Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 23, 01:07)
  Beja, as tavo broliui nieko nerasiau ir vel nepamelavus negali, as parasiau tau.

BejE, o ar aš rašiau, kad mano broliui rašei? bigsmile.gif
Atsakyti

nu ir kas kad paralizuota? na ne visai kaip suprantu, jei cia rasai ar ne? tavo kompleksai tik tavo galvoje. kad paralizuota, tai negali nusifotkinti?
ir prie ko cia mano issilavinimai ir buve darbai, dar prirasyk padaveja, pardaveja, ofiso darbuotoja ir t.t. tu gali su manim kaip asmeniu snektis ne su mano profesija, issilavinimu?

oi gyvenciau, as Vilniniuje, ateiciau i svecius isjudinciau siek tiek i pasauli. Dabar sedi uzsikompleksavus, uzsidarius. Laisve gludi ne politikoje, ne ekonomikoje, net ne kune, kunai musu labai net riboti, net jei sveiki, laisve slypi tik musu psichikoje, dvasioje ir poziuryje i pasauli.

Na, jei nepavydi, tai kas blogai tada, kur tu cia iziurejai jo persekiojima? supranti nomalu komlimentai tarp zmoniu, bent man, visada stengiuosi aplinkinius pagirti, kazka grazaus pasakyti, nes gi ir zmogui smagu ir man smagu ir nuotaika pakyla, tau ne? tu visur kazkokius blogus dalykus bandai izvelgti?

Ne, as tau nepradesiu aiskinti, ka tau su tavo kunu daryti, tik sakau, kad jis paralizuotas, ar sergantis, tai visiskai neturetu taves itakoti del nuotrauku, kaip tik pasidarius grazia fotosesija gal geriau pasiijustum. mirksiukas.gif

ziurek i Stephen Hawking suparalizuotas, sergantis sunkiom ligom, ir foktinos ir visur dalyvavo ir tese savo moksline veikla ir nieko zinok visai simpatiskas zmogus, svarbu kiek nuveike, kiek atrado. mirksiukas.gif

bet jei tau tokios temos jautrios, kam is vis jas iskelei, kam apie jas vis sneki, jei to nenori, nekisk ju vel ir vel, as galiu visiskai nerasyti nei apie tave, nei tavo seima, nei tavo profesija, isvaizda, man tai nera idomu, man idomiau diskutuoti ivariom temom apie pasauli, apie seima, santykius zmoniu, nesok i asmeniskumus ir apie juos nesnekesim mirksiukas.gif

Tai ko tu , būdama sveika, namie tūnai ištisai?

Atsakyti

Kuris personazas tau paviesino mano duomenis?

Dabar stebekit, kaip Amadeja dings is akiracio biggrin.gif
Papildyta:
thumb_yello.gif

Tai kaip ten su uzuomina? biggrin.gif
Papildyta:
Darbas su zmonemis, pazinimas ju charakteriu, gyvenimo. Dirbdama archyvuose tikrai negaleciau pasigirti tokiomis titanisko didumo žiniomis.

Oj, aš neatsimenu ir duomenų neatsimenu. Pažiūrėjau ir pamiršau 😁

Atsakyti
paštininkėlė irgi linkusi pameluoti smile.gif Jau pamiršo kaip rašė, kad jai nebereikia lifto į Gutuko piceriją, nes užliptų pati
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 23, 09:33)
Oj, aš neatsimenu ir duomenų neatsimenu. Pažiūrėjau ir pamiršau 😁

Tu tik diedams savo putę rodyti meistrė? Tu rimtai nesupranti, kad gali uzeiti I savo až ir pažiūrėti kas tau atsiuntė žinutę? Kartoju ' kas tokia tau i až atsiuntė mano duomenis?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 23, 09:35)
paštininkėlė irgi linkusi pameluoti smile.gif  Jau pamiršo kaip rašė, kad jai nebereikia lifto į Gutuko piceriją, nes užliptų pati

Tai kad aš nieko nemelavau - aš vaikštau. Sunkiai, bet vaikštau. Paralyžius gi įvairus būna: skirtingų lygių, skirtingų kūno dalių. Užlipčiau ir ten, tik man savigarba neleidžia į tokias įstaigas eit mirksiukas.gif

Na, kaip dar sugalvosi pasityčiot, Monteverte?
Atsakyti

Tai ko tu , būdama sveika, namie tūnai ištisai?

As jau Jum sakiau, as jusu gliuku paaiskinti negaliu.

Atsakyti
Neužsiimk saviplaka is pat ryto, paštininke.

Atsakyti

paštininkėlė irgi linkusi pameluoti Jau pamiršo kaip rašė, kad jai nebereikia lifto į Gutuko piceriją, nes užliptų pati

Burbanti vakar parase geriausia jai patarima, kad savo zinutes archyvuotusi ir nepamirstu, ka meluoja.

Atsakyti

BejE, o ar aš rašiau, kad mano broliui rašei? bigsmile.gif

O ka sis tavo sakinys reiskia? Daryk taip toliau? mano supratimu reiskia, kad zmogus tai jau daro ar ne? O as gyvenime to nedariau. O ir anksteniuose postuose taip rasei, kad atrodo as tavo broliui buciau, Ka rasiusi ir NE man vienai taip susiskaite, kai kurios, Aimeja tame tarpe is tikro patikejo, kad as jam kazka rasau ir persekioju.

"O tu ir toliau trainiokis po svetimų vyrų profilius ir jiems žarstyk savo komplimentus"

Gerai kad pagaliau patvirtinai, kad as nieko jam nerasiau, nors tiek.

Atsakyti

Tu tik diedams savo putę rodyti meistrė? Tu rimtai nesupranti, kad gali uzeiti I savo až ir pažiūrėti kas tau atsiuntė žinutę? Kartoju ' kas tokia tau i až atsiuntė mano duomenis?

Tikrai ne až

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 23, 10:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72934658" data-time="1645572023"><div><p>BejE, o ar aš rašiau, kad mano broliui rašei? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O ka sis tavo sakinys reiskia? Daryk taip toliau? mano supratimu reiskia, kad zmogus tai jau daro ar ne? O as gyvenime to nedariau. O ir anksteniuose postuose taip rasei, kad atrodo as tavo broliui buciau, Ka rasiusi ir NE man vienai taip susiskaite, kai kurios, Aimeja tame tarpe is tikro patikejo, kad as jam kazka rasau ir persekioju.</p><p></p><p>"O tu ir toliau trainiokis po svetimų vyrų profilius ir jiems žarstyk savo komplimentus"</p><p></p><p>Gerai kad pagaliau patvirtinai, kad as nieko jam nerasiau, nors tiek.</p>

Nerašai jam kol kas až, bet po profilį trainiojiesi. Na, trainiokis, jei tau įdomu.
Atsakyti