Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 16, 12:24)
Būtų mano valia, tai išvis karų nebūtų. Blogis. Briedas šiais laikais. Ten tiesiog neina suprasti nei kas kaltas, nei už ką kovoja. Už savo religijas, kurių ten N visokių? Na, aš nesuprantu jų kultūrinių niuansų...

eina suprasti, kai domiesi i priezastis, o ne i tai, ka tau pateikia propoganda.
Viena ten religija musulmonu ir kuo tau ji negera? kuom krikscioniu geresne?
Atsakyti

Kokia naujiena biggrin.gifturbūt teletabiška biggrin.gif

Ji rasistė bet ne radikali biggrin.gif

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Gelbiiiieeeekit mane!!! Gelbiiiieeeeekit!!! As bendrauju su trecios klasès mokine biggrin.gif

Ką man padaryt, kad jaučiu prielankumą mūsų rasei ir man labai patinka lietuviai ar bent jau čia gyvenantys ir perėmę tradicijas, kalbantys luetuviškai ir pnš. 

Mane žeidžia Lietuvos menkinimas. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 16, 12:26)
Taip, nes bent neturi atominio ginklo ir negrasina sunaikint visą pasaulį.</p>

ritmai viskas ka isvardinau ,tai visiskai vienodai tau? bigsmile.gif

Rusija pasirodo bloga tik tuom, kad pagrasino atominiu ginklu, O Ukraina gi irgi pagrasino, kad susikurs. tai irgi bloga? bigsmile.gif
siaip is musulmonu pasaulio Pakistanas turi. Izraelis dar irgi turi atomini ginkla ir kaip ?Dar yra S Koreja ir Kinija.
Atsakyti

eina suprasti, kai domiesi i priezastis, o ne i tai, ka tau pateikia propoganda.
Viena ten religija musulmonu ir kuo tau ji negera? kuom krikscioniu geresne?

Kad ir tuo, kad dabar dėl jos nebežudo. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 16, 12:41)
Pas mus beveik nėra rusiškų galutinio vartojimo prekių, o kiek yra, tai dėl jų absoliučiai px. Nepx dėl energetikos ir žaliavų ir tsi pastarųjų gautume didumą iš Ukrainos. 

yra nafta(jos produktai) ir dujos biggrin.gif ka tu is Ukrainos gautum? dujas ar nafta? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 16, 12:48)
Kokia naujiena  biggrin.gif  turbūt teletabiška  biggrin.gif

Ji rasistė  bet ne radikali  biggrin.gif
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Gelbiiiieeeekit mane!!! Gelbiiiieeeeekit!!! As bendrauju su trecios klasès mokine  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif teletabiska rasiste lotuliukas.gif jo gerai tinka, bent zmogus prisipazysta.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 16, 13:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72944138" data-time="1647427700"><div><p>Kokia naujiena vartotojo įkelta nuotraukaturbūt teletabiška vartotojo įkelta nuotrauka

Ji rasistė bet ne radikali vartotojo įkelta nuotrauka
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Gelbiiiieeeekit mane!!! Gelbiiiieeeeekit!!! As bendrauju su trecios klasès mokine vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ką man padaryt, kad jaučiu prielankumą mūsų rasei ir man labai patinka lietuviai ar bent jau čia gyvenantys ir perėmę tradicijas, kalbantys luetuviškai ir pnš. 
</p><p>Mane žeidžia Lietuvos menkinimas. </p>

Išmok priimti kitus tokiais, kokie jie yra. Vien tik del to, kad vaikai yra musulmonai, jie nenusipelno buti uzmirsti, kai žūsta, ir niekas neturi teises sakyti (kaip tu), kad jiems px , tegul mirsta, jie gi ne lietuviai ar ukrainieciai vaikai.

Siaubas kokia tu not well educated
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 kovo 2022 - 12:59

ritmai viskas ka isvardinau ,tai visiskai vienodai tau? bigsmile.gif Rusija pasirodo bloga tik tuom, kad pagrasino atominiu ginklu, O Ukraina gi irgi pagrasino, kad susikurs. tai irgi bloga? bigsmile.gif siaip is musulmonu pasaulio Pakistanas turi. Izraelis dar irgi turi atomini ginkla ir kaip ?Dar yra S Koreja ir Kinija.
Jei Rusija pliektūsi dabar savo viduje, o ne kitą valstybę niokotų, tai aš tikrai taip nereaguočiau kaip, kad dabar. Ką nori tegul daro savo šaly, ne mūsų reikalas, jei nekelia grėsmės kitiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 16 kovo 2022 - 13:01
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 16, 12:28)
<p>Pamenu tavo poziciją dėl tų pabėgėlių kvietimo, priėmimo,  jei ko nemaišau</p>

nemaišai turbūt
galvojo, kad savi ponaus, o tie tarnaus
šlykštus mąstymas, į nieką nevedantis
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 16, 12:52)
Ką man padaryt, kad jaučiu prielankumą mūsų rasei ir man labai patinka lietuviai ar bent jau čia gyvenantys ir perėmę tradicijas, kalbantys luetuviškai ir pnš. 
Mane žeidžia Lietuvos menkinimas. 

