Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Lygiai kaip ir putką puola visi. O jis, erelis, atsilaiko ax.gif. Kokia ji vis tik panaši į savo dievaitį ax.gif

O ten mes išvis mažai žinom. Klausimas komią tą info jis gauna ir kas jam su galva. 

Šiaip ne veltui aukšti vadovai privalo rotuotis, nes jie per ilga praranda realybės pijūt nebematydami tos realybės. 

Atsakyti

As nemanau kad tai jos vizitine kortele. Tai dabartines, europines kulturos bestuburiskumo pavyzdys. Is esmes, del kurio Ukrainoe dabar zusta zmones. Jei Pasaulio zmones nebutu abejingi Gruzijos aneksijai, iskarto butu dave i dantis psichopatui melagiui, nebutu to kas vyksta.
labai viliuosi, kad ydingas "supratingumas" padedantis degradams isvengti atsakomybes, ateityje bus perziuretas. Nes tai brangiai kainuoja.

NIeko asmeniskai, siendiena man isties ziauriai blogai, nerandu ramybes.

Man buvo tokių dienų, bet radau kaip "susiimt". 

Tiek, kad..matot tada kas ima lįst 🙈

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 03 18, 20:22)
Čia kas per nesąmonė! Forumas yra vieša erdvė, jam galioja visi LR įstatymai. Kodėl kažkas turi neiti į viešą erdvę, nes ten bujoja įstatymų (ne tik teisinių, bet ir moralinių) nežinantys "personažai". Dar ko! Tai jūs čia nebeikit.

Atsakyti

As labai pergyvenu del ten likusiu disidentu.
Rusija ismesta is ET, vel prades taikyti mirties bausme. Medvedevas jau spejo pasiulyti. Neadekavacios bausmes... Putino raginimas susidoroti su 5 kolona. Ir uz zombinta rusijos liaudis, ziarus kokteilis. Mes stebime, kai salis virsta panasi i S. Koreja.

Jos viduj mes nieko nepadarysim

Atsakyti

As kalbu apie foruma. Juk tu rasei, kad cia zmones...
Ir kalbu apie vertybinius pagrindus. Va as, kitoje temoje, tikrai negaleciau bendrauti su lerva kaip niekur nieko, nes man asmuo yra visuma jo minciu, kurios atspinti jo vertybes.

Ji -zombis. Čia jau nžn net ką padaryt galima...

Kitom temom ji normali, tokia link ezoterikos.

Bet mes lyg apie burbą. Aš ten be vertinimo rašiau be  blogai ar gerai. Tiesiog ji čia žaidžia personažą. Tai plika akim akivaizdu, net, jei to nuolat nekartotų. 

Atsakyti

As nemanau, as zinau biggrin.gif

Žinai kokia ji šeimoj?

Atsakyti

Ok, pazaidziame tavo zaidima. O is kur tu zinai, kad ji parase is zmogiskos pozicijos? Ir negi tau, yra pateisinama priezastis, neva cia personazas? Kai dergiamasi is netekciu ir t.t. ir t.t.? Kaip manai, kame yra ribos? Jei jau pasirasei, kad esi personazas, tau jau negalioja civilizuotu zmoniu bendravimas? GAlima dergtis is zmogaus negalios?

Aš pabandžiau nevertint nei formos, nei turinio. 

Jei vertint, tai nėra etiška, bet, kai žmogus nuolat sako, kad rašo personažas, tai bent manęs neįžeidžia. 

Atsakyti

Apie zmones. Mes esame tokie kokie esam is tiesu, kokias mus mato kiti ir kokiais matom save.

Kiekvienas zmogu vel matys ta pati zmogu skirtingai, pagal save, pagal savo pasauliu filtrus.

Siame forume mes seniai nebendraujam normaliai ir ieskoti slieku siuose nelabai adekvaciuose pokalbiuose gali nebent neturintis ka veikt zmogus su mazohizmo poreikiu.

Jei, ka kas cia skaudina, labai paprasta iseitis, neijungti forumo, blokuoti narius ir t.t. Bet ne, skaudinasi ir toliau skaito ir raso, ir vis dar troksta, tai kas cia jei ne mazohizmas???? 

Tai būtent, kad pati nerašai kaip žmogus 😉

Atsakyti

Tai būtent, kad pati nerašai kaip žmogus 😉

O kaip kas rasau??? 😂😂😂Kas dar rasyti moka siame pasaulyje?

Kaip juokinga jus skaityti kartais

Atsakyti

Manau, kad ir Putinas nera totaliai blogas, gerai panorejus ir po padidinamu stiklu pasiblusinejus gal ir surasim jame kazko gero, bet ar tai pateisina, jo daromas nieksybes?

As viliuosi, jog laikas ir gyvenimo ismintis, tuos tavo filtrus pakoreguos. Bet, mano galva esme yra ne zodziai ir neivaizdis, ar kauke, o realus veiksmai, kurie atestuoja zmogu, nors jis ir teigia, kad jis yra tik personazas.

Tu žinai ką burba realiai veikia gyvenime? Aš tai ne.

O dėl Putino, tai jo veiksmų pateisint neįmanoma, nes jų pasekmės kaip ant delno. 

Pasaulinio lygio banditas. Čia net diskudija neįmanoma.  Jokių pateisimimų nėra ir būt negali. Priežastys nebesvarbios. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 18, 20:37)
Žinai kokia ji šeimoj?

Pasirodo Lietuva isties labai maza mirksiukas.gif
Mazesne, nei kazkas noretu.
Atsakyti

O kaip kas rasau??? 😂😂😂Kas dar rasyti moka siame pasaulyje? Kaip juokinga jus skaityti kartais
Nerašai normalių žmogiškų dalykų, o tik apkramtytą propagandą. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 18 kovo 2022 - 20:52