Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Kita vertus, pastebiu ir labai intelektualių skeptikų. Kiekvienas jų turi individualias priežastis toks būti, tačiau kartais tai narcizinės asmenybės,

Kaip tavo ta copint .....  kiekvienas turi teise rinktis ,reikst nuomone . 

Atsakyti

turbūt negydo šiais laikais, o turėtų

Jie kol man nesiulo savo paslaugu -tol jie netrukdo,ir net nesidomiu su kuo ir kaip jie miega .Prie ruso pamenu ,kalbedavo -kad uzdaro i psichuske.Daznai budavo ,,balti arkliai,, atjodavo nuo gerimo ,mada tokia buvo.I tuos ,,baltus arklius,, nurasydavo visas negandas matyt 😂

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 03 12, 16:22)
<p>Kita vertus, pastebiu ir labai intelektualių skeptikų. Kiekvienas jų turi individualias priežastis toks būti, tačiau kartais tai narcizinės asmenybės,</p><p>__________________
</p><p>Kaip tavo ta copint .....  kiekvienas turi teise rinktis ,reikst nuomone . 
</p>

Tai taip, demokratija, kiekvienas turi teisę rinktis, niekas nedraudžia klausyti sąmokslo teorijų. Kiekvienas atsirenka kaip jam atrodo. Kas klauso to ką sako mokslas, o kas dievų pagalbos šaukiasi. Tavo teisė rinktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 12 kovo 2022 - 15:28
QUOTE(Maja Di @ 2022 03 12, 14:16)
Labai patiko psichiatro R. Milašiūno mintys apie antivakserius "Bet! Nenoriu nieko įžeisti, vis dėlto žodžių į vatą irgi nevyniosiu. Manau, kad didžioji dalis antivakserių tėra nebrandūs, pasyvūs, menkos savivertės žmonės. Net ir karinga jų retorika ar net fizinė kova su apribojimais ir skiepais slepia silpnumą ir nepasitikėjimą savimi. Agresija visada yra svarbi savigynos priemonė. Šie žmonės stokoja ir žinių, o mokslinė informacija, deja, neretai jiems yra neįkandama. Emocingos antivakserių kalbos ir primityviosios „mokslinės googlinės“ informacijos prieinamumas yra lengvai suprantamas. Be to, ir emocijos yra svarbi šios dėlionės detalė. Kuo emocingiau pateikiami bet kokie duomenys, tuo labiau jie nusėda į mūsų psichiką.

šitam psichiatrui pačiam pagalbos reik
bent dalis žmonių, kurie priešinosi, absoliučiai nevartoja cheminių vaistų. Tik ir žinių, o jis toliau lai psichuoja sau vienas šia tema biggrin.gif
Atsakyti

Man patiko is skiepu istorijos ,tai rusu reksnys Zirinovskis .8kartus buvo skiepytas ir atgule i reanimacija .😁  Dabar pas mus, nueme tuos ,,GP,,  ir mazai kas skiepijasi 😁 skiepijosi vien del to i parduotuve neileis

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 03 12, 16:44)
<p>Man patiko is skiepu istorijos ,tai rusu reksnys Zirinovskis .8kartus buvo skiepytas ir atgule i reanimacija .😁  Dabar pas mus, nueme tuos ,,GP,,  ir mazai kas skiepijasi 😁 skiepijosi vien del to i parduotuve neileis</p>

Man tai keista kaip jam leido 8 kartus skiepytis. Aš trečią kartą norėjau po persirgimo, sistema neleido. O gal jis tik rėkė kad pasiskiepijo biggrin.gif ? Kažkaip medikų komentarų nebuvo. Aš pirmadienį einu trečiam skiepui. Tik prieš porą savaičių jau galėjau gauti trečią skiepą. Keturis karusą nebent tik Izraelis skiepijo. O Žirinovskis matot 8 gavo biggrin.gif . Ar tik nebus čia iš sąmokslo teorijų serijos.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 03 12, 16:13)
Man tai keista kaip jam leido 8 kartus skiepytis. Aš trečią kartą norėjau po persirgimo, sistema neleido. O gal jis tik rėkė kad pasiskiepijo biggrin.gif ? Kažkaip medikų komentarų nebuvo. Aš pirmadienį einu trečiam skiepui. Tik prieš porą savaičių jau galėjau gauti trečią skiepą. Keturis karusą nebent tik Izraelis skiepijo. O Žirinovskis matot 8 gavo biggrin.gif . Ar tik nebus čia iš sąmokslo teorijų serijos.

vargšė
gi dabar nebe tiek madoj, kad eit trečio biggrin.gif
net mano uošvis nebėjo, tas tai vatnikas ir vakseris, bet ir jis sakė geriau pasą pasidirbs nei tiek skiepysis. Cholesterolis ir taip sukilęs, ant vaistų sėdi. Sveikata sublogėjo
Atsakyti

vargšė
net mano uošvis nebėjo, tas tai vatnikas ir vakseris, bet ir jis sakė geriau pasą pasidirbs nei tiek skiepysis. Cholesterolis ir taip sukilęs, ant vaistų sėdi. Sveikata sublogėjo

As trecio neisiu , man ilgai buvo tie salutiniai .Nebent mirt aplink prades ir nustatys kad nuo covido.

Turiu pvz ,skiepijosi du kart ir susirgo dukart ,antra kart kai sirgo ,sake lengviau. 

Atsakyti

vargšė

Čia kaip kam, kaip koks organizmas.

Man atrodė, kad sirgt didesnis blogis už skiepą.

Atsakyti
vyras klausosi kažkokių tai žinių iš fronto per ausines, tai sakė ruskiai jau išsisukinėja, kad bombardavo dėl tų bendrų Ukrainos ir JAV laboratorijų. Nu tai ok, suraskite tas laboratorijas ir subombinkit, o visi kiti objektai prie ko? Per tiek dienų jau seniai galėjo priskristi prie laboratorijų. Tam pėstininkų ir tankų nereik
Nu ir suskiai, dar bando pezėti kažką
Atsakyti

vyras klausosi kažkokių tai žinių iš fronto per ausines, tai sakė ruskiai jau išsisukinėja, kad bombardavo dėl tų bendrų Ukrainos ir JAV laboratorijų.

Is pradziu buvo kitokia versija: tipo usa  atves dvi brigadas ir atomine bomba 😂

Matai jie meluoja net ne mirkteleje viesai .karas be taisykliu 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 03 12, 17:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72943097" data-time="1647095664"><div><p>vargšė
gi dabar nebe tiek madoj, kad eit trečio vartotojo įkelta nuotrauka
net mano uošvis nebėjo, tas tai vatnikas ir vakseris, bet ir jis sakė geriau pasą pasidirbs nei tiek skiepysis. Cholesterolis ir taip sukilęs, ant vaistų sėdi. Sveikata sublogėjo</p></div></blockquote><p>As trecio neisiu , man ilgai buvo tie salutiniai .Nebent mirt aplink prades ir nustatys kad nuo covido.</p><p>Turiu pvz ,skiepijosi du kart ir susirgo dukart ,antra kart kai sirgo ,sake lengviau. </p>

O as visai neskiepyta. biggrin.gif
Atsakyti