kai menkini kitas tautas, tai nelabia turetum reiksti pretenzijas. Jos tau nei gyventi nevertos, px karas , badas Jemene, px tau ten mirstantys nuo bado ir kulku simtai tukstanciu vaiku,nes nu ne lietuviai, ne ukrainieciai....Bet rusai gi irgi baltiejji, tai kaip bus, jus juos irgi dabar diskriminuojat....
Bet zinai toki dalyka, kaip sauksi taip ir atsilieps mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 16, 13:59)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72944144" data-time="1647427973"> ritmai viskas ka isvardinau ,tai visiskai vienodai tau? vartotojo įkelta nuotrauka Rusija pasirodo bloga tik tuom, kad pagrasino atominiu ginklu, O Ukraina gi irgi pagrasino, kad susikurs. tai irgi bloga? vartotojo įkelta nuotrauka siaip is musulmonu pasaulio Pakistanas turi. Izraelis dar irgi turi atomini ginkla ir kaip ?Dar yra S Koreja ir Kinija.</blockquote> Jei Rusija pliektūsi dabar savo viduje, o ne kitą valstybę niokotų, tai aš tikrai taip nereaguočiau kaip, kad dabar. Ką nori tegul daro savo šaly, ne mūsų reikalas, jei nekelia grėsmės kitiems.

Tu rimtai!!!!!?????? Tu nesupranti kokia ekonomine krize uzvaldytu pasauli, jei prasidetu pilietinis karas ten?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 16, 12:54)
Kad ir tuo, kad dabar dėl jos nebežudo. </p>

niekada nezude del religiju, jos visada tera pretekstas, ne priezastis. Ukrainoje kas kariauja muslumonai gal?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 16, 12:59)
Jei Rusija pliektūsi dabar savo viduje, o ne kitą valstybę niokotų, tai aš tikrai taip nereaguočiau kaip, kad dabar. Ką nori tegul daro savo šaly, ne mūsų reikalas, jei nekelia grėsmės kitiems.

Ukraina ir Rusija buvo visa istorija viena valstybe, tik tarybu metais ja dirbtinai atskyre, urkainieciai ir rusai labai artimos tautos, labai net, taip Ukraina gavo nepriklausomybe nuo Rusijos po sssr griuvimo, bet kaip valstybe kaip vieninga salis niekaip nesusiformavo, nuo pat pradzios ten neramumai, nes sukiso i viena valstybe 3 skirtingus regionus, o ne vientisa tautos gyvenama teritorija ir tie zmones nesugebejjo draugiskai toje korupcijos draskomoje salyje susigyventi.

Is to ka rasai as suprantu,kad tau is vis px VISI, zmones, ju gyvybes, gerove, tau svabru, kad tavo siknos tik nepaliestu tas karas ir VISKAS. Taigi nebevaidink cia susirupinusia Ukraina.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 16, 14:03)
niekada nezude del religiju, jos visada tera pretekstas, ne priezastis. Ukrainoje kas kariauja muslumonai gal?

As tai mirsiu neužmiršiu ką kazkada perskaiciau darbe archyvuose biggrin.gif
Mus gi mokykloje mokino, kad ažuolus kirto noredami panaikinti pagonystę, kad vaidilutes nedegintu sventu lauzu prie ju ir visa kita bla bla bla.
O is tikruju, tai kirto azuolus tam, kad parduoti juos Anglijai kariniu laivu statybai, gi laivai iki 1830-40 grynai tik is medzio buvo biggrin.gif

As tikiu, kad tuo metu gyvenusius...ir veliau gyvenusius biggrin.gif ... lietuvius durnino pasakelemis apie butinybe iskirsti medzius del religijos. Bet is tikruju visas kirtimas buvo del kazkieno pasipelnyjimo.

Idomu dar ir dabar mokyklose mokinq apie azuolu kirtimą tuo laiku, del religijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 kovo 2022 - 13:19