Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Jei saziningai, man kazkaip pofig Eurovizija. NIekada nebuvo aktualu. Kad net jei noreciau, engaleciau izvelgti jokiu sasaju. Ir siaip, Idomucia, va tu vis rasai apie... Bet visom keturiom kimbi i ta gyvenima, net sudegradavusioje visuomeneje. Idomus tas sutverimas, zmogus, ania...
Instinktai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 18 kovo 2022 - 21:28
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 18, 21:25)
Tai jau seniai prasidejo pacioje ukrainoje paimdavo pinigus uz isvezima ir neisvedavo zmoniu. </p><p>Visada matyt sukciu visur. Bet ten ir zmones ziopli, perveda drpozita nei nesusitike su zmonem nepadirase sutarti</p>

Aš tai irgi nesuprantu... Kaip galima pervesti depozitâ, ir dar kelis simtus €, net neapziurejus būsto. Gal vieta nepatiks, gal pats butas ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 18 kovo 2022 - 21:35

Aš atsisakau gyvent karo laukimo režimu.čia ir dabar būnu, planuoju, laukiu, mėgaujuosi gyvenimo kol galiu ir kiek galiu.

Taip, nes tai vienintelis normalus būdas neišprotėt ir nesigailėt, jei ką

Atsakyti

Aš tai irgi nesuprantu... Kaip galima pervesti depozita, ir dar kelis simtus €, net neapziurejus būsto. Gal vietą nepatiks, gal pats butas ir t.t.
Čia klasika. Taip pat ir vietinius išdūrinėja. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 18 kovo 2022 - 21:38

Taip, nes tai vienintelis normalus būdas neišprotėt ir nesigailėt, jei ką

Ir šiaip gi nežinai, kiek tau skirta, tai reikia gyventi, kol gyveni.

Atsakyti

Aš tai irgi nesuprantu... Kaip galima pervesti depozita, ir dar kelis simtus €, net neapziurejus būsto. Gal vietą nepatiks, gal pats butas ir t.t.

Kaip sakant vieni kitus randa aferistai naivuolius. 

Maciau dar video apie ukrainieciu vakaru salyse ne kaip besielgencius, jei daug tokiu bus greit atsikas Europa jais ir taip pakis koja geriem zmonem, kuriem is tikro pagalba reikalinga. 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 03 18, 21:25)
Jei saziningai, man kazkaip pofig Eurovizija. NIekada nebuvo aktualu. Kad net jei noreciau, engaleciau izvelgti jokiu sasaju.

Ir siaip, Idomucia, va tu vis rasai apie... Bet visom keturiom kimbi i ta gyvenima, net sudegradavusioje visuomeneje. Idomus tas sutverimas, zmogus, ania...

As i gyvenima ziuriu kaip i zaidima, kuris kazkada baigiasi nes mazeja gyvybes ar dar kas nutinka.
Kaip zinai turiu kai kokiu problemu, tai jau daro gyvenima abejotina vertybe.
Dar...

Kai pries 5 metus grizau i ta sumauti baisia Lietuva, tai gyvenimas tapo tikru beprasmiu egzistavimu. Lietuvoje niekada nebus gerai, o dabar tai pacios suprantate kas cia laukia
Atsakyti

Ir šiaip gi nežinai, kiek tau skirta, tai reikia gyventi, kol gyveni.

Todėl gera proga pamąstyt kaip norisi ir dėl ko verta gyvent.

Atsakyti

As i gyvenima ziuriu kaip i zaidima, kuris kazkada baigiasi nes mazeja gyvybes ar dar kas nutinka.
Dar...

Kai pries 5 metus grizau i ta sumauti baisia Lietuva, tai gyvenimas tapo tikru beprasmiu egzistavimu. Lietuvoje niekada nebus gerai, o dabar tai pacios suprantate kas cia laukia

Išvažiuok. Negi neįmanoma?

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 18, 21:39)
Dar...

O man patinka, idomu gyventi...
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 18, 21:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72945222" data-time="1647632366"><div><p>As i gyvenima ziuriu kaip i zaidima, kuris kazkada baigiasi nes mazeja gyvybes ar dar kas nutinka.
Dar...

Kai pries 5 metus grizau i ta sumauti baisia Lietuva, tai gyvenimas tapo tikru beprasmiu egzistavimu. Lietuvoje niekada nebus gerai, o dabar tai pacios suprantate kas cia laukia</p></div></blockquote><p>Išvažiuok. Negi neįmanoma?</p>

JAU NERA KUR VAZIUOT. Pati pagalvok. AIsku turint daug pinigu kazkur ten gali kazka surasti, bet normaliu saliu JAU NERA.

Kazkada dar Naujoji Zelandija domino, bet dabar per COVID jie ten pasireishke kaip psichu valstybe... Velniop viska, kiek cia liko...
Reikia nusipirkti shampano ir laukti kol prades skraidyti atomines raketos. Paziurejus toki show - galima ir mirti.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 18, 21:31)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-
Čia klasika. Taip pat ir vietinius išdūrinėja. 

Ukrainiecius galima dar suprasti-jiems sunku išsinuomoti būstą, tai ir už šiaudo griebiasi. Na bet kad vietinius išdurineti tai čia jau reikėtų su rožiniais akiniais vaikščioti 😲
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 18 kovo 2022 - 21:49