kad ivesti nauja pasaulio tvarkos, naujus skiepus, skaitmeninius pasus, skaitmenini kalejima...ir viskas gi del musu geroves.... Rusija nori susaukti JT susirinkima pranesti apie radinius Ukrainoje.
<p> </p>
<p>Nacizmas, eugenika, nauja pasaulio tvarka, komunizmas, biolaboratorijas... Labai daug "sutapimu"</p>

Iš kur žinai Karolį? biggrin.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Is kur tas noras...poreikis....internetineje erdveje personazams nurodineti su kuo jie turi virtualiai bendrauti, su kuo ne?
Mazai sugebejimo valdyti situacijas gyvenime? Reika cia prasinešti su savo nevykusiais charakteriais?. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 kovo 2022 - 13:26

Pritariu.
Amadėjos apsimestinis naivumas jau vimdo.
Su ta lerva reikia kalbėti tik pasiuntimu arba ironija.
O šita gi- ,,man įdomu ką ji galvoja''. fool.gif

:super:

Atsakyti

Tai, kad pripažinta ne liga gi.

besikrušančios su keliais diedais kaip tu ar tavo diedas su svetimom bobšėm, homikai, pedofilai, zoofilai -mano akimis visi ligoniai (gal tik leveliai ligos skiriasi)

o kas ten ką pripažino ar ne, nelabai ir įdomu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabėgėlis: 12 kovo 2022 - 13:49

besikrušančios su keliais diedais kaip tu ar tavo diedas su svetimom bobšėm, homikai, pedofilai, zoofilai -mano akimis visi ligoniai (gal tik leveliai ligos skiriasi)

o kas ten ką pripažino ar ne, nelabai ir įdomu

Kaip juos gydo ar gydo? 

Atsakyti

Kaip juos gydo ar gydo? 

turbūt negydo šiais laikais, o turėtų

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 03 12, 11:43)
Na, zombiams gi nesvarbu del ko marsknius draskytis. Jei gal ir "nepritaria karui, mirtims", bet is esmes aniem vienodai, viskas lieka deklaraciju lygmenyje. Baigsis si krize, neabejoju zombiai suras del ko sielotis, piktintis. Jiems gi nesvarbu esme, svarbu ju paciu galimybe pasireiksti.

Taigi idomucia zombiais vadina tuos kurie niekam nesipriešina biggrin.gif . Nei skiepams nei putinui. O jei marsiečių ideologijai nesipriešini, tada jau nebe zombis biggrin.gif ? Man kaip tik tie kurie prisiskaitę apie "marmalą" sąmokslo teorijų atrodo zombiai. Na va kaip skirtingai su idomucia matom užsizombinmą. Bet lai jis galvoja kad yra švarus, demokratija gi biggrin.gif .
Labai patiko psichiatro R. Milašiūno mintys apie antivakserius "Bet! Nenoriu nieko įžeisti, vis dėlto žodžių į vatą irgi nevyniosiu. Manau, kad didžioji dalis antivakserių tėra nebrandūs, pasyvūs, menkos savivertės žmonės. Net ir karinga jų retorika ar net fizinė kova su apribojimais ir skiepais slepia silpnumą ir nepasitikėjimą savimi. Agresija visada yra svarbi savigynos priemonė. Šie žmonės stokoja ir žinių, o mokslinė informacija, deja, neretai jiems yra neįkandama. Emocingos antivakserių kalbos ir primityviosios „mokslinės googlinės“ informacijos prieinamumas yra lengvai suprantamas. Be to, ir emocijos yra svarbi šios dėlionės detalė. Kuo emocingiau pateikiami bet kokie duomenys, tuo labiau jie nusėda į mūsų psichiką.

Kita vertus, pastebiu ir labai intelektualių skeptikų. Kiekvienas jų turi individualias priežastis toks būti, tačiau kartais tai narcizinės asmenybės, kurioms tiesiog trūksta dėmesio ar pripažinimo iš savo aplinkos. Tad jie ima orientuotis į mano minėtus žmones ir taip susirenka stokojamus „svarbos balus“…

QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 12, 12:02)
Pirmą kartą apsiverkiau del karo, del ukrainieciu , sios dainos asocijacijos su bėda.
Ziauriai širdį suspaudė.

https://youtu.be/Qe81-3R_I78

Visos ukrainietiškos dainos labai gražios. Ypač baladės wub.gif Dabar pas mus daug jų atlieka. Nors žodžių nelabai suprantu, bet suspaudžia širdį.

QUOTE(Moonte @ 2022 03 12, 12:08)
Cia anot taves reikia visiem ir visur pritarti?

Ne, pritarti reikia tik sąmokslo teorijų skleidėjams biggrin.gif .
Papildyta:
Varom šiandien į "Mėlyna kaip apelsinas žemė". Žiūrėjot gal kuri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 12 kovo 2022 - 14:15