Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Ale tai šitiek laiko lerva iššvaisto..kol ji čia prakaituoja, bandydama visus įtikinti, kad geba mąstyti, aš spėjau ir treniruotėj sudalyvaut, ir burbuluose padrybsot . 

Atsakyti

Nu ką... Prasidėjo sukčiavimai. Ukrainieciu šeimai ieškomas bustas... perveda depozita ir arrivederci-nei būsto, nei pinigų.
Papildyta:
Amadeja, kiek pastebėjau, psichologijoje tu kažkiek supranti. 😁

Hobis 😉

Atsakyti

Moonte nenustoja visa diena apie mane rasyti, as jai nerasau ir ji su izuliu melu I akis raso, kad as prie kazko lendu. 😂😂😂

Dabar stebekit kelias dienas nerasysiu ir kaip nei viena apie mane nerasys🤣🤣🤣is tu kurios nuolat verkia, kad as jas skaudinu, kiek prasysis demesio, kiek lauks nauju mano "izeidimu".

Jau atvirai sakau, atsokit nuo manes nerasykit man, apie mane, pacios viena kita drasina, kad man nerasytu, nu ir vel raso 🤣🤣😂Jum kas jei ne mazochizmas?? Manau visom reiks padeti ir blokuoti. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 18, 21:16)

Man jau px. Čia sako pažįstama, kad jie ten varo į bunkerius slėptis, bus katastrofa. Vakar ta info buvo. Galvoju... aš dusyk paniškai išsigandau tų atominių bombų, dienas išbraukt iš gyvenimo, atsigaut negalėjau. Načert. Gana.  Bus, tai bus. Bent kolkas pagyvent tada verta smile.gif

Mane siandiena kaimyne ramino. Jai kazkas sake, jei sulauksime Velyku, vadinasi gyvensim mirksiukas.gif

Tai nusprendem, kad jei mirsim, tai likusi mums skirta laika gyvensim ir kaifuosim. O po Velyku, jei liksime gyvi, teks susiimti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 03 18, 12:12)
Idomucia, tu tikrai isitikines, kad siuo metu zmoniu palaikymas pasaulyje yra tik partijos nurodymas?

Koki pasauli jus ginate?
Laukiniu, buduliu, kuriems dainos, muzika yra tusti dalykai tik supranta "SAVU PALAIKYMA" kaip kokie babuinai?

Cia jus pralosite pries Putina, nes Putina palaiko daugiau babuinu.

ZIurekite filmus "Bezhdzhioniu planeta" Ju ten ne vienas yra... Geriausias tai "Beneath the planet of the Apes"

Ten tip top parodyta babuinu ir degradavusios civilizacijos konfliktas ir koks geriausias buvo sprendimas
Atsakyti

Ale tai šitiek laiko lerva iššvaisto..kol ji čia prakaituoja, bandydama visus įtikinti, kad geba mąstyti, aš spėjau ir treniruotėj sudalyvaut, ir burbuluose padrybsot . 

Aš šiand.mankštą dariau. Užp.su ta koja... bet kažkaip net geriau :)

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 18, 13:39)
O Zelenskio isakymu nezudomi?

ZHudomi, bet tu kvaishas padaras vel nesupranti kas cia vyksta.
Esi paskutine kvaisha.

Pradedi savo teorijas: "Policininkai irgi zhudo, ju korumpuotu nereitai buna, net banditu"
Tai ko nevazhiuoji i shalis kur valdo banditai, o sedi Airijoje kur policija dar turi virshu?
Atsakyti

Mane siandiena kaimyne ramino. Jai kazkas sake, jei sulauksime Velyku, vadinasi gyvensim mirksiukas.gif

Tai nusprendem, kad jei mirsim, tai likusi mums skirta laika gyvensim ir kaifuosim. O po Velyku, jei liksime gyvi, teks susiimti biggrin.gif

Super idėja 🙃

Žiauriai gera!

Atsakyti

Nu ką... Prasidėjo sukčiavimai. Ukrainieciu šeimai ieškomas bustas... perveda depozita ir arrivederci-nei būsto, nei pinigų.
Papildyta:
Amadeja, kiek pastebėjau, psichologijoje tu kažkiek supranti. 😁

Tai jau seniai prasidejo pacioje ukrainoje paimdavo pinigus uz isvezima ir neisvedavo zmoniu. 

Visada matyt sukciu visur. Bet ten ir zmones ziopli, perveda drpozita nei nesusitike su zmonem nepadirase sutarti

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 18, 21:21)
Koki pasauli jus ginate?
Laukiniu, buduliu, kuriems dainos, muzika yra tusti dalykai tik supranta "SAVU PALAIKYMA" kaip kokie babuinai?

Cia jus pralosite pries Putina, nes Putina palaiko daugiau babuinu.

ZIurekite filmus "Bezhdzhioniu planeta" Ju ten ne vienas yra... Geriausias tai "Beneath the planet of the Apes"

Ten tip top parodyta babuinu ir degradavusios civilizacijos konfliktas ir koks geriausias buvo sprendimas

Jei saziningai, man kazkaip pofig Eurovizija. NIekada nebuvo aktualu. Kad net jei noreciau, engaleciau izvelgti jokiu sasaju.

Ir siaip, Idomucia, va tu vis rasai apie... Bet visom keturiom kimbi i ta gyvenima, net sudegradavusioje visuomeneje. Idomus tas sutverimas, zmogus, ania...
Atsakyti

Koki pasauli jus ginate? Laukiniu, buduliu, kuriems dainos, muzika yra tusti dalykai tik supranta "SAVU PALAIKYMA" kaip kokie babuinai? Cia jus pralosite pries Putina, nes Putina palaiko daugiau babuinu. ZIurekite filmus "Bezhdzhioniu planeta" Ju ten ne vienas yra... Geriausias tai "Beneath the planet of the Apes" Ten tip top parodyta babuinu ir degradavusios civilizacijos konfliktas ir koks geriausias buvo sprendimas
Sprendimas tai tobulas. Dingo visos problemos 😆
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 18 kovo 2022 - 21:26

Aš atsisakau gyvent karo laukimo režimu.čia ir dabar būnu, planuoju, laukiu, mėgaujuosi gyvenimo kol galiu ir kiek galiu.

Atsakyti