Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(arbuzas77 @ 2022 03 12, 17:43)
As trecio neisiu , man ilgai buvo tie salutiniai .Nebent mirt aplink prades ir nustatys kad nuo covido.</p><p>Turiu pvz ,skiepijosi du kart ir susirgo dukart ,antra kart kai sirgo ,sake lengviau. </p>

Tai kiekvieno teisė rinktis. Aš abu kartus nieko apart skausmo dūrio vietoj nejutau, sirgau lengvai, tikiu, kad skiepai padėjo. Mano kaimynės sesuo prieš 3 savaites mirė, 60 metų, jokių kitų ligų neturėjo, neskiepyta buvo, plaučiai sudegė, nesikreipė į gydytojus kol mirtis nepradėjo bestis, o kai pakvietė po trijų dienų mirė. Tai va, kad ir nebekalba kasdien, žmonės miršta.

QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 12, 17:47)
Man atrodė, kad sirgt didesnis blogis už skiepą.</p>

Man irgi taip atrodo, kaip rusai sako- berežatovo i bog berežot.
Peržiūrėjau kiną, tikėjosi kažko stipriau ax.gif
Atsakyti

Man patiko is skiepu istorijos ,tai rusu reksnys Zirinovskis .8kartus buvo skiepytas ir atgule i reanimacija .😁  Dabar pas mus, nueme tuos ,,GP,,  ir mazai kas skiepijasi 😁 skiepijosi vien del to i parduotuve neileis

Ne. Daug kas prasirgo. Nereik tada skiepytis kurį laiką. Aš pvz po 3 skiepų, nereikia ir man. 

Atsakyti

O as visai neskiepyta. biggrin.gif

Vyras gal paskiepija 😂

Atsakyti
Rašau toms, kurios supranta, jog as gyvenime esu kitas žmogus. Visi kiti - praeikite pro šį mano postą.

Esu tautiniu mažumų organizacijos narė. Mes dabar renkame informacoja apie šalis, kurios priima pabegelius, ir rimtų organizacijų nuorodų, kurioms Anglijoje gyvenantys zmones galetu pervesti pinigu.
Gal kas turi issisaugoję ką? Ne neaiskias šaraškino kontoras, kurios gali pelnytis is zmoniu bedos, bet tikrai padedancių. Jus dauguma gyvenate Lietuvoje geriau uz bet ką žinote kas yra rimtas, o kas ne.

Busiu labai dėkinga
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 13, 17:04)

Esu tautiniu mažumų organizacijos narė.

Gal jau bent Uk zmones nesiskirsto pagal tautini pozymi
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 13, 17:04)
Rašau toms, kurios supranta, jog as gyvenime esu kitas žmogus. Visi kiti - praeikite pro šį mano postą.

Esu tautiniu mažumų organizacijos narė. Mes dabar renkame informacoja apie šalis, kurios priima pabegelius, ir  rimtų organizacijų nuorodų, kurioms Anglijoje gyvenantys zmones galetu pervesti pinigu.
Gal kas turi issisaugoję ką? Ne neaiskias šaraškino kontoras, kurios gali pelnytis is zmoniu bedos, bet tikrai padedancių. Jus dauguma gyvenate Lietuvoje  geriau uz bet ką žinote kas yra rimtas, o kas ne.

Busiu labai dėkinga

Na, tavim, apsiskelbusia čia, kad dirbi UK su pažeidžiamais žmonėmis ir jų šeimomis, o čia šioje temoje viešai kedeni konkrečių moterų istorijas ir jų patalus (jos buvo slaptose temose mirksiukas.gif ), mažai kas patikės biggrin.gif Aš netikėčiau. Netikiu, kad dirbi rimtoj organizacijoj - neturi tam įgūdžių ir iš tavo postų tai matosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 kovo 2022 - 17:33

Kam dar stinga žodžio laisvės LT

https://www.facebook...286552/?app=fbl

Atsakyti

Rašau toms, kurios supranta, jog as gyvenime esu kitas žmogus. Visi kiti - praeikite pro šį mano postą. Esu tautiniu mažumų organizacijos narė. Mes dabar renkame informacoja apie šalis, kurios priima pabegelius, ir rimtų organizacijų nuorodų, kurioms Anglijoje gyvenantys zmones galetu pervesti pinigu. Gal kas turi issisaugoję ką? Ne neaiskias šaraškino kontoras, kurios gali pelnytis is zmoniu bedos, bet tikrai padedancių. Jus dauguma gyvenate Lietuvoje geriau uz bet ką žinote kas yra rimtas, o kas ne. Busiu labai dėkinga

https://www.aukok.lt...Ukrainai#aukoti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 kovo 2022 - 18:03

Tas puslapis pasidaro ir anglų kalba ir yra kitų būdų pervesti pinigų.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 13, 17:52)
Kam dar stinga žodžio laisvės LT

Palauk, kol globalistai paims viska.
Putinas?
Jis Rusijos priesas, o yra patarle... Pasakyk kieno tu priesas pasakysiu kas tavo draugai.
Na gal tokios patarles nera, bet tai akivaizdu
Atsakyti

Palauk, kol globalistai paims viska.
Putinas?
Jis Rusijos priesas, o yra patarle... Pasakyk kieno tu priesas pasakysiu kas tavo draugai.
Na gal tokios patarles nera, bet tai akivaizdu

Bet tas video....🙈

Atsakyti

Bet tas video....🙈

ir ką tas video?

jie patys užsiaugino sau ant galvos monstrą, patys su juo tegul ir gyvena

Atsakyti