Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Aš čiut neapsiskelbiau ant viso forumo šįryt 🤣

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 22, 21:35)
Tai yra forumo bla bla bla. Ji tavo brolio sensitive information paviešino - varda pavarde?  Ne, tuo viskas ir pasakyta. O grazus atsiliepimai tavo brolio atzvilgiu buvo. Tau tai kirto, kaip su botagu per veidą. Gali tu cia rasysi ka nori, sekti pasakas, o tave tai uzgavo. Tik kokia to priežastis, ydomu.

Norėjau eilinį kartą pajuokauti, bet nu, Burbe, ar tu rimtai tiki tuo, ką dabar parašei? Ir rimtai domiesi psichologija?

O jei rimtai - kartoju: tokie "komplimentai" neišdegs. Ir lai būna man jie per visas vietas. BET - neišdegs!

P.S. Burbe, bet tavo palyginimai įspūdingi - kokią patirtį turėjai, kad taip rašai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 22 vasario 2022 - 21:44
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 22:40)
Norėjau eilinį kartą pajuokauti, bet nu, Burbe, ar tu rimtai tiki tuo, ką dabar parašei? Ir rimtai domiesi psichologija?

O jei rimtai - kartoju: tokie "komplimentai" neišdegs. Ir lai būna man jie per visas vietas. BET!

Tavo brolio pagyra buvo tau trigeris. Ieskok savyje problemos.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 22, 21:42)
Tavo brolio pagyra buvo tau trigeris. Ieskok savyje problemos.

Būtinai, Burbele, būtinai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 22, 22:40)
<p>Aš čiut neapsiskelbiau ant viso forumo šįryt 🤣</p>

Kuris personazas tau paviesino mano duomenis?

Dabar stebekit, kaip Amadeja dings is akiracio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 22:43)
Būtinai, Burbele, būtinai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

thumb_yello.gif

Tai kaip ten su uzuomina? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 22:40)

P.S. Burbe, bet tavo palyginimai įspūdingi - kokią patirtį turėjai, kad taip rašai?

Darbas su zmonemis, pazinimas ju charakteriu, gyvenimo. Dirbdama archyvuose tikrai negaleciau pasigirti tokiomis titanisko didumo žiniomis.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 21:30)
Dabar pasakysiu trumpai ir rimtai, daugiau nekartosiu.

Tai nebuvo pagyros broliui ar man. Tai buvo vieša replika SM: aš tave ir tavo šeimą žinau. Ir visiškai nesvarbu, ar tai neva komplimentai man, mano broliui, brolienei ar mano sūnėnui, šuniukui, katei. Esmė viena: viešai rašyti, kad pažinau. Ir ne tik mane (taip, aš nurodžiau savo sudarytą knygą), bet ir mano brolius, taip, jie medikai, kurie SM apskritai nė prie ko.

Ir tie neva "komplimentai" buvo iš Lutukės, nors tą pačią informaciją žinojo apskritai visos temas kuriose dalyvauju, skaitančios.

Kas tai yra, Burbe? Jei bent savo mėgėjiškos psichologijos studijas praverstum - suprastum.

Pasakysiu tik tiek: tokie "komplimentai" neišdegs.

ka tu cia vartaisi? tai ir taip aisku, kad visi zinojom, kas tu, nes pati pasigyrei, cia tipo, jei nebuciau parasiusi, tai nebutum susivokusi, kad zinau? doh.gif lotuliukas.gif apie brolius pati parasei, as tik paziurejau kaip atrodo tavo broliukai, nes save tai slepi, kodel? gal broliui visai nebaisu, kad ji kas mato ir pagiria, tik tau baisu ar pavydu? o kitas gal nenori viesumos ir jo nuotrauku nera Fb, kaip ir tavo, tai tragedija kur? patark broliui, kad jei jis nenori, kad ji matytu svetimi zmones, lai apsikeicia Fb nustatymus ir tiek. mirksiukas.gif

Lygiai ta pati ir dar daugiau apie mane, mano seima ir t.t. prirase Aimeja, tai galiu ir as ja kaltinti mano persekiojimu?? tiek, kad as nesiskelbiau cia savo vardo pavardes.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 22, 21:47)
Darbas su zmonemis, pazinimas ju charakteriu, gyvenimo. Dirbdama archyvuose tikrai negaleciau pasigirti tokiomis titanisko didumo žiniomis.

