O as su tavimi kada bendravau rimtomis twemomis?

Nesikvsilink nu jeibogu

O lutukė, gaila tik, kad uždizombinus, nes tokį puolimą atlaiko. Wow.Amadėja, uzzombintos esat jus, plus turit labai mazai ziniu ir tik labai vienpusiska informacija. Ant tiek uzzombintos, kad nei nesugebat suprast mano pozicijos.
Nemastot, o tik emocijom taskotes.
O manes is vis niekas nepuola apie ka tu? Ka kur atlaikyti jusu kliedesius? nu as gi suprantu, kad visokiu zmn yra yra ir ne visi adekvaciu, bet taigi tai ne mano, o ju bedos.
To the people who love you, you are beautiful already. This is not because they’re blind to your shortcomings, but because they so clearly see your soul." ~ Kiran Kanoria
Na matai, tu nezinai, o as zinau, kodel as elgiuosi su zmogumi kaip elgsiuosi.
Tu nori atrodyti supratinga, pateisinanti ir t.t.
O as negaliu ir nenoriu, va taip va, be staipstymosi, be vaidybos a la tolerancijos... As tikrai ne toleraste, neikada netoleravau ir netoleruosiu revansizmo, nacizmo, kaip ir tos ideologijos skleideju.
Man vis pramuša, kad žmonės iš esmės nėra blogi apart kelių išimčių.
Gal mato pasaulį pervsavo kreivus filtrus.
Apie zmones. Mes esame tokie kokie esam is tiesu, kokias mus mato kiti ir kokiais matom save.
Kiekvienas zmogu vel matys ta pati zmogu skirtingai, pagal save, pagal savo pasauliu filtrus.
Siame forume mes seniai nebendraujam normaliai ir ieskoti slieku siuose nelabai adekvaciuose pokalbiuose gali nebent neturintis ka veikt zmogus su mazohizmo poreikiu.
Jei, ka kas cia skaudina, labai paprasta iseitis, neijungti forumo, blokuoti narius ir t.t. Bet ne, skaudinasi ir toliau skaito ir raso, ir vis dar troksta, tai kas cia jei ne mazohizmas????