Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Tau px arabų žūstantys vaikai vien tik del to, kad jie ne katalikai?

Būtų mano valia, tai išvis karų nebūtų. Blogis. Briedas šiais laikais. Ten tiesiog neina suprasti nei kas kaltas, nei už ką kovoja. Už savo religijas, kurių ten N visokių? Na, aš nesuprantu jų kultūrinių niuansų...

Atsakyti

Kodel Saudo Arabija, kuri zudo zmones Jemene, civilius tame tarpe, vaikus, simtus tukstnaciu zmoniu, kelia bada, sekso vergove yra geresne naftos tiekeja nei Rusija? bigsmile.gifJau nesneku apie padeti pacioje Saudo Arabijoje, kur moterys neturi jokiu teisiu, kur zmogaus teises neegzistuoja. Kur yra visiska diktatura, kur zudomi zmones del bet kokiu priezasciu ir t.t. Kur jusu mylimi gejai chemiskai kastruojami, ikalinami ar plakami viesai....Tai tikrai geresne salis prekiauti? bigsmile.gif

Taip, nes bent neturi atominio ginklo ir negrasina sunaikint visą pasaulį.

Atsakyti

teletabių dievintą Merkel. Kaip jos nesuprato, kad tai velnio boba, hitleriniu snukiu, nesuprantu.
Man tai nelabai ta jos politika patiko jau tada.

Bet tada tik gėlytės buvo dar. Realiai jos didelė dalis atsakomybės, kad turim dabar ką turim Europoj. 

Pamenu tavo poziciją dėl tų pabėgėlių kvietimo, priėmimo,  jei ko nemaišau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 16 kovo 2022 - 12:29
Skaitet ka anksciau parasiau.
vel vyksta melas, nesutampa veiksmai su situacija...

Dabar bandykit paspeliot o kuo cia galetu baigtis?
AS matau 2 pabaigas.

Europos zlugimas arba ivedimas pasaulinio fasizmo.

Jus matote gal 10-20 metu vargingo egzistavimo naujoje realybeje? Tai zlugimo kelias... Nesimato jame ateities sviesios

Jei manot, kad viskas baigsis ir gyvensim neblogai tai tada meskit rukyti draudziamas substancijas
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 16, 11:59)
Tiesą sakant man px ta Arabija su tom savo durnom religijom, o Ukraina nepx.</p>

vadinasi esi rasiste ir naciste ir tiek.

bet visgi pirkti nafots is tu arbau noretum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 16, 12:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72944099" data-time="1647425200"><div><p>teletabių dievintą Merkel. Kaip jos nesuprato, kad tai velnio boba, hitleriniu snukiu, nesuprantu.</p></div></blockquote><p>Man tai nelabai ta jos politika patiko jau tada.</p><p>Bet tada tik gėlytės buvo dar.</p><p>Realiai jos didelė dalis atsakomybės, kad turim dabar ką turim Europoj. </p>

Ne, cia viska giliau. Europa visuomet buvo prokomunistine, visuomet buvo nelaisva korumpuota nacionalistiskai susiskaidzius ir linkusi i savidestrukcija o ne vystimasi
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 16, 11:59)
Tau px arabų žūstantys vaikai vien tik del to, kad jie ne katalikai?

ziauru ar ne unsure.gif

bet va taip ir atskiri propogandos aukas, jom is ties viskas yra px, tik randa proga pasitaskyti emocijom, taip draskesi del antivakseriu, dabar draskosi del rusu, rytoj lieps draksysis del dar ko nors...
Atsakyti

Skaitet ka anksciau parasiau.
vel vyksta melas, nesutampa veiksmai su situacija...

Dabar bandykit paspeliot o kuo cia galetu baigtis?
AS matau 2 pabaigas.

Europos zlugimas arba ivedimas pasaulinio fasizmo.

Jus matote gal 10-20 metu vargingo egzistavimo naujoje realybeje? Tai zlugimo kelias... Nesimato jame ateities sviesios

Jei manot, kad viskas baigsis ir gyvensim neblogai tai tada meskit rukyti draudziamas substancijas

Kolkas nematau kaip gali baigtis gerai. 

Nebent kažkaip sėkmingai persiskirstys įtakos sferos ir vėl gausis bakansas. Tik neįsivaizduoju kokiu būdu.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 16, 13:13)
Ten kitokie zmones. Kitokie...

Tai, ka tu rašai ir kuo tiki - tikrų tikriausia diskriminacija.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 16, 12:07)
biggrin.gif neuzdavinek jai tokiu sunkiu klausimu. Ji yra pavirsutiniskas pašnekovas, rimtesnese didkusijose ji irgi kaip ežiukas rūke...tik, kad nepiktas ežiukas...bet iškrypęs  biggrin.gif
Papildyta:

Tiksliai! Teletabės jai meldėsi  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif cia klausimas, kad gal bent susimastytu, kokius briedus sneka jau is propogandiniu kanalu.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 16, 13:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72944096" data-time="1647424786"><div><p>Tau px arabų žūstantys vaikai vien tik del to, kad jie ne katalikai?</p></div></blockquote><p>Būtų mano valia, tai išvis karų nebūtų. Blogis. Briedas šiais laikais. Ten tiesiog neina suprasti nei kas kaltas, nei už ką kovoja. Už savo religijas, kurių ten N visokių? Na, aš nesuprantu jų kultūrinių niuansų...</p>

Ne pries mane tau cia rangytis ir bėgti juo tiesių atsakymų. As - ne visi. Arba konkreciai atsakinek I konkrecius klausimus, arba isvis neatsakinek.
Atsakyti

Ten kitokie zmones. Kitokie...
Afganistane amerikonai del ko isejo? Nes ten kitokie ir tegu jie ten uzsikrusa su savo vertybemis ir mentalitetu.
Tai nereiskia, kad negaila.
Bet kvailo zmogaus neimanoma priversti buti protingu, ji tvarkyti kaip vaika. Tas pats su gyventoju grupemis, valstybemis.
Buvo klaida manyti, kad visi zmones lygiu galimybiu tik jiem reikia padeti.
Kaip padeti? Dauzytii lazdomis, gydyti elektros shokais? Zhmoniu pakeisti neimanoma taip paprastai, o ir tie pakeitimai gana riboti. Neimanoma juose isvystyti sudetingu sugebejimu...
Paskaityk apie visokius ziaurius eksperimentus. Sakysim Danijoje kur is Grenlandijos vaikai buvo atskiriami nuo tevu, kad negautu tos vargo ir bukumo mokyklos ir taptu laimingesni. Nesigavo. Nesigavo daug kas, invazijos i Afrika, demokratiju nesimai ant durtuvu.
Reikia matyti, kad gal viso pasaulio nepakeisi...

Dabar viskas vyksta jau dideleje Europos valstybeje... Trijose valstybese. Ir matom baisius dalykus, kad mes jau irgi AFrika be 5 minuciu

Kokie civilizuoti žmonės bebūtų, kai reik išgyvent, nubunda instinktai. Net, jei baigsis viskas aš neįsivaizduoju kaip jie gebės grįžt į normalų gyvenimą po tų žudymų ir baisybių, kurias matė. Paveiks psichiką. 

Atsakyti