Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Nes išgyvens tie, kuriems gerai seksis kovoti, o yai reiškia žudyti priešus.

Brrr

Atsakyti

Kokie civilizuoti žmonės bebūtų, kai reik išgyvent, nubunda instinktai. Net, jei baigsis viskas aš neįsivaizduoju kaip jie gebės grįžt į normalų gyvenimą po tų žudymų ir baisybių, kurias matė. Paveiks psichiką. 

Gyvens, kaip ir tie po antrojo pasaulinio. pirmojo. ir daugelio prieš tai. Faktas, kad rasieja niekada nebebus niekaip vertinama-šalis užribyje, su buka nusigėrusia tauta. Jie niekada nebuvo laisvi. 

Atsakyti

Nes išgyvens tie, kuriems gerai seksis kovoti, o yai reiškia žudyti priešus.

Brrr

Laisvai gyvenčiau. Dabar savo rankom putką galėčiau papjaut. ir gyvenčiau puikiai.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 16, 13:32)
ziauru ar ne unsure.gif

bet va taip ir atskiri propogandos aukas, jom is ties viskas yra px, tik randa proga pasitaskyti emocijom, taip draskesi del antivakseriu, dabar draskosi del rusu, rytoj lieps draksysis del dar ko nors...

As tai buvau pašiurpusi visų teletabių išpuoliais mamkose pries nepasiskiepyjusius. O apie karus...jos niekada nemokejo ir niekad neismoks anqlizuoti. Visada plaukios pavirśiuje. Jos gi net nemoka kurti samokslo teoriju biggrin.gif
Atsakyti

Butent, per 2014m sankcijas Rusijai, vargsai lenkai bande vezti ten obuolius , tariamai is Zimbaves per Baltarusija ir gavo baudu, ne sbuvo nutevrti. doh.gif Jei ziuret i Rusija ir Europa, tai Rusijos prekiu mum reikia labiau, nei jai musu. Rusija gana didele ir gana daug ko turi, kad pajustu nuostoli labiau, nei mazos Europos salys. is vis ka Europa begamina?viska sir taip is Kinijos eina. O nukentes aisku visi, ir tai svarbiausia niekaip Rusijos nesustabdys, nes tai jau dabar kitokio masto problemos, jie jau nelabai dabar turi ka prarasti dabar ispausti i kampa ir del to dar labiau pavojingi, O rusu vietoj as tikrai ziureciau i europiecius kaip i priedurnius. Cia kaip musti sadisto tevo vaikus, del to, kad tevas blogas... unsure.gif
Pas mus beveik nėra rusiškų galutinio vartojimo prekių, o kiek yra, tai dėl jų absoliučiai px. Nepx dėl energetikos ir žaliavų ir tsi pastarųjų gautume didumą iš Ukrainos. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 16 kovo 2022 - 12:49
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 16, 12:34)
Tai, ka tu rašai ir kuo tiki - tikrų tikriausia diskriminacija.

Tai oficiali valstybiu politika. Savi ir svetimi. Anie ten arabijoje yra svetimi, jei sugalvotu vykti i UK gyventi, tai susidurtu su diskriminacija nes ne UK pilieciai. Na jei prasmuktu nelegaliai tai UK neissiviniotu, neismestu. Bet siaip - viso pasaulio negali pas save priimti globoti ar padeti
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 16, 13:38)
<p>Nes išgyvens tie, kuriems gerai seksis kovoti, o yai reiškia žudyti priešus.</p><p></p><p>Brrr</p>

Ooooooo...kaip tu klysti. bigsmile.gif

Pamoka Nr1 - isgyvena ne stipriausi ar protingiausi, išgyvena labiausiai mokantys prisitaikyti.

Tu isgyvensi prie bet kokios valdzios. Rimtai sakau. Tavo mokejimas keisti kailį - unikalus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 kovo 2022 - 12:46

vadinasi esi rasiste ir naciste ir tiek.

bet visgi pirkti nafots is tu arbau noretum biggrin.gif

Aš esu rasistė ir nacionalistė, bet neradikali.

Ir tikrai nesu nacistė.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 16, 13:43)
Tai oficiali valstybiu politika. Savi ir svetimi. Anie ten arabijoje yra svetimi, jei sugalvotu vykti i UK gyventi, tai susidurtu su diskriminacija nes ne UK pilieciai. Na jei prasmuktu nelegaliai tai UK neissiviniotu, neismestu. Bet siaip - viso pasaulio negali pas save priimti globoti ar padeti

Tu diskriminuoji kitataucius. Esi rasistas.
Atsakyti

Ne, cia viska giliau. Europa visuomet buvo prokomunistine, visuomet buvo nelaisva korumpuota nacionalistiskai susiskaidzius ir linkusi i savidestrukcija o ne vystimasi

Negaliu paprieštaraut...

Arba tiesiog bandė atrodyt geresne, negu yra. Saviapgaulė, nes nei matė, nei įvertino grėsmių. Ypač vakarinė dalis

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 16, 13:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72944116" data-time="1647426646"><div><p>vadinasi esi rasiste ir naciste ir tiek.

bet visgi pirkti nafots is tu arbau noretum vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš esu rasistė ir nacionalistė, bet neradikali.
</p><p>Ir tikrai nesu nacistė.</p>

Kokia naujiena biggrin.gif turbūt teletabiška biggrin.gif

Ji rasistė bet ne radikali biggrin.gif

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Gelbiiiieeeekit mane!!! Gelbiiiieeeeekit!!! As bendrauju su trecios klasès mokine biggrin.gif
Atsakyti

Laisvai gyvenčiau. Dabar savo rankom putką galėčiau papjaut. ir gyvenčiau puikiai.
Tai tą čia pusė galėtų, nes jis blogio įsikūnijimas, o jo kareiviai nebūtinai. 

Bet idėją supratau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 16 kovo 2022 - 12:48