Ai, ten tas darbas, kai tu griebi UK baltaruses už kaklo ir aiškini, kaip joms su vaikais elgtis?

Va, nu, tavo titaniškas darbas su žmonėmis veltui: net mano problemos esmės (kodėl aš taip aštriai reaguoju į Lutukės "komplimentus") nesupratai... Visiškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 22 vasario 2022 - 21:56
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 21:40)

O jei rimtai - kartoju: tokie "komplimentai" neišdegs. Ir lai būna man jie per visas vietas. BET - neišdegs!

taip, tai buvo elementarus komplimentai, tau taip sunku juos priimti gyvenime?

suprantu, kad tu nebutum savo pavardes pasirasiusi, ir as parasyciau, kad tave radau Fb, gali nustebt ar pan, bet pati pasiskelbusi cia paskui stebetis, kad kazkas pamato tavo profili fb, zinok neadekvatu.

kiek apie burbos isvaizda cia prirase monterkista, moonte ir t.t. kiek apie jos seima buvo rasyta, vadinasi irgi jos persekiojo burba ir jos seima?

na taip yra cia forume, moterys smalsios, jei jau pasisakai kas esi, tai 100 proc zmones pasiziures tave internete, ir tiketinai pakomentuos. jei viso to nenorejai, nereikejo tos savo knygos deti, ar tokia naivi buvai ir manei, kad niekas neziures? ar visgi tai suvokei ir samoningai dejai, kad paskui galetum vaidinti auka?

zinai toki posaki, kuris labai tau tinka, kvaila ir baznycioje musa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 22:55)
Ai, ten tas darbas, kai tu griebi UK baltaruses už kaklo ir aiškini, kaip joms su vaikais elgtis?

Va, nu, tavo titaniškas darbas su žmonėmis veltui: net mano problemos esmės (kodėl aš taip aštriai reaguoju į Lutukės "komplimentus")  nesupratai... Visiškai.

As visa gyvenima dirbau su zmonemis, ne popieriais biggrin.gif

Tavo problema ir tik tavo.Tu niekada taip nereagavai, kai buvo kalba apie tavo identitetą. Reikejo kazkam tik pamineti, kad tavo brolis tikrai grazus vyras - viskas - tave užgliučino.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 22, 22:02)
As visa gyvenima dirbau su zmonemis, ne popieriais  biggrin.gif
Tavo problema ir tik tavo.Tu niekada taip nereagavai, kai buvo kalba apie tavo identitetą. Reikejo kazkam tik pamineti, kad tavo brolis tikrai grazus vyras - viskas - tave užgliučino.

Supratau biggrin.gif

Bet tikrai baisu, kad tu su tokiu savo suvokimo lygiu, dirbi su žmonėmis. Tai yra žemiau bet kokio dugno. O jei dar jie nuo tokių tavo sprendimų priklauso? unsure.gif blink.gif

Ne, na, man įdomu: UK va taip gali su tokio lygio psichologijos suvokimu žmogus dirbti su pažeidžiamais žmonėmis? Katastrofa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 22 vasario 2022 - 22:08
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 23:06)
Supratau biggrin.gif

Bet tikrai baisu, kad tu su tokiu savo suvokimo lygiu, dirbi su žmonėmis. Tai yra žemiau bet kokio dugno. O jei dar jie nuo tokių tavo sprendimų priklauso? unsure.gif  blink.gif

Ne, na, man įdomu: UK va taip gali su tokio lygio psichologijos suvokimu žmogus dirbti su pažeidžiamais žmonėmis? Katastrofa.

Pataikiau I dešimtuką
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 22, 22:09)
Pataikiau I dešimtuką

Tai jau jo - tiesiai.

Atsakyti