Kita vertus, pastebiu ir labai intelektualių skeptikų. Kiekvienas jų turi individualias priežastis toks būti, tačiau kartais tai narcizinės asmenybės,
Jie kol man nesiulo savo paslaugu -tol jie netrukdo,ir net nesidomiu su kuo ir kaip jie miega .Prie ruso pamenu ,kalbedavo -kad uzdaro i psichuske.Daznai budavo ,,balti arkliai,, atjodavo nuo gerimo ,mada tokia buvo.I tuos ,,baltus arklius,, nurasydavo visas negandas matyt 😂
vargšė
gi dabar nebe tiek madoj, kad eit trečio
net mano uošvis nebėjo, tas tai vatnikas ir vakseris, bet ir jis sakė geriau pasą pasidirbs nei tiek skiepysis. Cholesterolis ir taip sukilęs, ant vaistų sėdi. Sveikata sublogėjo
As trecio neisiu , man ilgai buvo tie salutiniai .Nebent mirt aplink prades ir nustatys kad nuo covido.
Turiu pvz ,skiepijosi du kart ir susirgo dukart ,antra kart kai sirgo ,sake lengviau.
vargšė
gi dabar nebe tiek madoj, kad eit trečio
net mano uošvis nebėjo, tas tai vatnikas ir vakseris, bet ir jis sakė geriau pasą pasidirbs nei tiek skiepysis. Cholesterolis ir taip sukilęs, ant vaistų sėdi. Sveikata sublogėjo
Čia kaip kam, kaip koks organizmas.
Man atrodė, kad sirgt didesnis blogis už skiepą.
vyras klausosi kažkokių tai žinių iš fronto per ausines, tai sakė ruskiai jau išsisukinėja, kad bombardavo dėl tų bendrų Ukrainos ir JAV laboratorijų.
Is pradziu buvo kitokia versija: tipo usa atves dvi brigadas ir atomine bomba 😂
Matai jie meluoja net ne mirkteleje viesai .karas be taisykliu