Bet kaip jus sumaniai nusukot kalba nuo nato nusikaltimu. Rusija bombina sali, rusai blogi, JAV daro ta pati viskas saunu. Ir tipo jos ne zombies.
Pasirodo Lietuva isties labai maza
Mazesne, nei kazkas noretu.
Tai, jei ir taip, tai žmogus visvien žaidžia žaidimą, kad jis tik personažas ir visas vanduo nuo žąsies, o emocijas išlieja.
Imanoma, oi kaip imanoma, ypac kai norima pateisinti. Velnio advokatai dar ne taip sugeba. Lerva puikiausias to pavyzdys.
VA del to, kai isgirstu minti "cia ne vienareiksmiskai", iskarto refleksuoju.
Bet kaip jus sumaniai nusukot kalba nuo nato nusikaltimu. Rusija bombina sali, rusai blogi, JAV daro ta pati viskas saunu. Ir tipo jos ne zombies.Ojezustumarija... penktadiebis, nu kiek galima?
Pasiimk išeiginę, pailsėk.
Nerašai normalių žmogiškų dalykų, o tik apkramtytą propagandą.
Kokia konkreciai propoganda, gi tu nesugebi kol kas per 2 savaites nieko man konkreciai parasyti nieko, tik tupi, buki kaltinimai is tsvo fsntazijos. Tu net nesuvoki, kad jei zmogu kazko nekeikia, nrsispjaudo tulzim, tai netolygu palsikymui. Tu buka, politikos temose,nepyk, bet tai akivaizdu. Ka as rasau ir kas nera faktai? Na sugebesi? Juk ne.
Tai ne zaidimas, tai elementarus, banalus melas. Negerai, kai zmogus meluoja kitiems, dar baisiau, kai zmogus meluoja sau.
Kokia konkreciai propoganda, gi tu nesugebi kol kas per 2 savaites nieko man konkreciai parasyti nieko, tik tupi, buki kaltinimai is tsvo fsntazijos. Tu net nesuvoki, kad jei zmogu kazko nekeikia, nrsispjaudo tulzim, tai netolygu palsikymui. Tu buka, politikos temose,nepyk, bet tai akivaizdu. Ka as rasau ir kas nera faktai? Na sugebesi? Juk ne.
Man penktadienis
Ojezustumarija... penktadiebis, nu kiek galima?
Pasiimk išeiginę, pailsėk.
O tave kas cia prirakino skaityti???🙄
Bet nepatogus ziauriai klsusimai ar ne? Tu i juos neatsakysi nei penktadieni, nei pirmadieni😂😂😂
Tai ne zaidimas, tai elementarus, banalus melas. Negerai, kai zmogus meluoja kitiems, dar baisiau, kai zmogus meluoja sau.
Dauguma žmonių meluoja sau daugiau ar mažiau.
Man penktadienis
Ne problema palauksim kitos savaites, tik jauciu vis tiek ne us atsakymu. 🤣🤣🤣
Lerva neva smailioji politikoje, prie taves bukos kimba... Stebek, ji kimba prie visu, kad galetu islieti is saves kuo daugiau putinisko meslo.
Ji tave buka apvadino, bet neuzilgo vel prie taves buvos politikoje, kibs ir pezes apie politika

O tave kas cia prirakino skaityti???🙄 Bet nepatogus ziauriai klsusimai ar ne? Tu i juos neatsakysi nei penktadieni, nei pirmadieni😂😂😂Geriau papasakok ką jau pasodinai, pasėjai